Inceput de toamna cu CNDirect

by - luni, septembrie 14, 2015


Anuntasem pe pagina mea de Facebook cu ceva timp in urma, chiar si pe blog, ca am mai realizat si alte comenzi fata de cele despre care v-am povestit deja.
Am descoperit un alt magazin online international, ce ofera produse la preturi extrem de mici. Avand in vedere si vremea eram sigura ca daca voi alege o geaca, se va potrivi perfect. Si da, chiar a fost o alegere destul de inspirata.
In timp ce cautam cele mai potrivite produse, am dat peste o geaca. Blana a fost un detaliu decisiv in alegerea mea. Imi plac lucrurile cu blana, pufoase si calduroase, desigur cu o limita. Niciodata nu este bine sa exageram in detalii. Cam asa se prezinta geaca CNDirect:



Este frumoasa, nu-i asa? M-am enuziasmat foarte tare si mi-am zis: -Clar, asta trebuie sa o am!
Asa ca am adaugat-o rapid in cos. Pretul de doar 13$ este si el o atractie foarte mare, insa cu tot cu costul transportului care se calculeaza in functie de greutate, totalul a fost undeva la 21$. Destul de bine zic eu!

Am asteptat circa 2 saptamani jumatate, trei, avand surpriza de a ajunge in acelas timp cu restul coletelor. Evident, nu am stat prea mult pe ganduri si am luat-o la inspectat.




Am ales marimea Asian S (US S(2) ,UK 2, AU 4, fiind si singura disponibila in stoc. Mi-a fost putin teama sa imi fie stramta desi nu cantaresc mai mult de 42 kg. Norocul a fost de partea mea, geaca asezandu-se perfect pe corp, imi permite sa ma misc in voie si chiar este destul de calduroasa.Geaca arata ca in imagine doar ca ceva mai putin lucioasa. Desi la primele impresii pare o geaca extrem de groasa, potrivita pentru iarna ce vine, va inselati! Materialul este unul nu intocmai foarte gros, fiind perfecta pentru zilele reci de toamna si primavara.


Pentru un model atat de elegant si pretul atat de mic, calitatea si proprietatile pot fi indoielnice. Aceasta geaca se dovedeste a fi o alta alegere buna de care ma voi bucura in aceasta toamna si in primavara ce vine.
Am ales pentru acest outfit o pereche de colanti cat mai simpli cu putinta, o pereche de botine cu toc gros, o geanta si o bluza simpla.


 Trebuie sa recunosc faptul ca mi-au atras atentia foarte multe produse marca CNDirect, mai ales acum cand am avut ocazia de a incerca unul. Sunt toate sansele ca pe viitor sa realizez o noua comanda la ei.


Cum vi se pare achizitia mea?







You May Also Like

8 comments

  1. arata foarte bine, mai ales cu botinele alea

    RăspundețiȘtergere
  2. Este prima oară când aflu despre CNDirect, să ne mai scrii și despre viitoarele achiziții.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa, iar botinele imi plac mult, sa le porti cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. este foarte frumoasa si tit sta fff bine mai ales ca se potriveste la ori ce sa o porti,cu mult drag si esti ff frumoasa ind de haine iti sta bine cu ori ce LUNGU FLORENTINA MIHAELA

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-ar place si mie mar bate un gand sa-mi comand si eu una...chear e fff frumoasa,,,LUNGU FLORENTINA MIHAELA

    RăspundețiȘtergere
  6. Great coat, love the fur and it looks very nice on you :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you my dear. CNDirect have really cheap and beautifull products.
      I will receive this days another one <3 I hope you will enjoy it!

      Ștergere