Accesoriul esential de supravietuire costa doar 12 lei!

by - luni, iulie 20, 2015

Intr-o postare anterioara va povesteam despre un magazin fascinant pe nume TotalMag. Daca nu ai reusit sa te documentezi inca, atunci pacat! Nu stii ce pierzi!
TotalMag are un portofoliu generos de produse potrivit oricarei ocazii. Fie ca e vorba de instrumente si accesorii de care ai nevoie pentru casa si gradina, la munca, la pescuit, pentru tine sau doresti sa faci un cadou celor dragi, acesta este raspunsul cautarilor tale.
Iar ai sa te plangi ca nu are rost? Ca nu ai asa de multi bani cat sa-ti permiti ceva?
Vezi daca nu te informezi cum trebuie! Cum spuneam si anterior: nu e nevoie de o avere ca sa achizitionezi de pe TotalMag. O avere si o pierdere de timp te pot costa drumurile fara rezultat! TotalMag este plin de produse la indemana oricui si la preturi extrem de mici, cum nu ai mai vazut niciodata.
Spre exemplu, exista un card de supravietuire multifunctional din otel inoxidabil care te poate scoate din impas la nevoie. Si da, cum ai auzit, e extrem de ieftin, la doar 12 lei. Este mic, usor de transportat si amplasat acolo unde doresti: ca breloc la chei, in portofel, oriunde crezi ca l-ai putea avea la indemana atunci cand ai nevoie de el. In plus vine la pachet insotit de o husa.

Ce face cardul asta?

Multe, extrem de multe! De aceea ii si zice "multifunctional".
Sa presupunem ca iesi in oras cu prietenii si te suna nevasta sa ii cumperi o bentita de o anumita lungime. Cardul detine un centimetru pentru ca tu sa verifici exact dimensiunea de care ai nevoie.
Daca intre timp, v-ati plictisit si v-ati gandit sa luati cateva sticle de bere. Ajunsi undeva intr-o zona mai indepartata de oras, scoate-ti sticlele pregatiti de actiune. Dar cu ce le desfaceti?
Cardul multifunctional detine un deschizator de sticle pentru momentele in care ai nevoie acasa sau la drum.
Daca descoperi ca unele aparaturi au probleme si doresti sa arunci o privire in interiorul acestora, cardul te ajuta! Are o surubelnita eficienta numai buna de pus la treaba. Si daca in mica ta excursie ai nevoie de un cutit sau de un desfacator de conserve, un fierastrau sau poate niste chei hexagonale de diferite marimi, minunea asta mica le are pe toate.


Asta ca sa nu-ti mai ocupi spatiul cu zeci de mii de lucruri sau sa uiti ceva cand pleci la drum.
Este un accesoriu esential pentru oricare dintre noi, la un pret extrem de mic si de care cu siguranta vom avea nevoie.
Si in caz ca ai uitat, atunci cand plasezi comanda, nu uita sa introduci codul EAJM2194 pentru a beneficia de o reducere de 10% pentru comanda ta, in sectiunea observatii comanda. Dupa ce ai facut asta, te invit sa-mi impartasesti noua achizitie printr-un comentariu.


Te-ai convins ca TotalMag e pentru toti?

You May Also Like

0 comments