Cadou pentru barbatul meu

by - luni, martie 16, 2015

Conform si celor spuse de Florin Miu de la MyMan.ro , da, noi femeile chiar suntem cheltuitoare mai ales cand vine vorba de cadouri. Cu siguranta te-ai impotolit de multe ori atunci cand a venit vorba sa alegi un cadou pentru barbatul de langa tine indiferent de relatia care va uneste.

Ma bucur ca nu sunt singura si ca de altfel avem despre ce povesti azi.
Am ales sa vorbim despre cadouri speciale pentru barbatul tau sau pentru grupul de barbati din viata ta, despre ce cadouri deosebite poti alege dar si care este cel mai potrivit magazin de cadouri la care sa apelezi ori de cate ori simti nevoia.


De ce suntem cheltuitoare? Ce ai in vedere atunci cand oferi un cadou?

Chiar sunt curioasa de ceea ce credeti voi legat despre acest lucru. Eu merg pe ideea ca un cadou nu trebuie sa surprinda prin pret ci prin impactul asupra persoanei careia il oferi. Cel mai important atunci cand oferi ceva este ca respectivul cadou sa poarte cu el o poveste, o amintire sau sa fie o necesitate. Desigur, alegerea cadoului potrivit se va face tinand cont de anumiti factori fiind necesara si o documentatie ca sa fii sigur pe alegerea facuta.


Cum sa facem alegerea potrivita?

Trebuie sa stii in primul rand cu cine ai de a face. ce personalitate, ce stil, ce preferinte are. Noi femeile suntem pretentioase de fel insa avantajul este ca intotdeauna, oricat de tarziu si-ar aminti de noi, dau o fuga la florarie si la cofetaria din colt iar treaba este rezolvata. In schimb ei sunt mult mai pretentiosi. Trebuie sa ne gandim si sa actionam cu mult timp in urma. Nu stiu la voi cum e, dar la mine cam asa merge treaba.
Incearca sa aflii totul despre el din ceea ce face, ce spune, cum se comporta, din amintirile sale, activitati zilnice, cum isi petrece timpul liber etc. 
Ca o scurtatura, aici iti vine putin in ajutor MyMan oferindu-ti o gama diversa de cadouri, unice, doar pentru barbati. Vei gasi tot ceea ce i se potriveste, crede-ma pe cuvant! Important este sa stii ce trebuie sa alegi. De la cadouri decorative, piese de colectie, reproduceri istorice fidele, cadouri pentru birou, pana la seturi bussiness, cadouri de arta si nu numai. Parca mai vii de acasa cand gasesti "barbatul" de la A la Z intr-un singur loc, nu?

Cum stii ca ai pus ochii si ai adaugat in cosul de cumparaturi alegerea potrivita?

Pasul 1: Apeleaza la operatiunea "ochi de soacra".
 "Ochii de soacra" vad si stiu tot. Daca este vorba despre o persoana cu care nu ai contact permanent si ai ocazia sa o intalnesti, la urmatoarea intrevedere analizeaza-i stilul vestimentar si preferintele gastronomice. Fii foarte atenta la discutia purtata. Poti afla daca isi doreste ceva, daca are nevoie de ceva sau daca si-ar mai dori ceva. Stilul vestimentar iti poate spune daca este un om de afaceri sau un om mai simplu. 
Daca ii plac bauturile poti alege un vin romanesc iar daca lucreaza la birou alege un ceas sau instrumente de birotica.

Sursa: MyMan


Pasul 2: Analizeaza-i discutiile.
Dupa modul in care acesta vorbeste iti poti da seama ce tip de persoana este si ce ai putea sa-i oferi. Daca este un om care analizeaza mult diferite lucruri, vorbeste despre ele si niciodata nu este monoton, atunci este posibil sa-i placa sa calatoreasca (mai ales daca iti si povesteste despre diverse zone pe care i-ar placea sa le viziteze, e un lucru concret).
Daca este foarte divers (nu este focusat pe a face mereu acelas lucru) si vorbeste foarte mult despre inovatii, descoperiri, atunci vei sti ca e un barbat care mereu va cauta sa-si imbogateasca cultura si este fascinat de asemenea lucruri. Ii poti oferi un glob pamantesc care sa-i aminteasca de drumul parcurs pana in prezent si de viitorul ce il are in fata, ca o distanta ce a fost strabatuta in putin timp, presarata cu bucurii si tristeti, sau poti alege o macheta, o busola, o servieta, o harta, sau orice tine de acest lucru.

Sursa: MyMan

Dupa modul in care vorbeste, mai rapid sau mai lent, iti poti da seama daca e un barbat grabit sau daca ii place sa analizeze si sa se bucure de fiecare clipa in parte. 
Daca e grabit, cu siguranta nu-l vor pasiona jocurile si ii poti alege unul sau mai multe obiecte de arta, decoratiuni sau ceva ce ii este strict necesar. Alege ceva care sa ii aduca aminte de semnificatia cadoului chiar si in cele mai grabite momente. 
Daca vorbeste calm, atunci te poti ghida dupa cateva lucruri de timp liber: o lupa, un set de scris, CD-uri, accesorii diverse. Acestui individ ii plac lucrurile facute fara graba, pas cu pas.
Daca are o anumita pasiune, ghideaza-te dupa obiectele cheie.


Pasul 3: Alege un ambalaj cat mai simplu.
Uneori exageram si tindem sa impachetam cat mai pompos ca sa iasa in evidenta. Pentru a nu se pierde farmecul si sa fie cu adevarat impresionat de ceea ce se afla inauntrul ambalajului, alege ceva cat mai simplu. Daca vei apela la MayMan cadourile vin deja impachetate, deci nu mai e nevoie sa-ti bati capul.

Va intrebati care este cel mai recent cadou pe care l-am oferit si sursa voastra de inspiratie?

Se apropie cu pasi marunti ziua cea mare. Stiu ca este alesul vietii mele si nimic nu ma va face sa ma razgandesc. Am ales ceva cu totul si cu totul deosebit: busola Lewis&Clark. Este ultimul cadou inainte de a deveni sot si sotie.

Sursa: MyMan

Aceasta are doua semnificatii. Prima face referire la prima expeditie terestra efectuata pentru traversarea continentului american si a coastei pacifice. Un lucru interesant, istoric, pe care il putem dezbate impreuna.
Ca semnificatie pentru noi, am vrut sa ilustreze frumosul drum strabatut impreuna, presarat cu lacrimi si zambete, dar si cel de care vom avea parte de acum incolo. 
Am fost atrasi unul de altul cu toate ca suntem extremele busolei, Nordul si Sudul, insa ne regasim intotdeauna in ceea ce facem chiar daca nu avem diferite lucruri in comun, precum coordonatele in busola. Totodata busola este un simbol al reintoarcerii de acolo de unde am plecat sau al stabilirii unor noi teluri. Mereu ne vom aminti ce am fost odinioara si vom spera impreuna la ceva mai bun. Tu ce i-ai ales printului tau?

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Surse de inspiratie:




You May Also Like

2 comments

  1. Liniste mentala! Cel mai frumos cadou ar fi sa primesc liniste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi there to all, the contents present at this web page are actually awesome for people experience, well,
    keep up the nice work fellows.

    my website :: minuman berenergi aman

    RăspundețiȘtergere