Inspira-te din buchetele de flori ale vedetelor

by - miercuri, septembrie 30, 2015

Toate doamnele si in special domnisoarele, viseaza la ziua cea mare cand alesul le va cere in casatorie.Emotiile apar inca de la primul gand legat de cum o sa arate in rochia de mireasa, cum va fi locatia si decorul etc.


Printre detaliile cele mai importante se afla si buchetul de mireasa. Buchetul poate spune multe despre tine si personalitatea ta si totodata poate fi ales in functie de preferintele tale, in stransa legatura cu tematica nuntii sau decorul.
Nu poti stabili toate detaliile bazandu-te doar pe propriile convingeri si pe micile placeri. Ce-ai spune nu doar sa te lasi indrumata de prieteni si rude si sa iti cauti sugestiile printre preferintele vedetelor?
Vei gasi astfel o multime de idei, vei afla care sunt cele mai apreciate aranjamente si de ce.


Sugestia mea ar fi sa gasesti totodata un magazin online dedicat aranjamentelor florale, ceea ce nu este deloc greu. Astfel vei avea la dispozitie o gama mai numeroasa din care sa te inspiri si sa alegi, economisind totodata timp si energie.
Atunci cand gasesti un buchet de mireasa pe placul tau, poti cauta sugestii si modele asemanatoare in magazinul online. Totodata nu te limita la o alegere unica, o copie fidela a vedetelor favorite.
Incearca sa adaugi buchetului o nota de personalitate, sa adaugi in plus unul sau mai multe elemente care sa reflecte personalitatea ta sau sa fie un buchet aranjat diferit. Va fi o zi speciala pentru tine iar detaliile trebuie sa contina o amprenta personala si totodata sa te surprinda in cel mai placut mod posibil.

Sugestie de magazin online

Fiecare floare sugereaza un sentiment, o emotie, o stare sau reflecta o trasatura caracteristica. Asadar si buchetul tau de mireasa, indiferent de combinatia aleasa, va transmite invitatiilor o idee legata de aceste aspecte, in ceea ce te priveste pe tine ca femeie, ca persoana si ca viitoare mireasa.
Daca as fi acum in locul tau as alege Flori Cu Drag. Nu este o simpla florarie online, ci un magazin plin de ornamente, aranjamente florale pentru diferite ocazii si evenimente, un magazin cu buchete de mireasa si colectii alese.
Gasesti aici, in gradina florilor plina de dragoste si minuni ale naturii, buchete inedite, sofisticate, ce sunt de asemenea pe gustul vedetelor si care culeg priviri indiferent de personalitate si stil.
Alegand Flori Cu Drag beneficiezi de livrare gratuita oriunde doresti, acasa sau la birou, in aceeasi zi in care ai plasat comanda.
Totodata buchetul ales si/sau aranjamentele sunt special aranjate astfel incat durata de viata a florilor  se poate extinde pana la 7 zile.

Ce aleg vedetele

Printre preferintele vedetelor se numara in special trandafirii. Din buchetul de mireasa ale unor vedete nationale precum Adina Alberts, Elena Basescu si Anca Neacsu, au fost de nelipsit trandafirii albi sau colorati, ce exprima dragoste, puritate si inocenta.


Totodata majoritatea vedetelor au realizat alegeri care de care mai sofisticate si nonconformiste, in topul preferintelor aflandu-se orhideea in combinatii cu hortensie, lacramioare sau bujori. Vedetele care au optat pentru aceste alegeri sunt: Teo Trandafir, Delia Matache, Diana Bisinicu si nu in cele din urma Madalina Draghici.


Poti realiza si tu cele mai bune alegeri prin intermediul florariei online si sa te bucuri de cel mai important eveniment din viata ta, asa cum ai visat.




You May Also Like

1 comments