Cum iti alegi tinuta de sarbatori

by - miercuri, decembrie 23, 2015

Pe langa atentia deosebita ce o acordam decorului, de sarbatori ne dorim si o tinuta impecabila, o tinuta care sa ne avantajeze si care sa se potriveasca cu locatia unde ne vom petrece sarbatorile.
Unii prefera atmosfera calda in familie, altii considera ca distractia e in toi in localurile rafinate ce necesita o tinuta cu mult bun gust.
Cu siguranta nu ai putut trece cu vederea produsele de pe StarShinerS. Sunt produse minunate cu marimi de la cele mai mici pana la cele mai mari.
Haideti sa vedem impreuna care sunt beneficiile in cadrul achizitiei unei tinute de pe StarShinerS.

5 motive pentru care sa-ti alegi o tinuta de pe StarShinerS


1. Portofoliu divers de produse

Cei de la StarShinerS au in colectia personala peste 3000 de produse, sub sigla a 13 branduri de renume. Aici vei gasi atat produse de sezon cat si produse destinate evenimentelor speciale. Este cel mai diversificat magazin pe care l-am intalnit pana in prezent, fiind in top 5 ale celot mai accesate magazine online de fashion. Asta inseamna ca este imposibil sa nu gasesti cateva tinute pe gustul tau.

2. Mereu la dispozitia ta

Daca esti o persoana foarte ocupata cu siguranta iti va fi foarte greu sa te deplasezi catre marile centre comerciale pentru a-ti gasi tinuta de vis. Asadar, daca la miezul noptii crezi ca ai nevoie de o tinuta sau de un anumit produs, magazinul online StarShinerS iti este la dispozitie 24 ore din 24. Asta inseamna ca poti da o comanda oricand doresti, urmand ca in termen maxim de 24 ore pentru comenzile nationale si 11 zile pentru cele internationale, comanda sa ajunga direct la usa casei tale prin serviciul de curierat rapid.

3. Marimile

In ultima vreme am devenit din ce in ce mai pasionata de shopping si de fashion insa va pot spune cu toata sinceritatea ca nu am mai gasit pana acum niciun magazin care sa aiba un portofoliu de produse cu marimi cuprinse intre XXS si XXXL.
Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care StarShinerS le are. De fiecare data cand pun ochii pe ceva mi se intampla sa nu-mi gasesc marimea sau daca optez pentru o comanda online, cea mai mica marime pe care o gasesc (de obicei XS sau S) sa aibe tiparul unei marimi mult mai mari Diversitatea de marimi iti da impresia ca produsele au fost create special pentru tine, asemeni produselor realizate pe comanda la un croitor profesionist.
 Este un magazin care ofera produse pentru toate siluetele, ceea ce este cu adevarat impresionant.

4. Un magazin romanesc pentru toti romanii de pretutindeni

Cei care ma cunosc stiu ca in ultima vreme am ales sa fac doar comenzi online. Am observat ca pierd foarte mult timp in magazinele fizice si fie nu gasesc ceea ce imi place, fie sunt disponibile doar marimi mari.
Magazinele online sunt la dispozitia tuturor iar comenzile pot fi plasate cu usurinta. De asemenea sunt o multime de magazine online straine, in special chinezesti, care ofera de asemenea o gama variata de produse. De cele mai multe ori suntem atrase de aceste magazine datorita modelelor unice si a preturilor mici. Daca nu ai realizat pana acum o comanda catre un site cu produse din afara, atunci trebuie sa-ti marturisesc cateva aspecte care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere:
  • Poti gasi acelas produs sau unul asemanator intr-un magazin online strain dar si pe StarShinerS. Daca din punct de vedere al pretului vei fi atrasa de pretul mic al magazinului strain, trebuie sa stii ca in cazul unei comanzi dintr-un magazin online strain, dureaza de regula intre 3-7 zile procesarea comenzii (sau mai mult) si inca 2-3 saptamani pentru livrare. 
  • Pretul trasportului difera in functie de greutatea produselor, respectiv de tipul si timpul de livrare dorit. De multe ori pretul transportului este dublu fata de valoarea produselor si acesta creste odata cu numarul produselor. Totodata pachetele pot ajunge la posta vamala. Acest lucru inseamna cheltuieli suplimentare (trasport+taxe vamale), timp pierdut si agitatie. La StarShinerS produsele iti ajung in timp scurt iar costul de livrare este fix sau chiar gratuit. Acesta este un avantaj pe care ti-l poate oferi doar un magazin online respectabil. La finalul plasarii unei comenzi stii exact ce si cat trebuie sa platesti (StarShinerS nu percepe alte taxe suplimentare).
  • Platesti exact ceea ce vezi. Magazinele online straine prelucreaza pozele foarte mult, asa ca de cele mai multe ori vei fi dezamagita ca produsul nu va arata exact ca in poza sau ca nu este de calitate. StarShinerS iti ofera exact produsele descrise, pe care le vezi si in poze.
5. 100% satisfacut sau banii inapoi

In timp ce magazinele straine se feresc de retururi datorita costurilor ridicate pe care sunt obligati sa le suporte, cei de la StarShinerS iti ofera posibilitatea de a returna lucrurile: daca te razgandesti sau daca nu ti se potriveste marimea, daca doresti banii sau alt produs in schimb. Cu alte cuvinte, tu decizi ceea ce ti se potriveste mai bine si care sunt produsele de care te vei indragosti.


