Review Romwe: Feminitate la absolut

by - luni, septembrie 14, 2015

Unii spun uneori ca sunt o persoana consevatoare in ceea ce priveste imbracamintea, alteori ca ies din tipare.
Cert este faptul ca port ceea ce imi place si ma face sa ma simt bine. Obisnuiesc sa aleg cand un stil cand altul insa consider ca este o modalitate de a experimenta vsi de a observa ceea ce mi se potriveste cu adevarat.
Pe langa pantofi un alt element definitoriu al feminitatii este rochia. Atat de versatila si usor de accesorizat, cu un design special pentru fiecare moment in parte, incat nu are cum sa-ti lipseasca din garderoba, cel putin nu mie.
O alta achizitie recenta a fost rochia maxi de la Romwe pe care o gasiti aici. Pretul pare destul de bun si mi se pare destul de potrivita chiar si pentru o ocazie.


Desi cei de la Romwe au categorisit-o la street style, eu cred are un potential mult mai ridicat. AAdor rochiile maxi, pe corp in partea de sus si lejere in rest: te fac sa pari mai subtire (nu ca as avea nevoie), iti pune in evidenta formele si te face sa pari o persoana extrem de inalta.



Ce m-a atras la aceasta rochie

Pe langa faptul ca este o rochie in lunga (eu personal ador aceste modele, detin cateva si urmatoarea achizitie red ca va fi tot o rochie maxi) mi-au placut enorm de mult detaliile. Combinatia alb si negru este foarte versatila si potrivita oricarei persoane indiferent de culoarea pielii.



Dantela din partea de sus este croita intr-un mod mai special fata de produsele de imbracaminte de la noi care sunt realizate dintr-o dantela fina si fragila, ce se poate deteriora cu usurinta. Totodata desi dantela ofera un aspect sexy si elegant, produsele din dantela comercializate la noi pot oferi un aspect nedorit. 


Spre exemplu acum scurt timp mi-am achizitionat si eu o pereche de pantaloni scurti cu dantela, foarte fashion si utilizati in aceasta vara. Totusi trebuie sa recunosc ca nu am obtinut cu ei infatisarea dorita. Aveam impresia de lenjerie intima de pe vremea bunicii sau de pantaloni de pijama (ha, ha). Am renuntat prin urrmare in a-i scoate la vedere pe strada cu toate ca modelul pare destul de dragut.
Totodata detin si o rochie din dantela care este insa foarte fina si fragila si care de la prima purtare i s-au tras firele desi am fost foarte grijulie. Prin urmare constructia materialului conteaza foarte mult.

Dantela de la rochie nu are un aspect ieftin, este mai bine consolidata si putin mai dura, insa se aseaza bine pe corp si nu provoaca incomoditate. 

In talie rochia detine o bata elastica, ajutand partea de sus sa se fixeze in funtie de dimensiunea taliei si a soldurilor.
Fusta nu este transparenta si nici moale la atingere, insa destul de vaporoasa si se aseaza perfect. 


Unele rochii maxi pe care le detin in garderoba, la mers, sunt "taioase", astfel incat trebuie sa fiu foarte atenta sa nu se infasoare in jurul picioarelor si sa-mi provoace disconfort si durere. 
Cu aceasta rochie ma simt in largul meu, nici prea conservatoare si nici prea eleganta.


Rochiegoo.gl/b6zZ21
Geantagoo.gl/czn1Vs

In concluzie, consider ca aceasta rochie este perfecta pentru a scoate in evidenta atuurile fizice si ofera un stil elegant, comod si lejer pentru intreaga zi. Accesorizata cu o pereche de pantofi simpli sau o pereche de sandale/balerini, poate fi cea mai buna alegere atat la o iesire in oras, o plimbare cat si la diferite ocazii. Este favorita mea de acum inainte!
Nu uita ca acum se afla la o super reducere de aproape 50%, perfect pentru doamnele care stiu ca un stil frumos se poate realiza chiar si cu produse la preturi foarte mici.

Ce parere ai despre aceasta rochie?

You May Also Like

9 comments

  1. Imi place mult cum ti se aseaza, e asa delicata! Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochița îți vine foarte bine. Felicitări pentru alegere. Eu sunt minionă și sunt destul de rezervată în a purta rochii maxi , iar în garderobă am doar 2 rochițe de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochiile maxi sunt rochiile lungi pana in pamant, scumpa mea. Deci poti apela cu incredere la ele :*

      Ștergere
  3. Interesant review si rochita.Cred ca o sa incerc o rochie maxi.Fb Sanda Sandita

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant review si rochita.O dragutzs si bloger itza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte interesant review iar rochita este foarte frumoasa, sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte interensant ear rochia este foarte frumoasa imi palce la nebunie pupicic sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA,,,

    RăspundețiȘtergere