New OODT: Rainy autumn

by - marți, noiembrie 24, 2015

Usor, usor, intram in iarna. De fapt in unele zone deja ninge. Afara e frig si ne cuprinde nostalgia, cel putin pe mine. In ultimele zile am o stare de moleseala, de oboseala permanenta si tot ceea ce stiu sa fac cel mai bine este sa ma infofolesc cu plapuma calduroasa si sa savurez o ciocolata calda, un vin fiert, alaturi de ceva dulce.
Am inceput sa trec la "dieta de iarna". Mananc extrem de mult si frecvent, dar sa nu va asteptati sa vedeti schimbari la silueta. Nici-o sansa in urmatorii 3 ani (cred).


Am ramas cu acelas narav: colaborari peste colaborari si comenzi peste comenzi. Ultima mea comanda Romwe abia ce a sosit insa vremea m-a tinut mai mult prin apropierea casei (desi aveam alt plan de poze, dar si maine este o noua zi=un nou colet=o noua sedinta foto).

Pentru aceasta comanda am ales un palton albastru intens si o fusta rochie clos, asa ca in cele ce urmeaza o sa va dau cateva detalii despre cum mi se par acestea.

      

Fusta: goo.gl/ZthZct
Palton: goo.gl/UCnXbO


Fusta rosie

Avand in vedere ca se apropie sarbatorile si inca un blogmeet (unde intuiesc ca se va merge pe rosu), m-am gandit sa aleg ceva rosu. Din garderoba mea cam lipsesc fustele si chiar daca afara e urat, imi place sa-mi aduc in amintire macar pentru cateva clipe, cum e in anotimpurile placute si calduroase. Am mai zis-o si repet: uras frigul.

    

Am analizat putin produsele inainte de a le achizitiona ca de obicei. 
Mi-a placut forma fustei si culoarea la nebunie. Eu o ador si zic ca mi se potriveste acest stil. 
Marimea S mi se potriveste perfect(aveam dubii ca de fiecare data, dar se pare ca de data aceasta am fost ceva mai inspirata).


Totusi trebuie sa stiti ca fusta este foarte mare, adica foarte bufanta, chiar extrem de bufanta. Nu-mi imaginam sa fie atat de mare din acest punct de vedere. Este extrema dar frumoasa, se aseaza frumos pe corp si totusi as recomanda-o pentru fetele ceva mai grasute ca mine (un minim de 45 kg).
Cat am facut pozele m-am amuzat la culme:

          


 -Vai, tu! Arati ca o zana!Eu imi aranjam fusta. Intre timp an ridicat privirea catre el zambind,- Da chiar semeni cu o zana! 
Obisnuim de fel sa ne amuzam cand realizez o noua sedinta foto insa a fost pentru prima oara cand gluma si-a pierdut farmecul si a ramas placut impresionat de noua schimbare.
M-am simtit precum Merry Poppins sau mai bine zis precum Marilyn Monroe, cu stilul acesta extrem de adoptat in trecut.
        


Paltonul de toamna

Azi nu am iesit sa fac pozele afara din cauza vremii. Cu toate acestea ma voi risca zilele urmatoare si il voi scoate la plimbare, desi s-ar zice ca e potrivit pentru toamna (eu mai mult am impresia ca deja este iarna).
De fata asta am ales marimea XS. Chiar m-a innebunit gandul si speranta ca mi se va potrivi marimea S, care mereu se dovedea a fi prea mare. Are un sistem de inchidere cu ajutorul unui fermoar si a cateva capse, extrem de solide.

              


Atat fusta cat si paltonul, le-am asortat la o rochie cu maneca trei sferturi. Obisnuiesc adesea sa fac diverse combinatii cu un singur produs.
Am mai adaugat perechea de cizme de la Kalapod, care au fost extrem de ieftine (pe care le ador si care au facut furori). Sunt extrem de comode si perfecte cu vremea ploioasa si friguroasa.

   
                       


E moale si pare calduros. Culoarea imi place la nebunie.

Cum vi se pare noua tinuta? Voi ce inspiratie aveti pe vremea aceasta?

You May Also Like

3 comments

  1. imi place prima tinuta, dar si a doua ...paltonul este superb! sa le porti cu drag! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina fusta.fb SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt lungu florentina mihaela ce tinuta frumoasa imi place foarte mult fustita

    RăspundețiȘtergere