Alimentatie sanatoasa pentru animalul tau de companie

by - duminică, octombrie 04, 2015

Daca esti iubitor de animale si mai ales daca detii unul, atunci cu siguranta vei dori sa fii la curent cu cele mai noi sfaturi pentru bunastarea acestora.
Asa cum mentionasem si intr-o postare anterioara, la randul meu sunt o mare iubitoare de animale. Le voi sustine si le voi ajuta de fiecare data atunci cand imi sta in putinta.
Vi l-am prezentat pe Titu, motanul meu iubaret, insa acesta nu este singurul animal din curte. Un adevarat iubitor de animale nu concepe diferente de rasa, infatisare sau de tipul animalului si talia acestuia.
Prin urmare si cainii, cei mai adevarati prieteni ai oamenilor, sunt animale extrem de iubitoare, dragalase, jucause dar mai ales protectoare.
Astazi impreuna cu Hrana Acana doresc a va impartasi cateva lucruri extrem de importante pentru sanatatea acestora.

Dupa cum o stim si noi, hrana este esentiala atat pentru oameni cat si pentru restul vietuitoarelor, iar animalele nu sunt o exceptie.
Multi dintre detinatorii de animale gasesc o alternativa introducand in alimentatia animalelor anumite alimente destinate consumului uman.
Desi animalul pare a se comporta la fel si accepta hrana oferita, acest lucru se poate dovedi a fi o greseala fatala, ce va aduce probleme de sanatate animalului nostru drag.


Cainii fac parte dintre cei mai indragite animale si totodata majoritatea opteaza pentru acestia. Cu siguranta ati observat ca nu sunt mofturosi, cea mai mare grija a lor fiind aceea de a primi atentie de la stapan si de a se simti in siguranta, in propriul sau camin.
Asazi va voi vorbi despre cat de importanta este alimentatia specializata si cum putem contribui pentru a le oferi o viata indelungata si un regim alimentar sanatos care sa nu le perturbe activitatile.

Alimentatia canina

Cand vine vorba de caini si pisici, multi dintre detinatori fac greseala de a le oferi alimente destinate strict consumului uman sau le ofera strict aceste tipuri de alimente.
A detine un animal este un lucru ce necesita responsabilitate si totodata trebuie sa stiti ca si el are anumite necesitati stricte ce nu pot fi compensate utilizand produse destinate noua.


Hrana specializata destinata cainilor detine aportul nutritiv necesar pentru acestia. Hrana este bogata in proteine, minerale si vitamine, astfel incat animalul sa beneficieze zilnic de esentele necesare acestuia.
Intr-adevar, atunci cand il iubesti din tot sufletul iti este extrem de greu sa il vezi cum se invarte in jurul tau cand tu ei masa si sa te abtii sa ii oferi si lui o bucatica din portia ta de deliciu.
Recomand impreuna cu Hrana Acana sa fiti extrem de responsabili legat de acest fapt. Totodata desi sunt extrem de ascultatori si uneori amuzanti, pentru sistemul lor nu este deloc o gluma sau o joaca, atunci cand le oferi bauturi alcoolice si non alcoolice, alimente cu continut ridicat de saruri, zaharuri si/sau cafeina.
Apeleaza doar la alimentele special concepute care ii vor asigura o viata sanatoasa si indelungata. Pune-te in locul sau!

Evita otravirea animalului de companie oferindu-i produsele destinate doar catre acesta! Viata nu este o joaca, iar cainii si restul animalelor, desi nu pot vorbi pe aceeasi liba cu noi, sa-si spuna nemultumirile si problemele, au si ei un suflet.

Animalele nu sunt bestii ci fiinte care se educa, la fel ca si noi, oamenii!

Gasiti mai jos o lista impreuna cu un scurt ghid referitor la alimentele ce pot perturba sanatatea cainilor sau a patrupedelor in general.
Acesta este cel mai frumos mod in care ne putem exprima dragostea fata de ele: ingrijindu-le corespunzator.


Sursa: http://www.hranaacana.ro/ 

12 ALIMENTE CARE AR PUTEA UCIDE CAINELE TAU

You May Also Like

1 comments