Viata in culori: Amintirile vorbesc

Am cunoscut-o pe Gorgiana in urma cu cativa ani. N-am crezut niciodata ca drumurile pot fi atat de mici si scurte si ca viata poate construi intamplari frumoase.
Pasiunea ei pentru desen si pictura se evidenta foarte clar din decorul camerei sale. Fiecare colt al camerei si fiecare dosar cu picturi si desene avea sa-ti spuna cate ceva.
Georgi a fost si este un copil special si talentat. Destinul a facut ca legatura dintre noi sa fie una dintre cele mai speciale posibil. Amandoua copile, in floarea varstei, intalnindu-ne in vechiul meu camin, actualul camin al ei.
Cand familia mea s-a mutat, familia ei a preluat apartamentul, iar eu fiind in fasa, aflasem acest lucru cand am cunoscut-o pe ea.

Candva, pe la 18 ani ai ei...

Eu sunt cu vreo doi ani mai mare dar pentru noi nu a fost o problema. Cand ziua a marcat cei 18 ani ai ei, m-am gandit ca ar fi cazul sa ii ofer ceva special, ceva la care se gandea de mult timp.

Era rosu, mare si avea o funda imensa la un capat. Ce sa fie?
"-E o masa de calcat? O cruce?", spuse Georgiana. Ma bufnise rasul, pe oricine l-ar fi starnit!
Ea era in toi cu pregatirile, eu eram in deplasare. Pana la seara magica mai era ceva timp asa ca n-am apucat sa-i vad reactia. Cert e ca dupa doua ore in care mamei sale nu-i iesea din cap "crucea" si dupa clipele interminabile in care ma intreba ce se afla inauntru, a reusit sa vada cu ocisorii ei, aia mici de caprioara, ce era inauntru: un sevalet.


Ea si-ar fi dorit si inca isi doreste din toata aceasta pasiune sa realizeze o meserie frumoasa. Zilnic picteaza cu placere, dar asta necesita materiale de calitate.

Amintirile vorbesc prin culori

Recent l-am cunoscut pe Robert. Si el, ca si Georgiana, adora sa deseneze in felul lui. In timp ce Georgiana este o fire romantica in ceea ce priveste arta, iubeste natura si scenariile inedite in care este abordata iubirea in cel mai romantic mod posibil, Robert adora portretele.


Pe langa indemanarea necesara, rabdarea si pasiunea de care cei doi o au in comun, mai au si altceva: ambii necesita materiale de calitate si ambii stiu ca o alegere potrivita se face atunci cand intrebarile si curiozitatea are raspuns.
O pictura sau un desen pot spune totul, mai ales cand toate au drept inspiratie un loc, o fiinta, o intamplare din viata ta. Sunt de ajuns doar cateva clipe sa retraiesti o infinitate de senzatii si sa privesti cum timpul s-a scurs ca nisipul intr-o clepsidra. Si toate aceste amintiri ne hranesc cu pofta de viata si ne ajuta sa trecem peste cele mai dificile momente ale vietii. Un desen, o pictura, un zambet pe vesnicie!

Importante pentru toti

Ca sa realizezi ceea ce fac ei, ai nevoie de materiale de exceptie. Cel mai important este atunci cand dispui de o gama larga, de diferite nuante si jocuri de culori. Alegerea devine foarte grea si complicata. Asta pentru ca ne dorim tot ce e mai bun.
 Si desenele copilului tau vor fi amintirile sale/voastre cele mai de pret, acestea reflectand dorintele lor si necesitatile. Copiii vorbesc prin desene! Cu cat desenele sunt mai diversificate si realizate intr-un mod cat mai natural, cu atat desenele vorbesc mai clar si isi pot spune povestea.

Colorit stie cat de importante sunt toate aceste lucruri pentru cei mici, pentru cei cu astfel de pasiuni indraznete dar si pentru cei care au transformat acest lucru intr-o adevarata meserie.
Desenele naturale, realistice,au nevoie de extrem de multe nuante (asta o stiu din ceea ce mi-a aratat Robert). Totodata naturaletea este data de jocul de umbre, asa cum ne arata si Georgiana. De aceea Colorit iti pune la dispozitie o gama diversa de nuante de unde sa poti alege.


Ca desenator grafic de portrete sau ca pictor nu trebuie sa-ti lipseasca niste creioane colorate si culori acrilice de calitate.

Stiu, iti inteleg frustrarile si neincrederea, insa da-le o sansa! Adevarata reprezentatie o poti vedea doar tu, manuind gama din magazinul Colorit. Esti foarte comunicativ si plin de intrebari? Nu e loc de rusine, pofteste si afla tot ce doresti!
Cei de la Colorit au un departament tehnic care abia asteapta sa va cunoasteti si sa le adresati toate intrebarile legate de gama foarte diversa de produse care va sta la dispozitie.

Stiu ca nu sunt singura fiinta nerabdatoare atunci cand realizez o comanda online. Cu siguranta macar 50% din populatie este asa, printre care cel mai probabil si tu.
Odata plasata o comanda la Colorit pana in ora 13:00, aceasta va ajunge in termen de 24 ore de la predarea acesteia catre curier. Rapid nu? In plus, cei de la Colorit iti ofera facilitatea de ati urmari coletul in timp real. Artistii merita tot ce-i mai bun, indiferent de varsta si sex!


Creioanele colorate sunt usor de folosit, vin in crome mari de nuante si poti realiza desene asemeni unor poze realizate cu camera profesionala. Desigur, pare incredibil sa fie atat de perfect dar e posibil cu multa daruinta si indemanare.

Cat despre culorile acrilice, cele cu adevarat de calitate, au un pigment intens de culoare, nuantele raman vii chiar si dupa usoara dilutie cu apa.
Relaxeaza-te asa cum iti place si nu uita sa dai frau liber pasiunilor tale. Colorit te invita sa-i descoperi.

Comentarii

Postări populare