Coletul cu surprize

by - marți, aprilie 28, 2015

Dupa o saptamana cu totul si cu totul inedita, cu drumuri pe care aproape le uitasem si o saptamana plina de proiecte, a venit si momentul bine asteptat.
Vineri a fost o zi nebuna. Credeam ca nu se mai termina:cursurile, apoi drumul de la facultate pana acasa, mersul la posta si la un centru de optica pentru a ridica un colet, plus medicul la dentist. Oboseala curata si multi nervi!
Cum am si ajuns, am dat fuga la posta, apoi pana la banca, la centrul optic si in cele din urma m-am oprit la un local din zona de unde pornisem initial, ca la jumatate de ora sa dau fuga la dentistul din celalalt capat al orasului.
Nerabdatoare, am deschis pachetul cel mare, cel de la optica. A iesit cu tipete, nervi si dezamagire, dar despre asta poate o sa va povestesc ceva mai tarziu.
Am trecut la cel de-al doilea pachet: cel de la posta. Deja stiam ce o sa gasesc in el, partial, asa ca imediat mi s-a smuls un zambet si un "astia da oameni seriosi".

Ce continea misteriosul colet?
Misteriosul colet este principalul nostru subiect de discutie astazi, despre care va voi impartasi un mic review sau daca nu sunteti obisnuiti cu acest termen, atunci o mica parere, pe intelesul tuturor.
Acest mic review este marca Gloves in a Bottle.

Pe langa acest flacon de 60 ml (dupa care presimt ca o sa plang atunci cand o sa se termine) am mai gasit si cateva materiale informative, testate de medici, pentru tratarea unor afectiuni pe carlle naturala. Indiferent ca achizitionezi produsul respectiv si ai receptat si indeplinit scopul " reclamei", daca vine cu formatii legate de compozitie si utilizari cred ca le poti adapta cu lucruri care iti sunt mai la indemana in functie de necesitatile tale. Eu consider ca acest material a fost unul extrem de interesant, mai ales ca in ultima perioada sunt fana a remediilor naturiste sau pe cat posibil. A fost o bucurie aparte!




La testele propru-zise am fost ajutata momentan de prietenul meu si de colega mea de camera.
Scumpul de el abia terminase de realizat o terasa, montaj lemn cu lemn, batut de cuie si tot ceea ce cuprinde. Mainile sale erau pur si simplu aspre,  obosite si cu o "priveliste" terifianta. Crapaturile sale se ascundeau sub roseata palmelor.


Nici prietenul nostru de la bar nu a parut mai putin curios cand a vazut solutia si a aflat despre ce este vorba.
Apoi incepand de sambata seara am trecut la testare. Daca pana acum nu erau probleme cu acomodarea la camin, unul dintre factorii indispensabil se pare a ne face probleme serioase in ultima vreme: apa.
Nu doar ca imi usuca si imi crapa mainile, ci simt efectiv ca ard. In plus eu sunt si ceva mai sensibila, utilizez la curatenie detergenti cu putere mare de actiune, iar pentru cei ce ma cunosc stiu ca nu ma impac deloc cu manusile.
Micuta Gloves in a Bottle imi este acum la indemana si fiind in teste, pare a se comporta de minune. Chiar si dupa utilizare, la contact cu apa, mainile devin foarte hidratate.
Lotiunea actioneaza in cateva secunde si se comporta precum o manusa, precum si denumirea sa.

“O lotiune de protective este net superioara in tratarea pielii uscate si a senzatiei de mancarime deoarece patrunde in stratul de suprafata al pielii si inlocuieste bariera de protectie, indepartand substantele iritante si mentinand in piele uleiurile natural “, explica dr. Helton.

Eu sunt foarte multumita de acest test. Dimineata ma trezesc cu aceleasi maini catifelate.
Urmeaza testarea pe fata si picioare. Calcaiele sunt un alt capitol care ma supara. Fiti pe aproape, revin cu un update. Voi ati incercat Gloves in a Bottle?

You May Also Like

0 comments