Cum sa tratezi cel mai special moment al vietii tale



Dragul meu sau draga mea? Cum ar trebui sa te abordez? Nu cred ca are prea mare importanta acest lucru, nu-i asa? Important este faptul ca te afli aici cu un scop, acela de a invata cum sa-ti planuiesti pas cu pas cea mai mare si importanta zi din viata ta. Esti bine primit! Bine ai venit! Sper sa iti fiu de folos!
Ce ti-ai propus pentru ziua cea mare? Cum vezi tu logodna? Dar nunta? Cand planuiesti sa fie?

In regula. Nu trebuie sa-mi spui mie chiar tot. Nu eu iti voi duce misiunea la capat ci Karin Events, un wedding planner certificat international. Acestora ar trebui sa te adresezi inainte de toate.
Karin este solutia de care ai nevoie in stabilirea celor mai marunte si mai mari detalii. Nu iti permiti un esec si cu siguranta doresti sa ai parte de o organizare nunta speciala astfel incat totul sa fie cat mai deosebit. Doresti ca aceasta zi sa ramana memorabila in amintirea tuturor invitatilor, dar si in viata voastra si sa impartasiti cu copiii si nepotii vostri aceasta experienta.

Echipa Karin formata din Karin Badea, Ioana Paicu si Oana Nicolae va ajuta sa planificati detaliile si sa beneficiati de mai mult timp pentru voi. Stiu ca greselile au consecinte si ca implica un efort suplimentar, mai ales financiar,  fapt datorita caruia este extrem de benefic si necesar sa apelezi la un asemenea wedding planner.


Sunt multe lucruri de pus la punct, multe aranjamente de realizat, chiar daca data este deja stabilita si invitatiile deja au pornit catre invitati. Si chiar daca nu stii ce model de invitatie doresti, tot Karin iti va sari in ajutor. Precum bine stii invitatiile dau totnul la distractie si provoaca suspansul. Asadar pentru o nunta de vis si invitatiile trebuiesc sa ridice la inaltimea asteptarilor. Cei de la Karin sunt incantati sa se ocupe de tot ceea ce ai nevoie.


Karin va intampina cu un portofoliu unicat, cu tematici diferit abordate care pe mine m-au lasat fara cuvinte. Fie ca optezi pentru o tematica florala, tematica unei locatii aparte, poate cea in care iti vei petrece luna de miere, fie o anumita traire, in niciuna dintre aceste situatii, nu vor exista lucruri care sa impiedice realizarea acestora cu eleganta si stil. Informeaza-te, gandeste-te si formeaza-ti o idee asupra faptului cum iti imaginezi nunta de vis.

Beneficiezi de consiliere la fiecare pas pentru a fi sigur ca momentul nu te depaseste si beneficiezi de o orientare potrivita pentru imortalizarea moemntelor inedite, locatii, articole vestimentare, etc. In functie de dorintele tale, prioritatile si bugetul acordat, Karin va analiza cele mai bune optiuni existente si va negocia contractele. Nunta nu trebuie sa te streseze, sa te oboseasca, ci dimpotriva. Este un inceputul unei noi vieti alaturi de partenerul visurilor tale, o zi memorabila pe care ai asteptat-o toata viata ca sa o traiesti asemenei parintilor, bunicilor si strabunicilor.



Tu ti-ai ales weding planner-ul? Daca nu, aceasta este cea mai buna sansa a ta pe care cu siguranta nu o vei regreta. Alege Karin Events!

Comentarii

Postări populare