Ce sa faci cu un imprumut de 500 lei

by - vineri, aprilie 10, 2015

Pe langa un imprumut de sanatate, de care sper ca la voi sa nu fie cazul, ne vom gandi la o noua infatisare a casei. In acest caz, cum ar fi sa ne reamenajam balconul sau gradina intr-un loc de vis, intr-un loc magnific unde sa ne putem relaxa si sa ne bucuram de clipele de liniste dupa o zi indelungata de munca?
Cand eram mica, am crescut intr-un mediu pur natural. Pe dealuri vara se vedeau in zare campiile cu flori si undeva mai in departare padurile bogate pe care le vizitam adeseori primavara si toamna, la cules de fragi si ciuperci. Mi-am trait copilaria in cel mai feric mod posibil, zburdand alaturi de un grup impresionat de copii, plimbandu-mi cainele si descoperind tainele naturii. Seara adormeam la bunica in brate, pe veranda, privind apusul soarelui. Impreuna cu bunicul am construit la un moment dat o casuta, unde vara si primavara observam cum astrii se intreceau in maiestrie, insectele si animalele isi faceau simtita prezenta prin vocea lor suava. Licuricii si fluturii se intreceau in zbor, timp in care priveam magia unui fir de iarba crescand. Murmurul izvorului inca il mai aud cum rasuna si cum trosnesc copacii batrani cu ale lor plete lasate, batuti de anii grei ce ii poarta in spate.


Imi este dor de acea poveste, de acele momente petrecute cu drag intr-un mediu sanatos si natural, caci nimic nu se compara cu viata din natura, cu linistea, farmecul si impactul pe care trezirea la realitate si somnul naturii ti-l poate oferi.
De cand am schimbat mediul si am pasit in noua casa, farmecul s-a pierdut. Aglomeratie, galagie, poluare si multa munca. Asta este tot ce vad si aud, zi de zi. Nimic nu ma mai surprinde, nimic nu m-a mai impresionat atat de tare, pana acum, cand am inceput sa retraiesc acele amintiri.
Brusc mi-am amintit ca balconul e anost, sustine lucruri fara valoare care stau ingramadite. Mi-a trecut prin cap o idee grozava si eu cand imi propun ceva, nu ma las pana nu imi vad dorinta indeplinita.
M-am consultat cu amicul meu George. Evident, a zis ca sunt nebuna. La ce ma gandeam? Sa-mi reamenajez balconul!
Cu un imprumut de 500 lei de la Provident imi pot transforma balconul intr-un mediu splendid, asemeni celui din copilarie.
Ivan, sotul perfect, priceput la toate, nu a indraznit sa-mi stea in cale si am realizat repede demersurile pentru a ne apuca de treaba.
Am achizitionat lemnul din care Ivan, mesterul priceput la toate, a reusit sa realizeze o masuta si niste scaune cu aparente rustice, pe care le-am pozitionat intr-un colt. Pe partea opusa, am realizat impreuna cu sotul meu o fantana din pietris, silicon si pompa, o fantana arteziana avand drept element central pe Budha din mainile caruia curgea apa si care se alimenta din bazinul constuit pe suport de lemn, in jurul caruia am pozitionat cateva ghivece de bambus.
De jur imprejur am pus cateva lampi solare si ghivece cu petunii si flori asemanatoare. Am achizitionat florile, niste jardiniere si doi saci de pamant, pentru a le pozitiona in ordinea dorita si pentru a avea spatiul necesar sa se dezvolte de-a lungul timpului.
Am realizat astfel o astmosfera linistita si relaxanta, de care ma pot bucura la o cana de ceai sau cafea impreuna cu rudele si prietenii, fie ma pot relaxa privind apusul si rasaritul ca odinioara, sau pur si simplu sa ma pot relaxa citind o carte sau realizand o noua postare pe blog.
Dupa ce am terminat, l-am invitat pe George la o cafea. Saracul a ramas fara cuvinte! A zis ca niciodata in viata lui nu i s-a parut sa am o idee atat de stralucita.
-Este un peisaj superb! Si mie imi aduce aminte de copilarie! Felicitari, draga mea! Eu nu as fi putut face o asemenea alegere!

Acum George incearca sa-si convinga sotia sa-si realizeze un camin de vis, cu asa bani putini, pe care ii poate obtine cu usurinta de la Provident in doar 48 ore, pe care ii poate restitui in rate fixe.
 Tu cum iti vezi balconul sau gradina amenajata cu o suma de doar 500 de lei? Daca iti vine in ajutor, foloseste ideea lui Costin.


You May Also Like

1 comments

  1. ABIGAIL NERO soluție de împrumut

    E-mail: credit_solution@outlook.com
    CONTACT număr de telefon mobil: +2347050251612
    CONTACT: Doamna Abigail Nero


    Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Creditul pentru nevoi personale, extinderea afacerii, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, împrumuturi Hard Money. Contactati-ne azi prin e-mail: credit_solution@outlook.com

    RăspundețiȘtergere