Viata cu pisici

by - duminică, iunie 28, 2015

Sunt o mare iubitoare de animale. Si orice iubitor stie ca a iubi un animal inseamna a iubi orice animal, nu doar o anumita specie sau un anumit tip.
Desigur, sunt animale de care ne este frica, dar frica e ceva constructiv care ne intareste caracterul, dar sunt si animale fata de care avem o deosebita placere sa le privim sub orice chip.
Si eu am specia mea preferata care o port cu mine in gand, pe dekstop, ca wallpaper, ba chiar zi de zi se intampla sa o zaresc la coltul blocului sau acolo unde natura le este favorabila.
Ghicesti ce ar putea fi?
Desigur, pisica! In ciuda tuturor controverselor ce apar atunci cand vine vorba de a lua un animal in posesie, trebuie privite si anumite aspecte pozitive.
Pe langa faptul ca mai ales la apartament pisica necesita un camin adaptat special cu tot ceea ce ea are nevoie pentru a se simti confortabil si pentru a-i asigura starea de sanatate (litiera, hrana specializata, perie pentru indepartarea parului, jucarii etc.), tot pisica poate fi un adevarat companion care mereu iti va smulge un zambet, cultiva in casa ta o buna dispozitie si mai ales este o buna alegere pentru a-i oferi copilului un "prieten" si pentru a-i cultiva anumite insusiri precum: dragostea, grija, responsabilitatea si nu numai.


Totodata copiii sunt invatati de mici sa traiasca in lumea lor, in lumea desenelor animate si a jocurilor care-i fac fericiti pana la o anumita varsta. Nici de data aceasta pisicile nu sunt mai prejos si le gasim in jocuri care ii invata pe cei mici acele atributii de care pomeneam mai sus, doar ca de data aceasta fara compromisuri, fara griji suplimentare, fara obligatii din partea adultilor care detin in special unul sau mai multi copii.
JocuriZZ.ro vine in intampinarea ta si a celor pasionati de jocuri cu o gama foarte variata printre care si jocuri cu pisici, cu o grafica speciala care sa-i impresioneze si sa-i capteze pe cei mici atat cat doresti. Este un prilej minunat sa le starnesti curiozitatea si sa le dai in folosinta in timpul tau ocupat tehnologia care iti este draga, fata de care stim ca si ei au devenit din ce in ce mai interesati.
V-am starnit curiozitatea? Voi ce va jucati azi?

You May Also Like

0 comments