Moment: Mai multa fericire, mai putina preocupare fata de bunastarea casei tale

by - sâmbătă, august 15, 2015

Sunt gata de plecare catre orice destinatie. Nu sunt absurda, poate doar putin nerabdatoare sa ma vad ajunsa la destinatie. Pot astepta un moment sa verifice mama daca totul este in regula in casa, daca ferestrele sunt inchise, daca bucataria si baia sunt in perfecta ordine. In viata nu trebuie irosita nicio clipa si da, pot astepta o clipa pentru a se verifica starea generala a casei si a lucrurilor, insa nu o vesnicie atunci cand am planuri de plecare si cand totul pare a se deteriora pe rand.
Si cum sa rezist si sa nu-mi ies din fire cand vad cum clanta de la usa s-a rupt, papucii mi s-au dezlipit, comoda din baie are un colt care abia mai atarna? Acestea probabil sunt fleacuri, dar povestea inca continua, pentru ca asa se intampla de obicei, cand totul pare perfect, intervine cate ceva care-ti strica buna dispozitie.

Dar sa vezi cand spune mama ca doreste sa faca curatenie generala. Stii prea bine ca nu o pot convinge sa renunte la idee in fel si chip. Trebuie sa mutam mobila, sa inlocuim parchetul, cel mai probabil de data asta o sa-si doreasca sa sa schimbe faianta si gresia.
Am zis STOP! Cum ar fi daca am incerca ceva nou si rapid?
Reparatiile si ideile creative merita puse in practica oricand ai alaturi un ajutor de nadejde rapid si eficient. Gama adeziva Moment ne vine in intampinare si ne invita sa dam startul la treaba!


-Crezi ca este bun?
-Cred ca merita o sansa!

Avand in vedere ca vorbim despre o gama complexa de adeziv, pentru fiecare nevoie ce o exprima fiecare colt al casei sau fiecare moment de inspiratie, cred ca merita a fi incercat. Fiecare produs are un mod specific de utilizare, cu o actiune imediata si un grad de rezistenta ridicat. Si nici nu trebuie sa fii specialist ca sa gasesti adezivul de care ai nevoie si care ti se potriveste. Moment iti pune la dispozitie un sistem prin intermediul caruia poti descoperi cu usurinta ce tip de adeziv ti se potriveste. Renunt la alte stricaciuni, la batut cuie si la investirea in alte materiale auxiliare. Pot pune totul la loc instantaneu si fara stricaciuni!

  Intreaga gama direct la mine acasa, pentru fiecare misiune indeplinita cu succes!

Daca timpul este atat de pretios pentru mine si cei dragi, de ce sa nu ma bucur de el? De ce sa pierd momente importante din viata prin magazine si de ce sa nu fac economie cand stiu ca pot avea un produs reusit?
Pot alege Moment(ul) potrivit nevoilor mele conform ghidului online si sa dam startul la treaba. Indiferent de conditii sunt lucruri de care nu ne-am putea desparti. Asa este si cu pantofii mei, cu rama de goblen a mamei sau cu constructiile tatalui.




Gama Moment poate fi eficienta oricand si ofera siguranta lucrurilor care ne sunt dragi. Si tot ele par a ne veni in ajutor cand oamenii sunt porniti pe schimbari, renovari si inovatii.
Moment te invata sa fii creativ, sa schimi decorul din camera copilului sau sa te bucuri de o noua masuta de cafea, asezata pe balconul proaspat renovat. Cu siguranta voi gasi in magazie o multime de lucruri care nu mai sunt utile si cu ajutorul carora pot fi creativa, realizand noi lucruri pentru casa si confortul meu.

Lipesti orice si castigi!

Parchet, gresie, faianta, harie, portelan etc. Orice vrei, aia lipesti! Moment este bun la toate, ca de casa sa ai parte, mai mult timp si spor in toate!
Si daca Moment poftesti, un premiu poti sa primesti! Pentru omul gospodar, Moment vine cu un dar!
Orice achizitie marca Moment pana pe 15 septembrie iti poate aduce unul dintre cele 6.300 pranzuri la McDonald’s, 500 lei saptamanal sau marele premiu de 1.000 euro.
Nu uita sa pastrezi bonul fiscal!
Totodata ai sansa ca participand la "Promotia de aur" sa castigi una din cele 500 de bijuterii sau unul dintre cele 6 placute de aur.



Da drumul la creativitate si ofera siguranta casei tale! Impusca doi iepuri dintr-un foc: o inovatie sau o reparatie si un premiu pe cinste!

You May Also Like

2 comments

  1. I get pleasure from, lead to I discovered exactly what I used to be looking for.
    You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great
    day. Bye

    Also visit my web site - lasertest

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca masina de spalat nu functioneaza in mod corect ar
    trebui sa alegi un service masini de spalat profesionist, inca
    de la inceput. Cand vei lasa lucrurile asa, acestea se pot agrava si si atunci vei avea nevoie de si
    mai multe depanari masini de spalat. Depanatorii in reparatii masini de spalat vor spune mai bine ce probleme a avut aceasta si vor afla cum sa
    le rezolve in mod rapid. Astfel, cu cat observi mai repede ca masina
    ta de spalat va avea probleme si apelezi
    la niste profesionisti in depanari masini de
    spalat, cu atat vei salva si timp si bani.

    Fie ca te confrunti cu scurgeri minore sau
    cu alte probleme ce pot fi create de masini de spalat
    rufe, nu alege sa le ignori, pentru ca aca fosta vor avea urmari din ce in ce mai neplacute.
    De exemplu, daca nu iei in seama astfel de scurgeri minore, te poti
    trezi, in scurt timp cu o inundatie, asa ca e mai bine sa suni la cineva care se ocupa de refaceri masini de spalat.

    Pentru a avea garantia ca masina ta a fost reparata in bine si ca
    nu se va strica in scurt timp, cel mai bine ar fii sa apelezi la un service masini de
    spalat profesionist.
    Cand te temi ca va trebui sa transporti masina de spalat la
    sediul unui service de masini de spalat, poti alege un service
    ce ofera posibilitatea de a efectua orice fel de reparatii masini
    de spalat la acasa, daca acest lucru a fost
    posibil. De asemenea, exista astfel de incaperi specializate in refaceri masini de
    spalat haine care asigura transportul ieftin al masinii de spalat la sediul service-ului
    pentru a fi reparata in mod rapid.

    RăspundețiȘtergere