Viata fara cauciuc

by - luni, octombrie 26, 2015

Stiai ca tot ceea ce se afla in jurul nostru se bazeaza pe cauciuc? Nici eu nu stiam asta pana de curand. Ei bine, da, viata moderna este alcatuita in mare parte de tehnologia care se realizeaza cu ajutorul cauciucului. Ferestrele de termopan cu inchidere ermetica, benzile de alergat, rotile masinii, benzi transportoare si altele, toate se bazeaza pe inovatia inteligenta a cauciucului.

O lume fara cauciuc

Incerc sa fac un exercitiu de memorie si sa-mi imaginez cum ar fi viata fara tot ceea ce inseamna cauciuc, sau pe scurt Elastimpex Romania.


Stau si ma gandesc in primul rand, la multitudinea de facilitati si beneficii pe care le avem cu ajutorul tehnologiei.

  • Tehnologia este coordonata la momentul actual astfel incat sa scoata produse noi, in cantitati industriale(ridicate) pentru a satisface simultan cat mai multe nevoi la un numar foarte mare de oameni. Benzile transportatoare ajuta firmele producatoare sa realizeze ciclul de creare al produselor intr-un mod mai rapid, necesitand o solicitare mai scazuta din partea personalului. Daca nu ar fi ele cu siguranta totul ar trebui realizat ca odinioara, pas cu pas, din mana in mana. De asemenea, parca ne surade mai multe ideea produselor finite ce ies de pe portile unei industrii de renume.

  • Am incercat sa merg la sala odata, sa traiesc experiente noi. Desi nu sunt o mare sportiva, o sedinta de fitness nu strica nimanui. Dupa prima experienta te simti fantastic, mai energic si mai binedispus. Cel putin asa m-am simtit eu.
         Stiai ca dintre cele mai utilizate aparate dintr-o sala de sport sunt benzile de alergare? Benzile au efect benefic atat asupra sistemului cardiovascular, circulator dar si asupra plamanilor. Toate acestea pe langa procesul de ardere al grasimilor si intarirea muschilor. 
Voi ajunge la varsta in care corpul va asimila toate grasimile si doar antrenamentele sportive, in prezenta unui antrenor, ma vor putea ajuta sa revin la suplete. Daca nu ar exista cauciucul, cum as mai scapa de colaceii in plus?


  •  In agricultura, in industria chimica, industria extactoare si auto, precum si la alte procese, se utilizeaza placi tehnice de cauciuc. O lume fara aceste placi ar pune totalitatea proceselor in dificultate, chiar ar putea duce din motive de securitate, la disparitia lor ca industrii si domenii de activitate. Prin urmare nici activitatile intreprinse de noi nu se vor desfasura cu aceeasi lejeritate. Sunt convinsa ca multi nu isi mai amintesc de cum se realizau activitatile in timpurile vechi, fara tehnologie. Ne-am putea adapta? Greu de crezut!
Se pare ca viata fara cauciuc, un lucru aparent banal la care nu ne-am fi gandit vreodata, nu ar fi deloc mai buna. Pentru unii ar fi chiar imposibila o viata decenta fara tehnologie, implicit fara cauciuc, fara Elasticimpex.Romania.



Acum ca ai aflat cateva detalii importante, cum ti-ai imagina viata fara cauciuc?

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

3 comments

  1. I hhave been exploring foor a bit ffor any high quality articles or log posts in this sort of house .
    Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this
    info So i am happy to show that I've a very excellent uncanny feeling I came upoon just what I needed.
    I most definitely will make certain to do not put out of
    your mind this web site andd give it a look regularly.


    Stop by my web page - cream creambath

    RăspundețiȘtergere
  2. It's enormous that you are getting thoughts from this article
    as well as from our dialogue made here.

    my website :: cream creambath

    RăspundețiȘtergere