Tovarasi gandaci, alinierea si afara cu voi!

by - duminică, octombrie 25, 2015

Daca nu am suportat vreodata ceva, cu siguranta cel mai enervant si stresant lucru este aparitia gandacilor, rozatoarelor, a insectelor care dupa caz pot provoca probleme colosale.
Un aspect ar fi disconfortul pe care il creeaza aparitia acestora in intreaga casa, caci fii sgur ca nu se vor limita la un ccolt anume.
O alta problema ar fi faptul ca atat insectele cat si rozatoarele sunt adevarate focare de infectie. Prin intermediul acestora circula o multime de bacterii, virusi si boli, care pot provoca probleme de sanatate asupra noastra sau a animalelor de companie.

Desi este practic imposibila exterminarea completa a acestora de pe intreaga planeta este important sa stim cum sa ne protejam de daunatori si la cine sa apelam in caz de forta majora.

Cei care locuiesc la casa se intalnesc cel mai frecvent cu daunatorii si procesul de exterminare se poate realiza cat de cat mai usor fata de cei care locuiesc in mediul urban.
De multe ori este de ajuns un singur daunator ca situatia sa ia amploare si sa produca un haos total ata in casa ta cat si in viata ta, .

Unul din cele mai mari cosmaruri ale mele este provocat de aparitia insectelor. Nu am suportat niciodata gandul ca m-as putea trezi dintr-un somn linistit cu furnicaturi pe piele sau uo oarecare insecta langa mine, pe fata de perna.

Cu siguranta nimeni nu agreeaza aceasta idee si ar face orice sa scape de multitudinea de daunatori ce se afla la tot pasul. Am descoperit ajutorul potrivit si in cele ce urmeaza va voi spune cum am rezolvat problema cu daunatorii.

Gandacii la control


Cand ma pregateam de plecarea la facultate obisnuiam sa iau la mine cat mai multe lucruri de igiena. De-a lungul celor 4 ani cat am stat la camin, mergeam cu 2 zile mai devreme pentru a avea timpul necesar sa fac la camin o curatenie completa in camera.
In primul an totul a fost excelent, nu am avut nicio problema. Incepand cu anul doi, am facut cunostinta cu primii gandaci de bucatarie. Nu erau nici foarte mari insa nici foarte mici, insa era clar o problema majora.


Dupa cateva specimene mi-am dat seama ca situatia e pe cat de grava se poate caci cine unde-si aveau originile si cat de rapid se inmulteau.
La indemana tuturor se afla insecticidele de camera, asa ca am achizitionat unul la un pret ceva mai ridicat si de o marca renumita. Desi nu-l incercasem anterior, mi-am pus sperantele ca isi va face treaba.
Rezultatul nu parea sa-si grabeasca aparitia iar eu deja eram disperata. Eu alegam sa-i omor, ei alergau din ce in ce mai tare si carapacea lor ii faceau aproape indistructibili.
Am ajuns la concluzia ca situatia nu poate continua asa si ca e mai bine sa chem niste specialisti, asa ca am apelat la DDD, experti in combaterea daunatorilor de orice fel.
Am sperat macar ca aceste servicii dezinsectie timisoara sa dea roade si sa revin la viata obisnuita si linistita de odinioara.
Am contactat telefonic pe unul dintre operatorii care m-au indrumat cu privire la pasii ce trebuiesc a fi urmati inainte, in timpul si dupa efectuarea dezinsectiei.
Mi s-a estimat o data la care acestia vor fi prezenti la domiciliu. M-am confruntat cu zeci de programari ale sistemului de administratie al caminului, insa cei de la DDD chiar au fost prompti si au ajuns pregatiti de treaba la momentul specificat.
Acestia mi-au propus realizarea unei dezinsectii complete alcatuita din tratament cu lichid si gel, dar mi-au prezentat si modalitatile cu ajutorul carora ei pot realiza procesul extrem de eficient.
Mi-a fost explicat pas cu pas fiecare procedura, ceea ce mie personal imi ofera o incredere ridicata si ma ajuta sa am o viziune asupra operatiilor ce trebuiesc efectuate, precum o vizita la medicul specialist.
Personalul DDD nu mi-a dat voie sa realizez plata anticipat. In functie de gravitatea situatiei iti pot recomanda anumite operatii care sa asigure eliminarea 100% a daunatorilor, fiecare serviciu fiind taxat in functie de complexitatea acestuia. 
In schimbul mirosului sufocant si care au impact asupra sanatatii noastre, specialistii au folosit solutii care nu ne afecteaza nici pe noi si nici animalele de companie.

Este mult mai eficient sa apelezi la experti decat sa pornesti sigur la drum intr-o astfel de misiune complicata. Apeland la metodele traditionale investim timp si resurse financiare, iar de cele mai multe ori rezultatele intarzie sa apara sau metodele utilizate de noi se dovedesc a fi complet ineficiente.
Specialistii DDD in dezinsectie, deratizare si dezinfectie iti pun serviciile la dispozitie pentru a remedia eficent aceste probleme ce ne pot afecta grav traiul.

Va recomand sa incercati serviciile profesionale DDD. Cu siguranta nu veti fi dezamagiti! 

Voi la ce metode apelati atunci cand va confruntati cu daunatorii?


You May Also Like

3 comments

  1. Amazing things here. I'm very satisfied to peer your post.
    Thank yoou so much andd I'm taking a loolk ahead to
    contact you. Will you kindly droop me a mail?

    Stop by my website: cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere
  2. That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very accurate info… Thanks for sharing this one.

    A must read article!

    Also visit my web page Best Skincare Reviews

    RăspundețiȘtergere