Cumparaturi chibzuite pentru fiinte fericite

by - miercuri, mai 20, 2015

Am auzit un zgomot subtil in timp ce ea tragea cu urechea la toul usii. Banuiam ca asculta, ii sta in fire chiar daca ne cunoastem si copilarim de o viata intreaga.
Vorbeam la telefon despre cea mai noua atractie cu un bun tovaras. Dar ce sa stie ea? In gandul ei se derulau scenarii fantezice care nu aveau legatura cu subiectul discutiei noastre. Apoi m-a auzit pomenind de Dwyn. Nu cred ca a incantat-o atat de tare dincolo de zambetul ciudat pe care in cel mai probabil mod il afisa, stia ca in relatia noastra nu avem secrete. Ii povesteam tovarasului ca Dwin imi va oferi un laptop si un nou smartphone. Deja dincolo de usa lua amploare tensiunea.
Dar nu a avut timp sa se deplaseze prea mult caci i-am rasarit in fata cu un zambet larg pana la urechi. Ea speriata, eu foarte amuzata, i-am zis ca nu e cazul sa se ingrijoreze si poate sa caute pe facebook.
Dupa o clipa, doua, s-a decis sa-l caute. S-a convins de faptul ca nu era un el ci pur si simplu un magazin online care ma innebuneste si din care planuiam sa-mi achizitionez cele doua produse mentionate.

De ce Dwyn Shop? Dar de ce sa nu fi fost altul?


Nu! Recunosc ca pentru unii Dwyn e ceva mai putin cunoscut desi profilul lor de activitate este inca din 2004. De ce Dwyn?
Acest magazin online iti pune la dispozitie oferte exceptionale, plata in 6 rate fara dobanda, retur in 14 zile si plata inapoi daca produsul nu te satisface precum credeai la inceput.
Pretul este cu siguranta cea mai mica problema deoarece acest magazin vine in ajutorul fiecarui buzunar in parte si fiecarei nevoi. Stai sa vezi e fel va reactiona mama cand va auzi de ofertele la elecfrocasnice si la alte produse utile. Seriozitate maxima, livrare rapida si garantia satisfactiei fata de produsul primit. Anterior mama pomenea si de un televizor. Cu Dwyn se pare ca tuturor le place sa ceara cate ceva subtil. Tu ce-ti ei? Cum ti se pare?
Se zice ca pana nu cunosti nu ai cum sa-ti dai cu parerea si sa intervii cu diferite specificatii, prin urmare te invit sa faci parte din comunitatea Dwyn si sa ne impartasesti cele mai inspirate alegeri.
Un click poate face diferenta si acela il poti tasta chiar tu!

You May Also Like

0 comments