Happy Shein Halloween

by - sâmbătă, octombrie 17, 2015

Ati vazut recentele mele achizitii de pe SheIn?
Zilele trecute am plasat o noua comanda, ca sa nu mai zic ce fericita sunt ca saptamana viitoare voi ridica geanta comandata la sfarsitul lunii trecute de la ei. O sa v-o prezint ceva mai incolo intr-un nou outfit. E mica, roz si eleganta.
Cei de la SheIn sarbatoresc Halloween-ul asa ca au pregatit cateva surprize pentru cei care sarbatoresc acest eveniment. Ce-i drept nu cred ca avem nevoie de un astfel de motiv sau de un altul pentru a ne reinnoi garderoba.
SheIn are un portofoliu extrem de variat cu produse minunate. Pana acum m-au incantat toate achizitiile, vedem cum sta treaba si cu cele care sunt pe drum
Am ales astazi pentru voi cateva tinute dragalase pe care eu le-as purta. Cu SheIn poti lasa gandurile sa zboare.

Sweet in a new dress

Aceasta rochie mi se pare extrem de potrivita atat pentru persoanele mai plinute cat si pentru cele slabe ca mine si vor sa arate special, sa le puna in valoare si sa fie in centrul atentiei.
Geanta e usor indrazneata si unica iar nuantele de rosu sunt pata de culoare a tinutei.


Casual-rock but stunning

Desi nu ma dau in vant dupa Minioni, stiu ca multi dintre voi ii adorati. Am gasit pe SheIn ploverasul de mai jos care mi s-a parut extrem de simpatic. Mie personal cel mai mult mi-au placut ghetutele. Par foarte comode si au o tenta rock. Mi se par tare interesante.
In trend se afla si pantalonii/colantii din imitatie insa nu multi indraznesc totusi sa ii poarte sau nu stiu ce combinatii sa aleaga.
Pantalonii nu sunt o combinatie vulgara intr-o combinatie cu un plover simplu, mai lung sau mai scurt, sau chiar si tricotat.
Cum vi se pare?


Va ziceam ca astept o noua comanda. Curiosi/curioase? Ador animalele in special pisicile si am avut ocazia sa aleg de data aceasta o pereche de balerini cu pisicute. Cateva dintre colegele mele deja si-au facut planuri cu ei.
In ultima vreme cautam o vesta de blana. Aceasta a fost sansa mea de a alege o vesta blanoasa, lunguta si de o culoare tare interesanta, pe care probabil ca nu as fi ales-o in mod normal. Abia astept sa le primesc si sa vi le prezint.


Balerini: goo.gl/QA8jjh
Vesta: goo.gl/68gr2b

Ce parere aveti de alegerile mele?

You May Also Like

2 comments

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is
    an extremely well written article. I'll be sure to bookmark it and return to read
    more of your useful info. Thanks for thhe post. I'll certainly comeback.


    my blog cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte frumoase alegerile!

    RăspundețiȘtergere