Short shopping list: Ce produse sa (nu)cumperi

by - miercuri, decembrie 23, 2015

In ultimele luni am primit multe produse in teste si totodata multe premii. Pe ici pe colo am mai cumparat si eu cateva pentru rasfatul meu.
Astazi m-am gandit ca este o idee buna sa va prezint cum arata cateva dintre produsele primite/cumparate sau cateva achizitii care imi vor ajunge in viitorul apropiat. Sper ca asta va va ajuta sa va decideti la ce produse sa apelati atunci cand aveti nevoie.

1. Produsele Farmec

Aceste produse mi se par de-a dreptul fascinante. Au un pret extrem de mic si sunt extrem de bune. Pot spune ca fac parte din categoria persoanelor cu un ten foarte sensibil si daca nu-i prieste ceva, atunci dezaproba total prin aparitia de bubite inestetice si chiar dureroase.
Primul produs pe care l-am incercat de la Farmec acum ceva timp a fost crema CC din gama Gerovital. Tenul meu s-a impacat foarte bine cu ea. Are un grad mediu de acoperire si o aroma de-ti vine s-o mananci. Mie mi se potriveste nuanta deschisa, varianta cu zmeura, insa mai sunt disponibile inca doua nuante (caise-nuanta medie si afine-nuanta inchisa).


Dupa ce am primit-o in teste am reachizitionat-o pentru ca imi place enorm. Mi-a si tratat cateva din cosurile si ranile nedorite.
La blogmeetul bloggeritelor din 19 Decembrie cei de la Farmec ne-au fost alaturi si ne-au trimis pachetele speciale cu produse din gama Gerovital.
Ca si crema CC, acestea sunt pregatite sa raspunda nevoilor noastre:
  • Lotiunea spumanta demachianta din afine ajuta la inlaturarea impuritatilor avand un ajutor de nadejde: particulele fine ce ajuta la peeling-ul facial. Lasa tenul usor hidratant si cu un miros magnific de afine.
  • Crema hidratanta racoritoare cu zmeura hidrateaza in profunzime si lasa tenul sa respire. 
Sunt produse pe care vi le recomand din suflet, indiferent ca doriti sa le achizitionati pentru voi sau sa le oferiti cadou celor dragi.

2. Produsele Melkior

 Tot la blogmeet am primit si cateva produse de la Melkior: o oglinda mica personalizata pe care scrie"je suis blogger" (mi se pare cel mai dragut lucru primit vreodata), 2 creioane (unul negru de ochi si unul rosu pentru buze) si un fard visiniu de ochi.
Nu prea stiu ce sa zic... Nuantele sunt intr-adevar foarte pigmentate, ceea ce imi place la nebunie. In plus pretul acestora este destul de acceptabil.
Partea proasta este ca am folosit produsele timp de 3 zile. La scurt timp dupa aplicare au inceput sa ma usture si sa-mi curga ochii dar si sa ma trezesc impanzita de negru.


De obicei nu folosesc o baza de machiaj iar restul produselor utilizate pentru make-up--ul realizat nu-mi fac probleme. Cu siguranta nimeni nu-si doreste sa aiba o senzatie de iritatie si sa se trezeasca ca un zombi, negru tot in zona ochilor.
Fie sunt eu prea sensibila, fie nu sunt compatibile produsele cu pielea mea. Pe viitor imi doresc sa mai testez produse de la Melkior despre care am auzit numai de bine si sper ca sa fie ok. Aici voi decideti daca doriti sa le achizitionati sau nu.

3. Fondul de ten

In ultima vreme am cam ramas pe 0 si nu obisnuiesc sa ies din casa fara sa aplic un fond de ten sau un CC/BB.
Initial am pornit pe ideea ca o sa achizitionez un CC/BB dar pe drum lucrurile s-au mai schimbat.
Folosisem inainte fondul de ten de la Max Factor Skin Adapt care era destul de apropiat nuantei mele si care are un grad de acoperire foarte bun. Chiar vi-l recomand.

Mi-am zis sa mai incerc si altceva asa ca numai bine ca am dat peste fondul de ten spuma de la Essence pe care l-am gasit la oferta. In impresia mea nuanta Sand Matt mi s-a parut nuanta potrivita dar de fapt era mult prea inchisa. Imi place la nebunie caci este un fond de ten spuma, cu o textura foarte fina si care are un grad foarte ridicat de acoperire (spre maxim as putea spune). In plus este si la un pret foarte foarte bun. Eu imi gasesc cu greu o nuanta potrivita caci am tenul foarte deschis si uneori chiar si cele mai deschise nuante sunt de fapt inchise. Deci daca cautati ceva ieftin si bun acesta poate fi o alegere ideala.
Stanga: Acetona
Langa acetona - Fondul de ten Rimmel London

Zilele trecute am fost iar sa vad de o crema si iar mi-am achizitionat un alt fond de ten. De data aceasta sunt super incantata si multumita. Fondul de ten de la Rimmel London Stay Mate mi se pare genial. Nuanta Ivory mi se potriveste perfect, este un fond de ten spuma, consistent si cu o textura fina, care acopera extrem de bine si care se simte foarte usor.

Din cand in cand folosesc o pudra de la Rangali (o gasiti si in prima poza). O folosesc ceva mai rar pentru ca nu mai am foarte mult (o prietena mi-a imprastiat in geanta mai bine de jumatate si eram cat p-aci sa stricam prietenia) si pentru ca o ador. Intra in categoria produselor mai scumpe insa merita fiecare banut (era in jur de 100 lei cand am primit-o eu). Are extract de ceara de albine, nuanta porcelain este perfecta. Uniformizeaza tenul, acopera si ii ofera un aspect impecabil. Imi plac produsele naturiste sau care au la baza un produs naturist iar asta e cu siguranta unul dintre preferatele mele. Daca voi strange bugetul cu siguranta o voi reachizitiona. Meritaa!


De asemenea va mai recomand si lotiunea tonica de la Pellamar pe care o am de ceva vreme si va pot spune ca in mare parte a utilizat-o prietenul meu. Cu toate ca e suspicios asupra produselor pe care le primesc si le testez, de asta s-a indragostit. Calmeaza iritatiile, cosurile si toate nebuniile de pe corp. Este si extrem de ieftina.

4. Capitolul unghii

Am zis sa-mi mai iau si eu o oja si o acetona de la un magazin local caci nu aveam. Am ales o nuanta de maro inchis, usor sidefata. Nu este foarte rezistenta daca stai toata ziua cu mainile in apa insa si banii isi spun cuvantul (a fost 4 lei). Imi place nuanta foarte mult si cum se vede pe unghiile mele. Daca o gasiti undeva, eventual la o firma mai de calitate, eu va recomand sa o incercati.


        

Am intalnit la viata mea multe tipuri de acetona dar ca asta niciuna. Se numeste Secret Emotions si este 2-3 lei in fucntie de magazin. O gasiti intr-o varianta difersa cu diferite arome. Are un miros placut fata de o acetona normala si actioneaza rapid impotriva ojei de pe unghii

5. Parul

Utilizez de vreo 2 luni un spray-balsam-ulei (nici eu nu stiu ce denumire i s-ar potrivi desi i se zice balsam) de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure. L-am achizitionat de la Aoro cu doar 10 lei, sticluta este mica dar te tine mult timp. Imi lasa parul matasos, voluminos si mi-l regenereaza in profunzime. Mi se pare o minune!


