Frumusete peste par

by - marți, iunie 30, 2015

Priveste peste umarul stang, peste cel drept, apoi apleaca-ti privirea catre podea. Ce vezi? Peste tot e numai par! Deranjant sau nu, este o adevarata problema, caci la urma urmei tratamentele de reparare si reconstructie a parului nu sunt un rasfat ci o necesitate. Parul nu-ti poate spune ale sale nemultumiri si nu se poate plange. Sanatatea lui se exprima prin modul in care acesta se aseaza, prin rezistenta, prin aspectul acestuia. Un par frumos este si sanatos. Parul sanatos se aseaza cu usurinta, nu se rupe, nu are firele despicate, nu se electrizeaza, este elastic etc. 
Podoaba capilara trebuie studiata cu atentie si este necesar sa ii oferim un tratament si/sau o ingrijire corespunzatoare. Cel mai bine este sa apelam la un specialist sau in caz contrar la marci recunoscute si testate, care si-au dovedit potentialul si care dau randament.



Nu este necesar sa mergi la salon in mod fregvent atunci cand ai la dispozitie produsele potrivite Tratamente de reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului sunt diverse pentru fiecare tip de par. Kashmir Hair System si Ego Professional Max Repair sunt doua branduri profesionale pe care trebuie sa le ai in vedere in acest caz, cu un portofoliu foarte larg in vederea ingrijirii si regenerarii podoabei capilare. 

Brandul Kashmir este indicat pentru toate firele de par si datorita compozitiei sale il poti utiliza si in perioada sarcinii. Acesta actioneaza intensiv asupra firului de par, il hidrateaza in profunzime, ajutand la reconstructia si regenerarea firului de par. Apeleaza la aceasta gama in caz de utilizezi in mod frecvent aparatura pentru coafat iar parul tau prezinta semne ale degradarii (exemplu: varfurile despicate).



Ego Professional este recomandat persoanelor cu parul supus la diversi agenti chimici, impotriva caderii parului si a parului electrizat. Acesta are un miros floral-tamaios si este indicat persoanelor mai inaintate in varsta, prevenind albirea timpurie, ruperea si despicarea varfurilor datorita complexului ridicat de vitamine.





Poti opta fara nicio grija pentru un tratament profesional de ingrijire a parului de acasa daca timpul nu-ti permite sa mergi la salon.

Serul Ego cu ulei de nuca de Brazilia sau fiolele de tratament iti pot sari in ajutor. Acestea actioneaza asupra parului fragil si puternic deteriorat prevenind degradarea si hranindu-l in profunzime.

Gama Hairganic imbogatita cu catina are efect tonic, hidratat si nutritiv. Dupa un tratament indelungat se pot observa efectele positive, parul devenind mai elastic si matasos.



De asemenea brandurile Luiza Essence si Empire Hair iti pun la dispozitie produse profesionale de calitate, de curatare, ingrijire si reconstructie a firului de par.

Si pentru ca iubitorii unui par frumos si sanatos stiu cat de important este acesta pentru noi, va pune la dispozitie un concurs la care sunteti invitati sa participati cu drag.  

"Descopera frumusetea fara granite!" se desfasoara in cadrul paginii de Facebook Beauty Free si va ofera sansa de a va rasfata cu un premiu pe masura.



Nu uita ca frumusetea viitorului nu are granite. Arata-i podoabei tale capilare cat de mult o iubesti!

You May Also Like

0 comments