Multumiri in numele lui Zolty!

V-am mai povestit de Zolty cel care sufera de distrofie congenitala musculara si care nu-si poate desfasura activitatile in mod obisnuit. Zolty a preluat initiativa si a cautat sprijin pentru a dona vechiul sau scaun electric unei persoane care sa aiba adevarata nevoie, binenteles dupa gasirea sponsorului care sa-i poata asigura bateriile necesare si transportul scaunului pana la destinatar.

Zolty a gasit sprijinul cautat prin intermediul Blogal Initiative, care s-au oferit dornici sa-l ajute si impreuna cu bloggerii sa isi duca la bun sfarsit misiunea.

Sponsorul este firma la care colegul de blogging, Eugen, a facut cunoscut acest lucru, respectiv Grup media TVSat, cu sediul în Buzau ce cuprinde televiziunea regionala TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2.


As dori pe aceasta cale sa ii multumesc sponsorului si sa il felicit pentru acest lucru. Sunt convinsa ca aceasta fapta buna nu va trece cu vederea si destinul i-o va returna sub o alta forma.

Eu nu prea ma pricep insa sper ca se vor gasi aici cei 2 acumulatori de care este nevoie sau vor putea fi realizati pe comanda. 
Daca voi gasiti ceva acumulatori cu gel 73 Ah dati-mi de stire. Numai sanatate Zolty!

Comentarii

Postări populare