Mai am si o noua placa de par de vreo 2-3 luni realizata prin tehnologia japoneza de la Total Pro Beauty. Are un pret foarte bun, iindreapta si face bucle frumoase si rezistente. Mereu am avut o problema ca parul meu nu rezista facut cu placa mai mult de cateva ore maxim o zi. Cheia este si ce ustensile de coafat folosesti.
In plus, utilizand spray-ul de mai sus si aceasta placa, parul este mult mai sanatos ca inainte. Chiar si colegele de facultate au remarcat (i'm proud <3)

6. Comenzi online de haine

Mi-am calcat pe nerabdare si am ales cateva produse de la 2 magazine online din strainatate fara livrare rapida, adica fara acel marcaj care indica o procesare rapida a produselor.
Produsele imi plac enorm si nu am putut gasi altceva mai bun si mai interesant in locul lor. Asa ca am preferat sa astept si sa-mi fie trimise mai tarziu.
  • Paltonul-jacheta mi se pare genial datorita tiparului manecii 2 in 1 cu un fel de manusa inclusa. Mi se pare extrem de interesanta si clar nu gasesti asa ceva pe la noi. Veteti aici --> goo.gl/ysmWfr
  • Geaca de blana - imi place blana si tot ce tine de pufosenii insa nu ma dau in vant dupa gecile respectiv cojoacele de blana. Totusi asta mi s-a parut unul din cele mai simpatice produse dar si unul extrem de jucaus datorita urechiuselor atasate la gluga. Il gasiti --> goo.gl/XblUo4
  • Imi place dantela si rochiile clos (mai ales ca sunt foarte slaba si lipsita de forme mi se potrivesc perfect). Combinatia dantela alba si material negru mi se pare eleganta si chiar foarte frumoasa --> goo.gl/Truh5s
Well...si ati ajuns la final. Ce produse ati ales in ultima vreme sau ce produse doriti sa mai achizitionati pana la sfarsitul acestui an?
Cum vi se par hainutele? Astept tips-uri de la voi legate de noile otfituri ce vi le voi prezenta in ianuarie 2016.


You May Also Like

8 comments

  1. De la Melkior n am incercat pana acum . Sunt multumita de produsele de la Farmec si Pellamar,iar la categoria machiaj ador pe cele de la Deluxe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am testat si eu produsele de la Melkior. Intr adevar sunt pigmentate si par ok, dar creionul negru nu e bun deloc. Se aduna in colturi si nu e placut. eu m am dat acum vreo 2 zile si am stat toata ziua prin oras si mi stergeam ochii :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand am ajuns acasa dupa cateva ore buna eram hiperneagra :)))) Ori tine de noi, ori e punctul sau slab :(

      Ștergere
  3. hainutele imi plac, rochitza e frumoasa, produsele nu le.am folosit , placa o am si eu ...:) pupici

    RăspundețiȘtergere

  4. Andrei Cristian · Bucharest, Romania
    Nu recomand aceasta firma , e neserioasa si o sa ii fac reclama negativa cat o sa traiesc , in speranta ca o sa fie interzisi ( pentru ca nu inteleg cum pot functiona cand ei livreaza atatea fake-uri ) Am comandat mai cam 10 parfumuri , pe o perioada de 2 ani ( 4 au fost fake-uri + ulei de par pentru o prietena de 50-100 de lei , care era apa , si a returnat-o ) ... Craciunul asta a fost ultima data cand o sa mai comand de la ei si din momentul asta o sa le fac reclama negativa cat pot de mult. Am primit de la un prieten un parfum scump (stiind ca sunt pasionat ) si ghici ce , e un fake cat casa de mare ! Nu pot sa ii zic sa il returneze pentru ca a dat banii degeaba ... Ar fi rusinos ... La noi in tara orice excroci pot fi legali si sa se imbogateasca pe seama oamenilor PS: Sunt absolut convins ca sunt fake-uri acele parfumuri pentru ca am o colectie destul de mare si sunt pasionat , in plus cu unul ( cel primit cadou de craciun ) ma dau cu el de 5 ani .... Din prima am simtit ca ceva miroase diferit ( nu e vorba de o reformulare a parfumului sau alte tampenii )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce firma te referi? Aoro sau alta? De la Aoro nu am decat cateva maruntisuri dar pana acum am avut noroc. Plus ca nu sunt atat de pasionata de parfumuri :)

      Ștergere
  5. imi plac toate inca nu am avut sansa sa le incerc pe toate dar pe parcus voi avea timp

    RăspundețiȘtergere