Supradoza de..."par"

Il stiam pe Cristi de cateva luni. Am stabilit o intrevedere intre prieteni ca odinioara, in locatia unde eram obisnuiti.
Trecand de la o discutie la alta, printre amintirile si pataniile din trecut, a descoperit ca avea sireturile dezlegate la un pantof si s-a aplecat sa le lege.
Si-a dus misiunea la capat dupa care si-a ridicat privirea din pamant, panicat si dezorientat. Pentru cateva clipe s-a asternut linistea. Expresia fetei era schimbata, mai avea putin si se facea alb ca varul. Mi s-a parut extrem de straniu, insa n-am indraznit sa-l intreb ce s-a intamplat.
Totusi nu a putut rezista prea mult timp si cu inima in dinti si sufletul la gura, a indraznit sa intrebe: "-Asta-i parul tau???!"

De fapt, obisnuiam iarna sa adaug la cizme o pereche de jambiere blanoase, din fire dese, ce adeseori erau confundate cu animalele de companie sau cu alte pufosenii.
Cristi doar ce le atinsese din greseala cu exteriorul palmei, in timp ce-si lega sireturile, iar asta a fost suficient cat sa se panicheze si sa nu indrazneasca nici macar a le privi.
I-am luat o piatra de pe inima cand a realizat de fapt si de drept ca nu e parul meu de pe picioare, asa cum ii trecuse prin cap la prima impresie. Socul a fost atat de profund incat mai avea putin si imi recomanda kituri pentru epilat ca metoda eficienta si imperios necesara pentru combaterea  "supradozei de ... par".


Eu ma declar a fi extrem de norocoasa. E un miracol, caci eu am gena "blonda" de la tata. firele mele de par trecand cu usurinta neobservate.
Adeseori se intampla ca grupul de prietene si colege sa fie putin invidioase pe acest fapt. In timp ce unele cauta solutii inca din liceu, eu imi expun picioarele albe ca laptele sau usor bronzate, fara nici-o jena. Pentru mine este o trasatura ideala, pentru altele insa este un adevarat cosmar.
Vara este anotimpul in care mai poti lasa cate ceva la vedere, iar picioarele fine si catifelate sunt chiar o mandrie. Din ce in ce mai multe fete iau in calcul epilarea definitiva.
Ce femeie nu-si iubeste picioarele si nu e dispusa la compromisuri pentru frumusete?

Cu toate acestea recunosc faptul ca din cand in cand mai apelez la metodele traditionale de epilare, insa asta ceva mai rar.
Pentru cei ce se confrunta cu astfel de probleme si care inca mai utilizeaza accesoriile traditionale in ceea ce priveste inlaturarea parului din zonele neplacute, va recomand un kit complet.
Cu siguranta Cristi mi-ar fi sugerat la randul sau kit-ul complet TRIO BASIC cu ceara din belsug, ulei calmant, hartie de epilat si evident, un incalzitor.

Dar oamenii moderni moderni se vor adapta cu usurinta la accesoriile de ultima ora, ce spun stop durere si iritatii, apeland la aparatele destinate epilarii definitive, cu sistem bazat pe tehnologii noi ce favorizeaza sanatatea pielii, o protejeaza si o ajuta sa-si mentina aspectul fin.

Sunt fericita ca nu sunt precum o marmota, asa cum isi imagina Cristi si sper sa nu trec niciodata prin groaza de par nedorit.

Voi cum va descurcati cu excesul/lipsa parului pe corp?


Articol scris pentru SuperBlog 2015




Comentarii

  1. Yes! Finally someone wwrites about vocile.

    Have a look at my homepage - cream creambath

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, awesome weblog structure! How lengthy have
    yoou ever been running a blog for? you made blogging look easy.

    The full glance of your site is excellent, as neatly as the content material!


    Stop by my weblog Cara Merawat Rambut Rusak

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare