Lenjerii la promotii si concurs pentru bloggeri

by - duminică, august 16, 2015

V-am obisnuit cu postari despre produse si magazine online, iar recent am inceput sa va povestesc despre concursuri si participarea mea la acestea. Cred ca v-ati obisnuit cu asta!
Astazi imi voi spune parerea despre magazinul online Lenjerii Pat Outlet.


Ce imi place?

Magazinul este foarte amplu si cu o multitudine de produse. Daca lista de cumparaturi este extinsa, poti apela la mai multe produse din acelas loc, respectiv din acest magazin.
Fiecare stoc de produse este repartizat pe categoria lui astfel incat sa vizualizezi si sa cumperi exact ce ai in minte.
 Cu ceva timp in urma primisem o lenjerie de la Lenjerii de Pat Outlet. S-a dovedit a fi de un material calitativ, un model destul de dragut pentru un premiu surpriza, care mi-a oferit un pat ce a atras privirile tuturor si un somn linistitor.


Cat despre partea de comenzi, acestea sunt foarte usor de realizat si ajung intr-un tip scurt direct la tine acasa. La orice nelamurire ii poti gasi raspunsul prin intermediul paginii acesora, deschise catre orice nelamurire si/sau intrebari.
Asadar, daca esti in cautarea unor lenjerii de pat, gasesti o gama diversa si promotii senzationale de unde sa alegi.

Nu una, ci trei surprize!

In primul rand, la Lenjerii de Pat Outlet vom gasi mereu promotii, precum este cea mai tentanta, respectiv cea 1+1 gratis. Pe langa aceasta, Lenjerii pune la bataie un premiu special cu ocazia campaniei Summer Black Week. Orice comanda din promotia 1+1 gratis, realizata in perioada 21-27 august, intra in cursa pentru o vacanta de 2 persoane, 7 nopti, transport inclus, la un hotel de 3 stele, in GRECIA. Un premiu numai bun pentru a te bucura prima sau a doua oara pe acest an, de o vacanta inedita.

Asadar orice achizitie te poate trimite in Grecia impreuna cu una din cele mai dragi persoane.

In plus, daca esti blogger, te invit sa ei parte la provocarea verii. Se pune la bataie un voucher de 95 lei cu care poti achizitiona orice vrei de pe Lenjerii Pat Outlet si Alegria Online.


Ce trebuie sa faci:

  • Redacteaza un articol cu tema "Ce parere aveti despre magazinul online Lenjerii Pat Outlet si despre campania “Summer Black Week?"" , introducand pe unul dintre cuvintele cheie “lenjerii de pat”, “lenjerii de pat outlet” si “alegria online”, adresa http://www.lenjeriipat-outlet.ro/ ;
  • Mentioneaza ca ai primit leapsa de la "Aleksuta1 cu pagina http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com " ;
  • Inscrie articolul tau aici.
Acestea fiind zise, ne auzim mai tarziu. Care din campanii iti surade si de ce? Ai primit leapsa?

You May Also Like

1 comments

  1. Si mie imi pla aceste lenjerii , sunt frumoase si de calitate iar ofertele sunt bine venite

    RăspundețiȘtergere