Atentie la comenzile online!

by - joi, martie 05, 2015



Pentru cei care ati fost mai activi pe aici, ati putut observa la un moment dat ca unul dintre subiectele impartasite a fost despre frumusetea locului nostru de odihna, respectiv patul nostru cel scump si drag.

Comenzile online au devenit foarte facile datorita faptului ca sunt mai comode, economisesti timp pe care il poti folosi in interesul propriu si te bucuri mai mult de ceea ce iti doresti intr-un timp scurt mai ales de la tine de acasa.

In ultima vreme s-a semnalat o neregula, un plagiat al magazinului online Lenjerii Outlet despre care v-am povestit de mai multe ori.

Se pare ca nu au incetat sa apara copiile, firmele fantoma, care copie domeniul de activitatea al acesteia si va lasa impresia cum ca ar fi unice si singurele existente pe piata, drept magazine oficiale si reale.

Magazinul Lenjerii Outlet este proprietatea companiei SC. ALEGRIA ONLINE SHOPS SR. Impreuna tinem la seriozitate, la garantia clientului fericit pentru a asigura o achizitie in conditii optime si satisfacatoare.

Magazinul oficial este acesta si ofera la achizitia produselor garantie, factura fiscala si garantia drepturilor conferite de comertul la distanta.

Pentru a beneficia de siguranta si calitatea produselor, in caz de descoperiti o neregula sau nu sunteti siguri de ceea ce vi se ofera drept informatie ca potentiali clienti, apelati de fiecare data la termeni si conditiile din cadrul magazinului online. Acest lucru, aceasta incercare de fraudare cum o numesc eu, poate aduce nemultumiri in randul dumneavoastra si de asemenea poate defaima reputatia adevaratului magazin, ceea ce nu este cinstit.

Nu uitati de fiecare data sa cititi acei termeni mentionati si sa verificati daca pagina de pe care ati ales sa achizitionati produse ca lenjerii, pilote, coverturi etc. , este proprietate a companiei SC. ALEGRIA. Acest lucru este pentru binele si reusita dumneavoastra, poate duce la satisfactia drept client si sa incercati daca nu ati mai facut pana acum ceea ce inseamna o comanda online si beneficiile acesteia.

Acesta fiind zise, va doresc un camin cald si stralucitor! Nu uitati de promotia celor de la Lenjerii Outlet care vine in aceasta perioada cu oferta 1+1 gratis si transport gratuit. Pe curand!


You May Also Like

0 comments