Creativitate cu margele

by - sâmbătă, mai 30, 2015

Motto: Pasiunea se renaste din ceea ce suntem, ne reflecta personalitatea si stilul de viata. Acolo unde mintea se prinde in capcane, imaginatia se trezeste la realitate, rasuna din toate puterile si da aripi unei noi vieti. Acea noua viata ne defineste sensibilitatea si scoate la iveala ceea e ce mai frumos din noi. Arta se poate exprima prin mai multe feluri insa doar noi o putem defini prin lucrul mainilor noastre.

Una dintre cele mai mari pasiuni a copilariei a fost realizarea de lucruri noi. M-a bucurat enorm sa vad cat de parte poate merge intuitia, creativitatea si dragostea pe care o implici atunci cand creezi lucruri noi.
Am inceput sa confectionez fel si fel de modele din margele. In acest domeniu oricine isi poate reinventa stilul, personalitatea si isi poate pune in aplicare toate ideile care ne trec prin cap. Nu este o activitatea determinata de tipul de sex sau de varsta. Este pur si simplu o joaca productiva ce antreneaza mintea oferindu-i activitatea necesara derularii unei activitati normale, pregatind-o in acelas timp pentru acumularea unui bagaj de cunostinte. Cu cat apelam mai mult la practicile creative de acest gen cu atat creierul devine mai stabil din punct de vedere functional si este atras de receptionarea unor mesaje noi, acesta simtitnd tot mai des nevoia de a fi ocupat. Astfel se naste o noua pasiune in domeniul accesoriilor care se dovedeste a fi un domeniu in care inclusiv sexul masculin exceleaza, ca si in multe altele care au primit eticheta de altfel de a fi pasiuni ale femeilor, doamnelor si domnisoarelor sau ale copiilor.

Tu ai creat vreodata accesorii din margele? Cum ti s-a parut? 

Te invit sa-mi impartasesti alegerile tale. Poate le-ai imortalizat si ai ales sa fie un moment special. Totusi mai special a fost momentul meu in care am descoperit ca pot gasi margele online, ca le pot primi direct la mine acasa, doar ce sa mi se infiripeze acel sentiment de agitatie si nerabdare catre practica.  In plus, farmecul accesoriilor personalizate si handmade, care sunt la foarte mare cautare datorita stilului unicat, poate fi presarat cu putina magie din partea pietrelor semipretioase.



Cum sa-ti incepi cariera in domeniul confectanarii de accesorii personalizate

Fie ca vorbim de o cariera desavarsita, fie ca ramane o simpla pasiune si placere in crearea accesoriilor unice potrivite pentru orice ocazie, trebuie sa stii in primul rand cine iti va fi furnizorul, ce materiale prime ai nevoie si nu in ultimul rand trebuie sa lucrezi cu sufletul si cu toata imaginatia. Totul e o joaca impletita cu pasiune care nu trebuie sa te limiteze indiferent de care iti sunt initiativele. 


Gemsale iti pune la dispozitie fire de lucru, lanturi, margele si pietre alaturi de aparate specializate care iti vor face munca mai usoara si mai placuta. De ce doar prietena sau prietenul tau sa detina accesoriile mult visate si de ce sa pierzi timpul in cautarea acestora, cand iti poti creea singur modele mai splendide si de efect intr-un mod cu totul deosebit? 


In plus accesoriile sunt cele mai versatile lucruri pe care le poti avea la indemana cand vine vorba de ocazii speciale, de aniversari. Cu un accesoriu niciodata nu poti gresi indiferent de personalitatea persoanei careia il vei oferi. Cum spuneam si adineaori, imaginatia nu trebuie limitata ci experimentata. Bucura-te la maxim de aceasta! 
Tot la Gemsale vei gasi si aranjamentele perfecte pentru cadourile tale, suporturi, ambalaje. Fii creativ, arata lumii intregi ce pot face doua maini, o minte stralucita si putina pasiune in fiecare lucru pe care il faci. Rezultatul va fi uimitor. Tu ce accesorii creezi pentru maine?

You May Also Like

0 comments