Unde sa mai iesim in oras

by - luni, august 24, 2015

Daca vremea se anunta a fi prea mohorata sau prea calduroasa si ne-am saturat de rutina zilnica, cu siguranta vom gasi o solutie pentru a evada catre ceva mai bun, relaxant si de preferat impreuna cu cei dragi.
Indiferent de meseria pe care o practicam simtim nevoia macar o data la ceva timp sa ne bucuram de o iesire in oras, de o vacanta sau poate de ambele.

Camelia s-a saturat de rutina obisnuita de zi cu zi. Zilnic aceeasi poveste: se trezeste la ora cinci dimineata, bea o cafea pe fuga si apoi se indreapta catre servici. Meseria Cameliei este precum multe altele: extrem de extenuanta. Camelia lucreaza extrem de mult cu publicul. Trebuie sa fie mereu bine aranjata, politicoasa si cu zambetul pe buze. Sigur ca acest lucru este foarte greu de mentinut la cote maxime deoarece diferite situatii cu care se confrunta, oamenii dificili, rutina casa-servici si viceversa, plus treburile casnice, o obosesc destul de tare.

Te simti la fel de obosit? Ce-ar fi sa te odihnesti putin? 

Nu, nu ma refer la acele ore pe care le petreci in fiecare seara stresat pe taramul viselor, ci la o relaxare pe bune.
Ce inseamna o relaxare pe bune? O iesire in oras cu prietenii, intr-un local dragut, clasic sau romantic, unde poti servi un meniu specific dorintelor tale.

Ce sa-i recomandam Cameliei?

Ii recomandam Cameliei sa renunte la inhibitii si sa-si acorde cateva clipe de relaxare intr-un restaurant alaturi de familie si/sau cu prietenii.

Oare ce restaurant sa aleaga?

Prin intermediul unei simple cercetari, Camelia poate descoperi "ceRestaurant", locul unde sunt adunate cele mai bune localuri insotite de parerile vizitatorilor. Astfel in functie de ocazia pentru care decide sa apeleze la o iesire, de specificul culinar sau de zona in care doreste sa mearga la restaurant, aceasta pagina online o va indruma catre cele mai potrivite alegeri.



Avand in vedere faptul ca aceasta locuieste in Bucuresti, ii sunt la dispozitie o multime de oferte restaurante din Bucuresti, indiferent de zona, sectorul sau cartierul in care aceasta se afla.
Prin intermediul ceRestaurant Camelia va gasi cea mai buna locatie! Totodata accesand aceasta pagina poate beneficia de ofertele zilnice, promotionale, in localul dorit.
Si nu se poate plange pentru ca are de unde alege! Sunt o multime de restaurante din Bucuresti care corespund cerintelor sale.
Tot cu ajutorul ceRestaurant ea ii poate indruma pe cei detinatori de restaurante sa-si promoveze localul si afacerea astfel incat sa poata avea acces mai multa lume la o gama cat mai mare de restaurante si astfel ne putem asigura ca nici-o locatie deosebita nu va fi trecuta cu vederea de catre potentialii clienti.


De asemenea ii mai recomand Cameliei sa-si faca timp doua minute pentru a-si realiza un cont pe pagina ceRestaurant. Ce avantaje ii poate aduce acest lucru?
Atat inregistrarea, o rezervare intr-un local prin intermediul ceRestaurant cat si opinia sincera despre locatia aleasa ii aduc puncte Cameliei. 


Ce poate face ea cu acestea?

Camelia poate transforma punctele in mancare avand sansa de a comanda meniurile si alimentele dorite in mod gratuit, intr-unul dintre restaurantele existente pe ceRestaurant.ro, pe baza voucherului rezultat prin acumularea acestora. Si fiecare local vizitat ii aduc tot mai multe puncte. Nu conteaza cate restaurante frecventeaza sau care este scopul, conteaza ca la finalul zilei Camelia va aduna puncte cu ajutorul carora va detine un meniu in plus. Astfel Camelia are doar de castigat!

Totodata chiar si in zilele in care Camelia doreste sa stea acasa si sa pragateasca felurile de mancare, pagina ii pune la dispozitie cateva idei simple si modul de realizare al acestora, pas cu pas.

Acum Camelia poate beneficia de portia adecvata de relaxare prin intermediul unor click-uri. In loc sa piarda timpul gandindu-se la cel mai potrivit local, aceasta il poate utiliza pentru a selecta restaurantul potrivit dintr-un portofoliu foarte larg fiind insotit de parerile altor vizitatori care au beneficiat de serviciile acestora. Astfel ea va fi sigura de alegerea pe care o va face si cu siguranta nu o va regreta.

Eu ii urez Cameliei o zi superba de relaxare in locul pe care l-a ales si va invit si pe voi sa descoperiti pagina ceRestaurant si beneficiile sale. Pofta buna!

You May Also Like

2 comments