Cum iti comunica un nou-nascut nevoile sale

by - miercuri, decembrie 23, 2015

Primul sentiment cand afli ca vei fi mamica poate fi unul dintre cele mai socante sau deopotriva, unul din cele mai frumoase pe care le-ai fi putut trai in toata viata de pana acum.
O viata fericita nu se rezuma la a fi singur pana la adanci batraneti, alaturi de un barbat care la varsta de 80 de ani nu-ti mai poate aduce aceeasi mangaiere. De aceea un copil este intotdeauna bine venit in orice familie. Este o bucurie a prezentului si una care ne va oferi multa satisfactie in viitor, mai ales cand batranetile vor bate la usa casei noastre.


Vom privi cu drag catre trecut, la primii lor pasi si la evolutia treptata a acestora, care s-a scurs mult prea rapid. Datorita copiilor am dori sa traim mai mult sau sa gasim acea potiune a tineretii vesnice care sa ne permita sa imbatranim impreuna si sa ne bucuram de ei cat mai mult timp.

Cum este atunci cand se anunta venirea pe lume a primului copil?

Agitatie, emotie, bucurii si tristeti. Sunt o multime de senzatii si temeri de care sunt inconjurate proaspetele mamici. Instinctul lor fara experienta stiu ca micutul lor trebuie sa beneficieze de tot ceea ce este mai bun pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Instinctul o atentioneaza asupra lucrurilor esentiale sau asupra celor care nu trebuie facute.


In primele luni cel mai bine este ca copilul sa-si primeasca hrana direct de la sursa, adica de la sanul cald al mamicii. Nimic nu poate inlocui caldura si bunatatea mamei.
Cel mai important lucru dintre toate este sa stim cum ne dam seama de nevoile micutului si dupa caz, sa acoperim si nevoile ce vor aparea pe parcurs.

Prietena mea Alexandra este proaspat mamica. Se afla la primul copil si a facut deja primii pasi in cea mai scumpa "slujba" de pe pamant. Si cu toate indatoririle pe care aceasta le are, pruncul sau este cel mai pretios dintre toate. Timpul trece repede si in curand acesta va fi mare, insa pana atunci, Alexandra are obligatia de a-l proteja si de a-i oferi tot ce este mai bun pentru el.

Cum isi da seama Alexandra de nevoile pruncului sau?

E foarte simplu: bazandu-se pe instinctul matern si pe multitudinea de miscari si sunete pe care micutul le face. Un zambet, o strambatura, ii poate spune Alexandrei daca micutul se simte bine si daca este fericit sau nu.
Un lucru pe care Alexandra nu-l poate face este acela de a se desparti de Eduard. Si nu poate fi condamnata pentru asta! Orice mama adevarata ar face la fel.
Doar ca de multe ori devine anost sau greu de transportat copilul si de aceea trebuie incercat si altceva, alta metoda mai simpla care sa-i permita sa se desfasoare in voie, pastrand legatura in permanenta cu micutul ei.


Ii recomand Alexandrei un scaun ergonomic cunoscut si sub denumirea de port-bebe. Trebuie sa ne gandim la faptul ca aceste marsupii noi aparute nu mai sunt ce a fost odinioara. Acum sunt realizate cu ajutorul unor noi tehnologii astfel incat produsul finit sa asigure o pozitie corecta si sanatoasa bebelusului.

De unde isi poate achizitiona Alexandra acest scaun si la ce ajuta?

Un multi-brand renumit pentru grija fata de bebelusi, cu o atentie deosebita in distribuirea celor mai reusite si benefice produse pentru bebelusi si mamici este Scutecila.

Manduca nu este doar un brand de mare importanta pe piata produselor destinate bebelusilor ci si un adevarat ajutor care isi indeplineste scopul in totalitate.
Manduca iti ofera o gama variata de scaune ergonomice, de diferite nuante si modele, confectionate din material organic si bumbac 100%, care ii asigura copilului pozitia ideala.


Spre deosebire de marsupiile vechi, Manduca asigura micutului o pozitie confortabila, aproape de inima si sufletul mamei, Aceste marsupii cantaresc foarte putin si pot fi pozitionate in mai multe moduri.
Cunoscuta sub numele de "pozitia M", aceasta pozitie este o pozitie ideala si naturala de sedere, recomandata de catre medicii ortopedici. Aceasta consta in pozitionarea copilului cu genunchii mai sus decat soldurile si cu spatele curbat, pentru o constructie si un organism sanatos.

Si pentru cei sceptici, aflati ca Scutecila este un magazin autorizat si care atesta 100% calitatea produselor pe care acestia le ofera.

Un alt avantaj pe care acest magazin online ni-l ofera este acela de a testa calitatea si modul in care va arata noua viata cu un port-bebe timp de 5 zile. Daca la sfarsitul perioadei de testare Alexandra este multumita si doreste sa achizitioneze acel marsupiu, perioada de teste devine un cadou din partea Scutecila. In caz contrar i se va opri o suma modica din garatia achitata anticipat, pentru a preveni incalcarea politicii firmei.
Mi se pare destul de corect si o vad drept o experienta destul de constructiva pentru mamicile nesigure care vor sa traiasca pe pielea lor noi experiente, pentru a gasi cele mai potrivite solutii pentru bebelusii lor.


De asemenea, aceste marsupii oferite de Scutecila sunt ajustabile in functie de greutatea si marimea copilului. Constructia marsupiilor este in totalitate ajustabila atat pentru mamica cat si pentru pitic.

Nimic nu este mai important decat sanatatea si fericirea micutului, iar acesta nu va renunta sa te atentioneze ca este lasat prea mult in carucior sau ca sta prea departe de mama sa. Legatura mama-copil este cea mai puternica legatura din univers iar scaunele ergonomice de la Scutecila va pot ajuta sa-i oferiti toata dragostea si atentia pe care o necesita pruncul vostru.

Sper ca pe aceasta cale am reusit sa o ajut si pe Alexandra dar si pe voi, cei care ati simtit nevoia de a fi acum, aici, in cautare de cele mai bune solutii pentru micutul vostru.


You May Also Like

2 comments

  1. un articol interesant dar si folositor!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu am folosit aceste marsupii la niciun copil.Am 2..Dar am vazut si par destul de practice.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere