Concurs cu premii garantate pentru bloggeri

by - luni, martie 23, 2015

Bine v-am regasit pe blog, de data aceasta cu un concurs de exceptie pentru bloggerii de pretutindeni, cu premii garantate pentru cei ce vor participa. Nu exista un numar maxim de participanti asa ca va sfatuiesc sa indrazniti.
Va mai tin putin in suspans caci vreau intai sa va povestesc despre un eveniment important si special.
M-am gandit ca nu ar strica sa facem o zi numita Ziua Partenerului SuperBlog.

Cui ii este dedicata aceasta zi?

Daca nu ai trait in SuperBlog, cum vrei sa stii? Hai, lasa, sunt eu draguta si iti zic inainte de a te macina curiozitatea prea tare. Bat la pariu ca deja te gandeai la cadouri, pentru tine desigur.
Ei bine ziua asta ar fi dedicata partenerilor din SuperBlog care de-a lungul a noua editii m-au suportat, mi-au tot sporit creativitatea o data la doua-trei zile si care m-au facut sa imbatranesc langa calculatorul asta vechi si amarat. Daca ar fi sa-l duc la curatatorie cred ca ar gasi doar texte creative, care au luat intre 60 si 98 de puncte de-a lungul participarii, desigur, ele in realitate au fost mereu de 100 dar juriul este de fiecare data modest si nu fac fata unei persoane emotive ca mine. Stati linistiti, asa sunt eu modesta de fiecare data. Va multumesc pentru urarile de bine si pentru sutele de mesaje adorabile, pe care le-am primit de la voi, fanii mei din intreaga lume. Sunteti minunati!

Cum s-au stabilit diferite zile cu semnificatii demne de a fi petrecute, care preluate din alte tari, care de pe retelele de socializare precum Ziua Izabelei, sau altele din dorinta omului de a mai primi ceva cadouri suplimentare, precum ziua mamei si a barbatului, ca doar trebuiau sa impace si capra si varza, de ce nu ar exista cu adevarat ceva important si pentru persoanele care fac lucrui minunate in blogosfera romaneasca si in frumoasa competitie SuperBlog?
Motivul? Asa  cum parintii au un rol important in educatia noastra, prietenii ne intretin fericirea, iar blogul ne gazduieste gandurile si sentimentele, ei au grija sa cultive si sa recompensese aceste lucruri intr-o mare masura, ajutandu-ne prin oferirea de note corespunzatoare si explicatii suplimentare, sprijinind totodata moral si/sau financiar.
De-a lungul celor noua editii s-au adunat noi parteneri media care au facut posibila existenta unui mediu frumos, un loc unic in bloggosfera romaneasca, unde fiecare om creativ isi gaseste locul in felul sau. Totodata ne-au fost colegi in competitie, urmand ca la final sa formeze o masa mare de "judecatori" si sa ajute la jurizarea si oferirea de note fabuloase, de la 10 la 100 desigur.
Pentru unele probe ei insusi au propus sa fie o sursa de inspiratie, precum la momentul actual.
Si daca tot este primavara si soarele asta este asa bine dispus, ma gandeam ca ziua asta sa o sarbatorim in viitorul apropiat, respectiv pe 10 mai. De ce aceasta data? M-am gandit in primul rand la aceasta data deoarece unii inca se chinuie si noaptea in somn sa fure idei de la colegi prin telepatie, in curand urmeaza si gala de premiere, iar apoi Sfintele Pasti. Este o zi perfecta dat fiind ca se incheie competitia si se termina cu toata nebunia de Pasti, urmand ca dragii nostri sa se bucure in liniste si sa retraiasca firul povestii din trecut.




Si pentru ca este o ocazie speciala, trebuie ca acest eveniment sa fie raspandit in intreaga lume sa se stie. Imi va fi foarte usor sa fac asta. Am alaturi o multime de colegi care ma vor sprijini prin crearea unui event pe retelele sociale si la care isi vor invita prietenii din blogosfera sa participe, voi crea afise, pliante si insigne pe care sa le impartasesc celor care la randul lor sustin aceasta frumoasa initiativa, fara a se tine cont de varsta, rasa si sex.



Acestea fiind zise, nu pot sa inchei fara a va spune despre concursul cu premii instant. Ce puteti castiga:


  • Experienta. Multa experienta presarata cu creativitate.
  • Prieteni noi.
  • Distractie gratuita.
  • Cazare, masa, mancare si bautura gratuita la Gala.
  • Fiecare primeste diploma de participare, chiar si numeroase premii in functie de abilitati.
  • Ambitie si incredere in propria persoana, care ne vor incuraja la orice actiune pe viitor.

Daca nu v-ati prins deja, nici branza nu sa inchegat si nici partenerii nu au plecat. Inca trag cu ochiul pe aici. Este vorba desigur despre competitia SuperBlog care te asteapta si in toamna.
Pana atunci, ca tot vine Ziua Parteneriatului, sa le uram la multi ani si toate cele bune si frumoase pe viitor. Nu scapati de mine, asadar nu fiti prea tristi ca revedem si in toamna. Sa le spunem la multi ani:
  • Litere Stacojii – blogul Alinei Gheorghe, clasata de două ori consecutiv pe locul 3 în SuperBlog, câștigătoare a statutului de blogger partener în Spring SuperBlog 2014
  • mnealui.info – Christian Hertzug, locul I în SuperBlog 2012
  • Românii știu românește – Raluca Gabriela Cincu, clasată pe locul 7 in Spring SuperBlog 2013, străjerul care veghează la corectitudinea gramaticală în (super)blogosferă și nu numai
  • SexulSlab.info – Dana Lalici, locul I în SuperBlog 2013
  • Tulips & Sparkles – Bianca Bîzîiac, locul I în Spring SuperBlog 2014
In final, special pentru voi, predau stafeta Cristinei:

"Ma bucur ca am ales sa fiu blogger partener la aceasta frumoasa competitie. Parca ieri eram in toiul jurizarii cand verdictul final a fost stabilit. Retraiesc si acum momentul acela si inca nu-mi vine sa cred. Imi pare rau pentru cei care nu au apucat sa participe, insa nu va faceti griji, timpul trece repede si revenim in curand la toamna cu forte proaspete intr-o noua editie. Pana atunci toate cele bune si o primavara frumoasa!"


Cristina Lincu, castigatoarea locului 1 in SuperBlog 2014


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015.

You May Also Like

2 comments

  1. :)) m-am amuzat citind articolul, ai reusit sa imi faci seara mai plina de zambete! :)

    Felicitari si succes! :*

    RăspundețiȘtergere