Marea păruială (după mahmureală)

by - miercuri, noiembrie 25, 2015

Ziceai ceva de ziua de ieri? Parca ai fost la bal sau ma insel? Lasa-ma sa-mi reimprospatez memoria.

In urma cu o saptamana erai ferm convins ca vei merge la bal. Ti-ai cumparat biletul chiar daca a costat o avere (in conceptia ta, evident). Ti-ai zis ca vor fi multe fete frumoase si ca merita investitia asa ca momentul a fost unul dintre cele mai entuziasmante din viata ta. Ca orice tanar in cautarea dragostei stiai ca e sansa ta la distractie si la o noua aventura sau poate o sansa pentru ceva mai bun, pentru o relatie stabila si frumoasa. Dar la cum te stiu eu...tu si relatiile tale "stabile"...

Ai stat mai bine de doua ore in baie (parca ai fi mers la nunta nu la bal) si te-ai ferchezuit prin toate partile. In timp ce altii aruncau pe ei o camasa si o pereche uzuala de pantaloni, tu iti aranjai costumul si cravata. Recunosc, n-as fi crezut niciodata ca vei face asta!
Cand a batut ora de plecare ai iesit din camera intr-o clipita (si la cursuri esti asa lenes...de fiecare data intarzii). 
Cand am ajuns eu acolo tu erai in primele randuri soptindu-i unei domnisoare despre cat de impresionante sunt detaliile, decorul, participanti. 
Nu e frumos sa tragi cu urechea, dar anticipam faptul ca vei avea nevoie la final sa stii toate detaliile. Si am anticipat bine.
Ii povesteai tinerei domnisoare cele mai romantice lucruri, tot ceea ce ea vroia sa auda de la un baiat ideal: barbatul romantic, blond cu ochii albastri, ferchezuit si parfumat, invidia intregii facultati. Nu te poti abtine deloc, cu siguranta te-ai mai distrat putin si cu tovarasii inainte de a ajunge acolo.

Dupa ce spectacolul s-a terminat si ne pregateam sa mergem in club, ai luat domnisoara la brat si ai disparut ca fulgerul. 
Te-am mai revazut in club. Erai plin de viata si chiuiai de zor. Cred ca se tragea de la vodka(sigur, dar eu ce sa-ti fac daca te imbeti ca nenorocitul si te faci crita dupa primele doua pahare?). Ma mir cum de fata aia n-a luat-o la fuga.
La un moment dat eu ti-am zis ca vreau sa plec si sa mergem amandoi. Tu zmeu ai zis ca nu, ai insistat. Te-am lasat, am plecat si te vad din nou acum, dupa primele ore de curs. Iti mai amintesti ceva? Ce s-a intamplat? De ce esti asa panicat?

Raspunsul colegului de camera:

Fratioare a fost o seara lunga. Ai avut dreptate, am baut ca un porc, ne-am dus la ea acasa, ne-am lasat prada "emotiilor" si m-am trezit dimineata la tipetele sale, cu o durere infernala de cap.

- Poi si de ce tipa?

Cred ca a incercat sa ma ia in brate si a pus mana pe piept, apoi a coborat-o in jos, pe picior, moment in care m-am trezit si ea era panicata toata,
M-a facut in toate felurile: boschet, zbarlitura, zdreanta etc. 

- Ha, ha! Pai de ce mai fratioare? 

Sunt paros, prea paros pentru ea, pentru secolul asta.

-Pai nu ti-am zis sa mai "defrisezi padurea ecuatoriala"? Tu tot mandru, ridicai glasul si ziceai ca e normal, ca esti barbat. Omule, fetele nu vor maimute si nici vedete de la Hollywood, insa vor o piele frumoasa si un piept pe masura. Si cine ar vrea un urs caruia sa-i perieze parul in loc sa stranga in brate un corp si sa mangaie o piele catifelata, dupa caz, alcoperita de cativa muschi. Nu stiu cum vezi tu situatia asta insa eu cred ca ar trebui sa te gandesti la o epilare definitiva
Sunt o multime de aparate care sa te ajute sa devii un adevarat cuceritor si cu chipul tau angelic...


Dar am innebunit? Fetele se epileaza, barbatii adevarati au par!

-Da ma, da tu inca n-ai inteles? Ele nu vor un animal in sezon de iarna care abia si-a schimbat blana. Sunt o multime de metode pentru a scapa de parul nedorit de pe intreg corpul, chiar si acasa. Nu pierzi timp si bani cu mersul la salon. Incearca epilarea IPL! E simpla si eficienta. Nu uita ca aceleasi probleme le-ai avut si cu ultimele cinci fete. Nu crezi ca e cazul sa ei atitudine?

S-ar putea sa ai dreptate. O sa incerc...

-S-o faci! Ai neaparata nevoie daca vrei sa agati ceva calumea in viata asta! Studentia e frumoasa!


Si am incheiat pe-o sa si v-am spus povestea mea. Spune NU par, NU experientelor neplacute dupa mahmureala.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

3 comments