Batalia The Order of Geeks

S-a dat startul unei noi batalii The Order of Geeks. Daca esti pasionat de tot ceea ce inseamna tehnologie esti invitat sa participi la aceasta campanie care iti ofera sansa de a testa cele mai noi aparitii tehnologice.
Compania DAI-TECH pune la dispozitie 51 de produse nJoy pentru testare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa testezi si sa alegi cu atentie una din cele trei echipe din care vrei sa faci parte. Fiecare echipa vine cu regulamentul sau si totodata cu premiile sale. Acest lucru nu inseamna ca va fi o campanie mai putin tentanta sau ca o echipa este dezavantajata in vreun fel. 



Dupa ce te-ai inscris, ai primit confirmarea si produsele spre testare, tu trebuie doar sa te bucuri de aceasta experienta si apoi coonform timpului oferit spre testare sa-l studiezi cat mai detaliat, iar la final sa iti prezinti parerea intr-un comentariu la aceasta postare. In cazul grupelor The Geek Superstar si The Geek Expert sunteti invitati sa testati cate trei produse (dintre care obligatoriu cate un UPS si alte doua produse la alegere) iar in cazul grupei The Geek Enthusiast veti testa doua produse la alegere.



Insa, dupa ce ai testat produsul/produsele ai obligatia de a le returna. Nu-ti fa griji! Compania DAI-TECH suporta costurile de expediere si de logistica.


Cum se prezinta un review se succes cu ajutorul caruia poti castiga premiile grupei alese?

Desi produsul poate prezenta mici semne de uzura, deoarece vor fi trimise la mai multi participanti, se va avea in grija ca produsul sa-ti fie oferit intr-o stare functionala si cu un aspect impecabil. Odata ce ai deschis coletul, daca detii si un blog, testeaza produsul, aduna poze, filmulete si realizeaza recenzia de minimum 700-800 caractere. Acesta este una dintre conditiile obligatorii ale campaniei.
Indiferent de obiectul/obiectele primite, utilizeaza acel timp de testare alocat din plin. Incearca lucruri la care te gandeai si de ce nu, invita-ti prietenii si inscrieti-va impreuna pentru o experienta de neuitat. Impartasiti-va ideile, conceptele, descoperirile si testeaza-le pe propria ta piele, astfel ca la final grupa voastra sa aiba cele mai multe sanse de castig.

Fii tu geek-ul care da startul la distractie! Parerea ta conteaza, testul tau poate revolutiona lumea! Te invit sa ei parte la aceasta minunata campanie! Te astept sa revii cu parerea ta despre produsele testate, pentru a-mi astampara curiozitatea asupra tuturor lucrurilor oferite la testare.

Comentarii

Postări populare