Provocarea zilei: Fii copilot!


Cei cunoscatori si cu adevarat pasionati de masini au sansa sa participe la o competitie de senzatie. Cum? Aflati in cele ce urmeaza.

Vineri 21 august 2015 are loc etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Pe langa show-ul de senzatie la care ai sansa de a fi chiar tu personajul principal, ai ocazia de a vizita Sibiul (in caz ca nu ai fost vreodata).Intre 20 si 23 august, Sibiul devine capitala automobilismului din Romania. Sunt asteptate 80 de echipaje din sapte tari care vor da tot ce este mai bun in cadrul a trei faze:


- Campionatul Național: 51 de echipaje;

- Open Sibiu Rally Challenge: 10 echipaje;

- competitia masinilor clasice: 19 echipaje.

Totodata doua locuri sunt rezervate pentru doi bloggeri talentati, care vor lua parte la sesiunea de teste si multe alte premii suplimentare pentru alti 5 participanti norocosi.

Propuneri de campanii

Cei de la Raliul Sibiului sunt foarte incantati de comunitatea de bloggeri care s-a format la noi in tara. Si pentru ca fiecare dintre noi are cate ceva de spus despre fiecare lucru in parte, de la o zi la alta apar tot mai multi bloggeri si se realizeaza tot mai multe campanii prin intermediul carora facem cunostinta unii cu altii, comunitatea bloggerilor cu cea a sponsorilor.
Raliul Sibiului doreste la randul lor sa faca parte din lumea noastra si vor sa fie descoperiti. Totodata vor sa imparta cu noi pasiunea de motoare. Asadar ei cauta idei prin care sa ne faca pe plac, idei noi de campanii prin intermediul carora sa ne cunoastem reciproc.

Ideile mele de campanie

Pentru ca noi bloggerii suntem curio0si si bagaciosi, o idee ar fi sa se realizeze un program prin intermediul caruia sa ofere invitatii VIP la evenimentele acestora, participari gratuite la evenimente in cele mai bune locuri, astfel incat sa poata surprinde in profunzime totalitatea evenimentelor si experientelor ce au loc.
O alta idee ar fi crearea de colaborari fregvente cu acestia prin intermediul paginilor dedicate bloggerilor, impreuna cu sponsorii parteneri, prin oferirea de servicii si produse. Acest tip de campanie functioneaza foarte bine in randurile bloggerilor de astazi.
Tu ce idei mai ai?

Acestea fiind zise, daca esti blogger, te invit la o cursa in taste pana la ora 23.59. Redacteaza un articol despre eveniment si nu uita sa mentionezi o idee de campanire care te-ar impresiona si care te-ar aduce mai aproape de Sibiu Raily. Ai sansa de a fi unul dintre copilotj la cursa de vineri!
 Desi nu ma pricep la condus deloc, am incercat o experienta usor asemanatoare in trecut. Diferenta este ca atunci participam la o sesiune de curse prin intermediul unui autovehicul, ce detinea incorporat un joc video, pentru ca experienta sa para cat mai inedita.
De data asta este vorba de o cursa pe bune! Si cum spuneam, desi condusul nu e punctul meu forte si circumstantele nu mi-ar permite sa particip drept copilot la Raliul Sibiului, premiile suplimentare ma incanta la nebunie, Deeci...da-i bine si hai in joc! Mult succes!

Comentarii

Postări populare