Cum am castigat o vaca

by - marți, decembrie 01, 2015

Ieri a fost o zi incarcata, mai ales din punct de vedere psihic.
M-am trezit hotarata sa merg in oras si sa-mi achizitionez vopsea de par, ca tot am prins ceva timp liber. Am fost, am luat vopseaua si la cateva ore dupa, cand am ajuns acasa, na sa vezi beleaua: era pudra decoloranta.
Nervi si flacari, nu stiu cum de am putut sa fiu atat de batuta in cap si sa nu ma uit pe ambalaj bine, sa citesc "Pudra decoloranta" cu toti ochii.
M-am revoltat pe prostia mea, mi s-a stricat intreaga zi dar si pe a celor din jur (am obiceiul sa fiu foarte vulcanica in astfel de situatii).
M-am apucat sa-mi scriu articolul caci aveam ultimul deadline din editia asta la SuperBlog, cu toate ca cheful era pe undeva lasat prin magazine. Cu chiu, cu vai, am reusit in circa 2 ore sa-l termin.
Mai am obiceiul sa mai frunzaresc Facebook-ul, mail-ul sau alte pagini, respectiv dashboard-ul SuperBlog, mai ales cand stiu ca e si deadline la note.
Am dat putin pe la clasament cum obisnuiesc si am vazut ca s-au dat note. Am zis sa derulez putin sa vad pe ce loc m-am catapultat (asa obisnuiesc sa fac si tot asa imi dau eu seama daca am sau nu o nota noua). Pam pam, surpriza! De pe 43 am zburat pe 34, chestie tare abstracta. Am indraznit sa dau la nota, mirata de altfel.
Hop un 96. 96?? Mult zic eu, dar ia sa vedem de curiozitate cine are 100. Si de unde sa-l gasesc daca suta nu e?


Printre clipele de nervozitate am descoperit ca am dat buf-ul la cea de-a doua proba Delaco, luand locul 1 cu acest articol.
A fost si inca e soc. Nici dimineata cand m-am trezi nu-mi venea sa cred. Acum nu stiu ce voi alege: o cina cu Toni Delaco, un bax de branza+specialitati sau o ... vaca. Da, o vaca de lapte.
Sunt intre branza si vaca, asta-i clar. Dificila alegere dar sper c-o voi duce la capat. Sugestii?

Ei bine, ca sa compensez si supararea de ieri, mi-am luat si 2 Londa  cam nuanta care o vroiam. Nu vreau sub nicio forma sa bag decolorant sa ma trezesc fara par in cap (si asa abia l-am tratat cat de cat).
Ineseara incerc vopseaua musai ca s-ar putea sa nu mai apuc prea curand, Cu bine si cu rau, astept si ziua de maine sa merg la vama la Bacau (sa ma mai intalnesc cu doamna "draga" de la ghiseu care are lene in a discuta cu cei din jur si de a-si face treaba), mai am de mers pe la Piatra Neamt (cred) si sa primesc restul de colete, premii si alaiul care il mai am de primit, saptamana viitoare m-am convins sa ajung pentru prima oara la Gala SuperBlog (particip de 4-5 ani si n-am reusit sa merg niciodata).
Deci, nu strica sa muncesti caci nu se stie de unde sare norocul. Si totodata daca nu ati incercat pana acum, edititia de anul acesta s-a incheiat dar la primavara se da startul unei noi editii SuperBlog.

Un inceput foarte fain de decembrie zic. Voua cum va merge?

You May Also Like

5 comments

  1. o intamplare hazlie dar ai avut si noroc,bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu mi-am luat azi vopsea de par:D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Lungu Florentina Mihaela bravo sunt curioasa sa vedem si cum iti sta dupa vopsire orcum tu esti foarte fumoasa si asa uneori mai patesc si eu nu ma uit atent ce cumpar si mai gresesc si mi ciuda ca nu pot so returnez

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci esti pe locul 1.Felicitari!Cu vopseaua de par..e dreptul consumatorului sa o poata returna.Eu sunt ok pe luna decembrie SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere