Cumpara Medicamente: Aliatul tau la inceput de sezon

by - luni, august 10, 2015

Fie ca ai o sanatate de fier sau una care iti creeaza probleme pe care nu i le-ai dori nici celui mai rau dusman, Cumpara Medicamente este farmacia care iti este alaturi si in sezonul estival.


Chiar daca vorbim despre medicamente importante, suplimente alimentare sau dermato-cosmetice, cea mai buna achizitie o vei gasi intotdeauna in farmacii. Produsele farmaceutice sunt originale, testate si ofera randamentul care este mentionat si pe prospect.

Vara asta recomand produse pentru protectie solara, fito-dermatocosmetice si alimente speciale de pe Cumpara Medicamente!

De ce Cumpara Medicamente?

Cumpara Medicamente iti vine in ajutor cu un portofoliu larg de produse, extrem de cunoscute pentru efectele lor benefice asupra corpului. In plus, vara nu vine insotita doar de un val de caldura. Pentru cei de la Cumpara Medicamente este un prilej sa-ti ofere trei saptamani de oferte incendiare pentru a te bucura de lucrurile necesare alaturi de familia ta.
Bucurati-va impreuna de cateva clipe petrecute la mare, la soare pe plaja, insa nu uita sa-ti ei alaturi produsele de protectie solara. Pielea are un pH diferit de la individ la individ iar razele solare cat si cantitatea de subtante din apa si mediu pot avea diferite efecte asupra pielii tale. Radiatiile solare pot provoca atat arsuri cat si pete sau alte boli de piele. Odata cu acestea nu vor intarzia sa apara simptome ale starii generale de rau a corpului, ceea ce va transforma radical ziua ta de relaxare.


Opteaza pentru produse cu un grad cat mai ridicat (acceptat de organismul tau) de protectie, care sa ofere o hidratare intensa, o durata de rezistenta cat mai indelungata si un aspect estetic cat mai confortabil si placut. Unele produse in contact cu apa sufera diferite transformari (exemplu: albirea zonelor in care s-a realizat contactul) in functie de fiecare organism. 

Cumpara Medicamente iti pune la dispozitie o gama completa pentru acest sezon si nu numai. Favoritele tale ajung direct la tine acasa, in cel mai rapid timp posibil. In plus economisesti timp si uiti de cozile infernale de la farmaciile din oraul tau si beneficiezi si de transport gratuit pentru o comanda de minim 100 lei.

Totodata unele produse cu protectie solara au proprietati similare cu cosmeticele utilizate zilnic, diferenta realizand-o extractele speciale care nu incarca pielea si trateaza problemele existente, evitand aparitia altor afectiuni (exemplu: crema bb cu protectie solara, fluid antiacneic cu SPF 30 etc)

Nu-ti neglija tenul! Hraneste-l cu ce-i este mai bun!

Tenul a fost si este una dintre cele mai delicate zone ale corpului.In perioada calduroasa precum si in cea rece, aceasta necesita o ingrijire aparte. Este recomandata utilizarea de fito-dermatocosmetice cu o textura fina, usoara, care il protejeaza de actiunea factorilor externi si care totodata il hranesc. 


Fito-dermatocosmeticele de la Cumpara Medicamente sunt realizate avand ca o selectie principala o gama de uleiuri esentiale din fructe, plante si agenti benefici, cunoscuti in intreaga lume pentru efectul lor benefic asupra organismului.  
Ideal este ca aceata gama nu este conditionata de tipul de ten si actioneaza ca o bariera de protectie pentru intreaga zi, chiar si utilizate in cantitati mici. 



Nu uita de alimentatia corespunzatoare!

Orice sezon necesita propria alimentatie. In sezonul rece sunt recomandate produsele cu un continut ridicat de grasimi si proteine care ajuta organismul sa lupte impotriva frigului si sa-ssi mentina energia zilnica rezultata din arderea alimentelor, pentru derularea activitatilor zilnice.
Si sezonul cald necesita o alimentatie corespunzatoare. Este recomandat sa consumi alimente speciale care contin cantitatea necesara de vitamine, multiminerale si proteine necesara corpului. 

Temperaturile ridicate duc la eliminarea excesiva a unor substante din corp prin transpiratie si digestie. Totodata aceste activitati au un consum destul de ridicat de energie, alimentele speciale oferindu-i organismului substantele si cantitatile neceare pentru un metabolism sanatos si pentru derularea activitatilor cu succes.

In combinatie cu alte alimente usoare sau consumate ca atare, aceste alimente speciale ofera saturatie indelungata si o energie deplina. Incearca fructele uscate, semintele, faina integrala si cerealele, intr-un mod simplu sau in combinatie cu iaurt, lapte, fie in salate.


 Pe langa acestea la Cumpara Medicamente exista si o gama de siropuri excelente cu un gust placut care nu doar ca ofera energia necesara ci sunt remedii naturale excelente pentru problemele sistemului digestiv, imunitar, circulator etc.

Bucura-te de aceasta vreme frumoasa si ajuta-ti corpul sa fie fericit, frumos si sanatos cu ajutorul unor produse special create pentru nevoile tale zilnice. 

Cumpara Medicamente iti sta la dispozitie si raspunde cu drag cerintelor tale!

You May Also Like

0 comments