Tinuta mea StarShinerS de sarbatori

Anul acesta imi doresc o tinuta fermecata si pentru ca StarShinerS este atat de bogat, imi doresc neaparat o tinuta de la ei. Vreau sa ies din anonimat cu o tinuta delicata care sa se aseze perfect si sa-mi evidentieze aspectele pozitive.

Am ales de data aceasta rochia Sensual Queen DarkGreen din colectia Artista, o rochie eleganta si deosebita. Aceasta rochie este disponibila in 3 marimi si nuante, in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia.
Este o rochie conica, aparent simpla, alcatuita dintr-o combinatie de catifea cu insertii de dantela. Intotdeauna mi-au placut aceste materiale si mi-au pus corpul in evidenta in cel mai frumos mod posibil.


Alungeste structura picioarelor si frumusetea acestora, oferind un aer elegand si sexy datorita spatelui gol. Am ales nuanta verde care merge perfect cu nuanta pielii si a parului meu. Este o nuanta care emana liniste, relaxare si stabilitate. In ea ma voi simti cat se poate de confortabil si ma voi putea misca in voie indiferent de locatia aleasa pentru a-mi petrece sarbatorile. Cred ca aceasta nuanta si acest model merge perfect cu tematica sarbatorilor.


Aceasta rochie merge perfect cu o pereche de pantofi simpli. De aceea am ales sa adaug la aceasta tinuta o pereche de pantofi nude, care merg perfect pentru orice ocazie si orice outfit. Imi place sa am accesorii pe care le pot combina in diferite tinute si cu diferite elemente. Nuantele neutre gen negru, alb sau bej sunt ideale.

 Pantofii Mineli Boutique Fulminate Cream sunt alegerea perfecta pentru a scoate in evidenta detaliile rochiei. Aceastia sunt extrem de confortabili fiind confectionati din piele naturala, oferind piciorului ocazia de a respira in voie si de a avea o deplasare confortabila. Tocul este relativ mediu de 10.5 cm, o combinatie perfecta intre eleganta si ceea ce imi place mie sa port in viata de zi cu zi.


Daca este ceva ce mi-a atras atentia de fiecare data cand am vizitat magazinul celor de la StarShinerS, atunci cu siguranta sunt paltoanele. Sunt atat de delicate si frumoase incat tinuta nu ar fi completa fara unul.
 Colectia este impresionanta si numeroasa, care mai de care impodobite cu detalii fine. Mi-a fost greu sa ma decid dar cred ca am reusit intr-un final sa fac cea mai buna alegere.
Am ales paltonul Embroidered Fall Cream din colectia faimoasa LaDonna, un brand romanesc si cu produse unice de calitate. 

Este confectionat dintr-un material gros care actioneaza ca o bariera impotriva vremii reci. Este elegant si fin croit cu aplicatii de dantela, care sa mentina nota de eleganta a rochiei. Cu siguranta imi va fi cel mai bun prieten cand voi iesi in strada in noaptea dintre ani, pentru a surprinde focurile de articificii si pentru a ciocni un pahar de sampanie impreuna cu toti cei dragi si cu siguranta voi face furori.

Nu as putea uita de accesorii. Am intotdeauna la mine o poseta in care sa-mi pun lucrurile cele mai importante: telefonul, o trusa de farduri, un luciu de buze, portofelul, etc.
 Sincer m-am cam plictisit de negru. Intreaga mea garderoba este plina de negru si in special de accesorii negre. De data aceasta am ales geanta din piele naturala Adorable Personality Peach care este si una din favoritele mele. Modelul este extrem de elegant si merge la o multime de tinute. Mi se pare cu adevarat adorabila si imi defineste in totalitate gustul si stilul adoptat de zi cu zi.

Am ales aceasta tinuta in doar 10 minute datorita gamei variate de articole existenta pe StarShinerS. Sunt convinsa sa produsele mi se vor potrivi de minune si ca vor completa tinuta asa cum imi doresc.

Voi ce tinuta veti alege de sarbatori? Cum vi se pare tinuta aleasa?

You May Also Like

6 comments

  1. ee superbaaaa. rochitza waw , pantofi waw waw :)) imi place si paltonul si gentuta, O sa fi superba!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt minunate si richia si heanta imi place fff mult si pantofiori

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa citesc despre marimi xxs.Tocmai ce am achitionat o rochita de pe hm online,xs,care parea un fel de L.. :) Imi plc mult pantofii..si tinuta aleasa este originala.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere