Sanatate dragul meu, draga mea, iubit-o!

by - duminică, iunie 07, 2015

Printre cele mai semnificative indemnuri este cel de sanatate. Cu totii ne-o dorim din plin atat pentru propria noastra persoana cat si pentru cei dragi din jurul nostru. Preventia este mama, tratamentul este minunea care raspunde la strigatul disperat al sufletului si trupului. Si nu-i asa, ca preferam sa ne ingrijim si sa mentinem sub control sanatatea, decat sa fim nevoiti sa trecem printr-o lupta crancena cu aceasta. 
Mesoterapia este una dintre terapiile alternative care lupta impotriva stresului si totodata este un as pentru frumusete dar si un remediu anti-imbatranire.
 Stresul ne afecteza in cea mai mare parte, chiar zi de zi, acesta devenind declansatorul unor boli. Stiai ca atunci cand esti stresat intregul corp reactioneaza prin diferite mecanisme provocand diferite miscari si reactii? Stiai ca organimul tau devine mai slab si in contactul cu o persoana bolnava, acesta nu mai reactioneaza precum in mod normal iar imunitatea fiind la un nivel foarte scazut in acel moment, nu mai lupta cu anticorpii corespunzatori, noi devenind posibili purtatori ai afectiunii persoanei cu care am intrat in contact (exemplu: gripa) ?  
Stresul produce tulburari de memorie, agitatie, duce la diminuarea capacitatii de concentrare, scade apetitul, etc. 
Prin intermediul Vivat Familia am aflat ca aceasta afectiune nu trebuie lasata netratata iar mesoterpia este o practica naturista ce utilizeaza cantitati mici de medicamente direct in partile afectate. 
Un ajutor suplimentar in caz de suferi de afectiunile provocate de stres este Acutil.
Mesoterapia este eficienta cu ajutorul miroinjectiilor punctuale alcatuite dintr-un ser cu substante homeopate, vitamine si minerale in doze optime doar cat sa trateze zona afectata. De asemenea este un remediu de succes precum mentionam si anterior, pentru problemele estetice, care isi pun amprenta asupra noastra si pot cauza tulurari psihice afective, prin urmare pot fi un factor de stres. 
Aceasta terapie poate fi considerata si sora geamana a bisturiului din punct de vedere al actiunii, insa este o modalitate mai usoara, non-dureroasa, care nu necesita o perioada de refacere precum in cazul interventiilor operatorii si care necesita un tratament medicamentos la nivelul intregului organism.

La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza cu Vivat saptamanal. Atunci cand esti pe strada, uita-te dupa o farmacie independenta, semnalizata Vivat. Acolo gasesti trusa Vivat – setul de medicamente, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie, in functie de sezon. Uita-te pe pagina numita campanii, sa vezi ce ti-ar putea fi de folos chiar acum.


Farmaciile Vivat iti vin in ajutor cu portia de cunoastere, cu cele mai noi tratamente si solutii la problemele tale de sanatate si ale celor dragi tie. Nu lasa sa fie prea tarziu: informeaza-te, previne si trateaza chiar si cele mai mici simptome! Sanatatea este pe primul loc!

You May Also Like

1 comments