Jacheta de toamna de la SheIn

by - vineri, octombrie 02, 2015

Acum o perioada am realizat o alta comanda SheIn. Nici nu mai stiu a cata comanda este insa am inceput sa ma obisnuiesc cu comenzile si cu produsele lor.
Pana acum, asa cum va mai spuneam si anterior, am fost foarte multumita de lucrurile primite de la ei: marimea foarte ok, materialul, designul etc.

Dupa geanta si bluzita pe care v-am prezentat-o intr-o postare anterioara pe blog, am ales si o jacheta cu un model tare interesant.


Impresii la primirea pachetului

Coletul a intalnit cateva probleme pe drum dar in cele din urma a ajuns teafar la destinatie. Prima oara am stabilit cu cei de la SheIn sa fie livrata prin UPS, fapt ce s-a si intamplat. Insa, undeva prin Germania conform sistemului de Track and Trace, am observat ca coletul a fost returnat expeditorului pe motiv ca ar fi fost cerut de catre ei. 
Evident, acest lucru nu s-a intamplat caci si cei de la SheIn s-au demonstrat a fi la fel de frustrati de cele intamplate. Pachetul a fost retrimis insa prin sistemul normal si astfel am avut neplacerea de a strabate un nou drum la posta vamala in Piatra Neamt (eu fiind din Roman).
M-am luptat cu drumul, avand in vederea vremea urata si friguroasa de afara insa am dus misiunea cu chiu cu vai la bun sfarsit si cu ajutorul documentelor primite de la ei am reusit sa scap de taxa vamala(pachetul nu era notat gift, in liste nu etc.)


Marimea

Cand m-am reintors in camera de camin m-am apucat de analizat mai pe indelete gecuta si am probat-o.
Cand am ales marimea, m-am ghidat dupa review-urile celor care deja o achizitionasera, disponibile pe site. Am ales marimea S, insa nu pare nicidecum potrivita la S si mai mult as zice eu, pentru un M.
Se aseaza totusi lejer pe corp si nu ofera un aspect urat unei persoane subtiri, ca mine, precum s-ar vedea cu o jacheta din imitatie, daca stiti la ce ma refer.


Jacheta: goo.gl/BjCbS9
Geanta: goo.gl/czn1Vs
Sneakersi: Standard Shoes

Materialul

Dupa cele vazute in poze ma asteptam la un material ceva mai fix si dur sau la ceva catifelat. De fapt si de drept gecuta pare material-fas, mi se pare a fi undeva intre ele. Nu are un aspect ieftin si este destul de calduroasa, potrivita pentru o toamna racoroasa dar nu foarte. 


Va marturisesc faptul ca zilele trecute umblam cu 3 plovere pufoase, groase, pe care in mod normal le port iarna si cu gecuta de toamna care v-am prezentat-o intr-un articol mai vechi.
Ieri am reusit totusi sa ies la poze doar cu un plover si jacheta la o temperatura resimtita sub 15 grade, dupa-amiaza. 




In schimb desi inclusiv vantul adia mai moderat(decat in zilele precedente) si m-am descurcat binisor. Mi-a fost doar putin racoare.


Calitatea

Materialul nu este foarte gros, nu are un aspect ieftin si se aseaza destul de frumos pe corp. De asemenea jacheta are si cateva aplicatii fine din bile, realizand o infatisare eleganta si de efect.


 Eu am ales un outfit simplu (cu astfel de vreme cam greu sa realizezi ceea ce iti propui in ceea ce priveste vestimentatie) dintr-o pereche de colanti negri cu putina blana

(ador colantii cu blana, sunt extrem de caldurosi), o bluza crem subtire, jacheta si o pereche de sneakersi.




Mi-au placut la nebunie nuantele utilizate si designul mi se pare chiar diferit si special. Eu zic ca realizeaza cu usurinta un outfit dragut, elegant si de efect.


Ce parere aveti?

You May Also Like

5 comments

  1. andreea cristina zgripcea2 octombrie 2015 la 14:16

    Super imi place, esti foarte frumoasa , ai o tinuta superba! Imi place si eu am colanti cu blana sunt super caldurosi imi plac mult! Sa o porti cu drag! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muultumesc frumoos :* Port colanti cu blana de circa 2 ani si sunt extrem de multumita de ei.

      Ștergere
    2. si eu port de un 1 an! :) pupici

      Ștergere
  2. Just love it!It is perfect! Imi place mult,am mai vazut-o si eu pe site-ul lor, si eram curioasa cum arata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc :* :* De aceea am ales-o si eu. La urma urmei pare o alegere destul de buna: calduroasa si lejera, chiar perfecta pentru vremea aceasta frumoasa.

      Ștergere