Solutii pentru parul "morocanos"

by - miercuri, octombrie 14, 2015



Se pare ca eu nu sunt atat de norocoasa precum multe dintre voi. Cele mai iritante probleme sunt legate evident de podoaba capilara si de ten.
Sa zicem ca norocul mi s-a alaturat in aceasta perioada, iar saptamana trecuta si aceasta am primit cateva pachete demn de invidiat.
Printre acestea s-a strecurat un produs tare drag mie si care mi-l doream de foarte mult timp.


Am reusit! Pentru prima oara in viata l-am potolit!

Stiu ca nu procedez intocmai bine. Indiferent de ocazie sau zi, de cativa ani bun nu-mi pot lasa parul natural. Chiar nu pot! E ca un drog!
Motivul principal este acela ca o ia razna de zici ca am bagat degetele la 220. Ideea este ca eu intotdeauna folosesc o placa de par sau un ondulator pentru a-mi aranja podoaba capilara.
Un scump pachet a sosit luni cu un produs tentant si exceptional: o noua placa de par.
Visam de foarte mult timp la asa ceva si senzatia ca in sfarsit a ajuns in posesia mea m-a si coplesit dar m-a facut si curioasa.
In afara de ondulatorul pe care il folosesc, vechea placa era mai mult un chin. Parul drept era tare inselator, astfel ca dupa jumatate de ora sau cand ieseam afara, acele fire rebele, vartejurile din varful capului si din zona urechii, reapareau din nou, iar asta este extrem de enervant pentru mine. Am visat intotdeauna la un par drept care sa se mentina pe parcursul unei perioade lungi fara a fi nevoita sa folosesc de zeci de ori placa.


Placa de par de la Total Pro Beauty e fantastica! A reusit performanta pe care mi-o doream nespus de mult. Insist asupra faptului ca parul meu nu este intocmai usor de manevrat, nu se mentine, firele degradate evident ca se observa foarte usor si sa nu uit de faptul ca odata utilizata placa se electrizeaza adeseori, se ingrasa in maxim 3 zile oferind aspectul de lins si sta lipit de cap.

Placa minunata?

Da! Este de-a dreptul fenomenala. Pachetul a fost ambalat foarte bine pentru livrare. Produsul vine in cutia lui originala sigilat de o alta cutie.
Inauntru am gasit placa si o husa speciala de depozitare dintr-un material gros si fin, perfect pentru depozitare si transportare. Mi se pare tare ingenioasa aceasta treaba!


Cu toata nerabdarea din lume m-am si apucat sa o testez. Surprize? Da, multe si frumoase!
In primul rand trebuie sa stiti ca conceptia acesteia este bazata pe tehnica japoneza. Aceasta tehnica permite sa utilizezi placa fara probleme chiar si pe parul ud. 

"-Ce?? Imi voi arde parul! Cum sa faci asa ceva?"

Da, stiu, sunt de aceeasi parere. Nu am incercat si nu cred ca voi incerca vreodata insa mi-am permis s-o fac pe parul usor umed.
Datorita placilor de ceramica si turmalina, parul isi pastreaza volumul (pe care mi-l doream), indreapta parul perfect fara a-l deteriora si....tadam...nu mai pierd atat de multe fire de par. Mai cu haz, mai de necaz, asta inseamna ca o sa chelesc ceva mai greu (ha, ha).


Datorita ei am putut sa am pentru prima oara in viata coafura perfecta si sa o realizez in cateva minute fara sa fiu iritata. Am domolit vartejurile! Asta e o super realizare, caci nici gand sa le fi potolit pana acum vreodata. Era una dintre dorintele mele gigantice! Nici vorba sa-l fi aranjat vreodata pe Electrocutel, vartejul din varful capului ce adeseori o ia razna de zici ca am antene.


Placa de intins parul Yahari este unul dintre cele mai fenomenale aparate incercate pana acum. Tot de la TPB incercasem odinioara si o mini placa pe care o detin si acum. De asemenea, acelas rezultat impecabil: 0 vartejuri. 


Multumita acestei fantastice placi ma pot bucura in sfarsit de un par mai bogat, mai frumos si mai sanatos, asa cum nu mi-as fi putut imagina vreodata. Este si preferata multor saloane de infrumusetare din Bucuresti, prin urmare chiar ma simt mandra de faptul ca detin un produs atat de special si ca imi pot realiza coafura preferata oricand de oriunde.
Daca aveti un par mofturos ca al meu si nimic nu pare sa va satisfaca, va recomand aceasta placa. Pretul e extrem de modic, credeti-ma pe cuvant!
In plus, cei de la TPB au o gama extrem de diversa in ceea ce privesc produsele de ingrijire, de infrumusetare sau aparatura cosmetica profesionala, de cea mai buna calitate, la pret de producator.


Mie mi-a furat inima! Pentru perfectiunea intruchipata a mai contribuit si uleiul de par de la Schwarzkopt Bonacue Restore care ofera efecte vizibile garantete si imediate, de la Aoro. Eu utilizez intotdeauna un ulei de par, dar nici el nu este o alegere usoara.
Despre acesta va voi povesti ceva mai tarziu.

Voi cum va imblanziti parul? Ati incercat aceasta placa de par sau alte produse TPB? Cum vi s-au parut?

You May Also Like

3 comments

  1. I loved as much as you'll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matte stylish.
    nonetheless, you ccommand get got an edginess over that you
    wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly aggain as exactly the same nearly a lott often inside case you shield this hike.


    Feel free to viit my blog ... cream creambath

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi my family member! I want to say that this article is awesome,
    nice written and come with almost all vital infos.
    I'd like too peer extra posts like this .

    My webb blog ... cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere
  3. I think the adxmin of this web page is genuinely workiing hard in support
    of his website, since here every stuff is quality based information.

    Also visit my blog cream creambath

    RăspundețiȘtergere