Sa vorbim despre Food Panda

In ultima vreme ne-am indragostit de tot ce tine de pufos, de panda. O sa revin eu cu o alta postare pentru ce-i interesati si pasionati de creatie.

                                  

Astazi hai sa vorbim despre Food Panda.
Nu e urs si nici pufos, n-are maini si nici picioare, are numa de mancare. Ghici ciuperca ce-i?
Poate da, poate ca nu! Va voi ajuta!
Food Panda revolutioneaza puterea gustului si a foamei cu stil si gratie. Acestia au pus in aplicare un serviciu de zile mari: mancarea la tine acasa, la doar un click distanta. Prin parteneriatul acestora cu mai multe restaurante, Food Panda iti permite accesul la o varietate de bucate, ca sa te poti linge pe buze. Fie ca alegi bucataria chineza, cea asiatica, cea mediteraneana, sau te rezumi la un fast food rapid, fie o pizza sau traditionala mancare romaneasca, Food Panda iti sta la dispozitie. Nu trebuie sa mai dai zeci de mii de telefoane sa intrebi daca au un anumit tip de mancare, cand pofta ta nu prea vrea sa stea in cui, fie foamea e prea mare sau timpul prea scurt, pentru un simplu refuz.
Personal, mi se pare o initiativa geniala de care pot beneficia cei din: Iasi, Galati, Constanta, Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj Napoca, Oradea, Ploiesti, Sibiu si timisoara. Din nefericire nu se gaseste in zona mea, dar sper ca nu va intarzia sa-si faca aparitia.


SI cum a dat buzna smartphone-ul in noi si ne place sa avem cele mai cool aplicatii, serviciul Food Panda iti sta la dispozitie indiferent de telefonul pe care il folosesti, pentru ca toti sa se poata bucura de masa lui favorita.
Stop placeri ce agata in cuie, stop telefoane neastamparate. Un singur serviciu poate face totul: Food Panda!

Comentarii

Postări populare