Doctor de calculatoare

A fost tare frumoasa prima mea intalnire cu tehnologia, in special cu primul meu leptop. Prima oara eram total in ceata: cum se utilizeaza, la ce foloseste si cu ce poate imbunatati viata.
Acum, dupa doi ani de utilizare este cel mai bun prieten pe care il port oriunde in lume. Nu ma pot desparti sub nicio forma de el! Candva mi-am dorit enorm de mult o tableta. Intr-un final am si obtinut-o. La inceput am utilizat-o pentru a realiza aproape orice lucru pe care il fac si pe leptop. Cu toate acestea in timp dragostea si entuziasmul fata de tableta s-a diminuat, insa laptopul este de nelipsit din viata mea.
Singura problema ovservata la o analiza cu ochiul liber este faptul ca necesita mici interventii "chirurgicale".
Asa cum exista doctori ce vindeca inimi sau boli grave, de ce nu ar fi si un doctor profesionist in IT?
Asa i-am descoperit pe cei de la ITPremium.
Din dorinta de a gasi o rezolvare, cu putin noroc, mi-au sarit in ajutor acesti "medici" iscusiti si mi-au oferit sansa unei consultatii gratuite sa vedem cu exactitate despre ce probleme este vorba.

Am constatat de la prima vedere ca tastatura nu mai este ceea ce a fost odinioara. Pentru multitudinea de proiecte si pentru a nu afecta cariera de blogger, am nevoie de o tastatura complet functionala.
Treaba este pe cat se poate de urgenta.
Initial ma gandeam la achizitia unui leptop nou  deoarece modelul acesta pe care il am eu de Acer Extensa, nu l-am vazut in magazinele de la noi. In plus, in ziua de azi, pare mai rentabil sa-i achizitionezi unul nou.
Insa sunt extrem de multe lucruri traditonale e care acesta le pastreaza si cu care is invatata. Desi operez pe mai multe modele noi aparute, atat in cercul de prieteni cat si la facultate, acesta este primul si singurul laptop ce mi-a ramas la inima.
Pe de alta parte, reparatiile sunt ceva mai scazute la pret. Asadar m-am gandit sa apelez la aceasta varianta, de a-l reconditiona, cu ajutorul profesionistinlor ITPremium.


Cei de la ITPremium au o structura simpla si foarte organizata. Cu ajutorul filtrelor din stanga paginii am gasit cu usurinta tastatura de care am nevoie, cunoscand doar marca, seria si numarul acestuia.
Ultima oara cand am avut probleme, am avut nevoie de un incarcator si cum o astfel de situatie disperata necesita rezolvare urgenta, am apelat la un magazin din zona. Ei bine, incarcatorul specific marcii sale nu l-am gasit, in schimb nu stiu cat de adecvat este cel universal,
Cei de la ITPremium m-au surprins extrem de placut vazand ca acorda o sansa nu doar celor mai recente modele aparute, ci si acestor modele de suflet, dragi noua in esenta, pentru multitudinea de beneficii.
Intr-un sfarsit am gasit tastatura Acer de care aveam nevoie pentru modelul meu de laptop si pot uita in sfarsit de tastatura virtuala. De asemenea beneficiez de 12 luni de garantie, transport gratuit si chiar pot opta pentru plata pana in 6 rate fara dobanda la plata cu cardul.

Si pentru ca visez de atata timp sa retraiesc primele momente impreuna, laptopul meu va fi ca nou in termen de 24 ore, caci atat este termenul de livrare. Abia astept sa "frig" tastele!
Multumesc enorm "doctorilor" de specialitate ITPremium,  ce ofera leacuri pentru problemele de "sanatate" ale laptopului meu.

Laptopul vostru ce problema are? Nu uitati ca ITPremium raspunde cu drag cerintelor voastre si va pune la dispozitie un personal calificat, pentru orice sugestie sau neclaritate.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare