OODT: Let's try the spring jacket and a beautifull dress

by - sâmbătă, ianuarie 23, 2016

Printre anotimpurile mele favorite se afla cele insorite. Cu toate ca sezzonul meu favorit este vara, primavara si iarna au pictoriale minunate. Nici toamna nu este modesta cand vine vorba de poze fashion.
Cu toate acestea inc erc din rasputeri sa ofer mai mult si sper ca aceasta postare va fi printre ultimele postari (chiar penultima) cu poze ceva mai pixelate, cu multe umbre si intr-un interior ceva mai banal.
Planuiesc sa-mi achizitionez curand o camera ceva mai pro si sper ca acest lucru imi va face mai multa pofta si voi obtine si poze mai reusite, de preferat in natura.

Mereu mi-au placut gecile de piele si imitatie. Ofera un aer indraznet si deseori transforma peste asteptari o tinuta si o persoana.
Inca nu mi-am gasit aleasa (ca marime desigur, caci garderoba e plina de geci), insa am dat o comanda cu cateva saptamani in urma si am descoperit una extrem de draguta, care mi se potriveste mult mai bine decat restul.
Am mai ales si o rochie simpla cu detalii din flori. O poti asorta usor, la diferite evenimente, deci e musai un must-have pentru anotimpurile viitoare.

Let's start!

         

Jacket/Geaca: goo.gl/CTU8Az

Dress/Rochie: goo.gl/JKhTYF

                  


 ***

Gecile negre din piele si imitatie au fost intotdeauna apreciate si utilizate de catre designeri, in crearea unui outfit perfect.
Aceasta geaca aleasa de mine este simpla, cu cateva modele din dungi la maneca.
Am ales un XS dar a ajuns un S. Excluzand faptul ca imi este putin larga la maneci, mi se potriveste perfect. Abia astept sa vina sezonul, sa o port si sa fac cat mai multe sedinte foto cu ea. Este subtire, o croiala bine realizata si impecabila.
Cu siguranta este alegerea perfecta!

      



 ***

Rochia aleasa imi place la nebunie. Se afla la un pret destul de micut si este extrem de versatila. O poti purta atat la un eveniment cat si intr-o zi obisnuita, pentru un stil mai office si totusi elegant.

          




Marimea S se aseaza lejer, materialul este extrem de bun, iar manecile sunt bufante, ce cad lin pe maini, realizate din voal.
Perfecta atat iarna cu un palton pe masura si o pereche de cizme/botine, dar si primavara sau vara.


                 




***

Povesteam pe pagina de Facebook ca zilele trecute mi-am achizitionat din magazinul online H&M o caciula de iarna la un pret formidabil. Cu vremea de afara nu te joci si cu toate ca nu sunt adepta caciulilor, aceasta este pe gustul meu si calduroasa.


Daca va place si va abonati la newsletter, primiti o reducere garantata de 25% si transport gratuit, iar voi o puteti achizitiona la pretul de 17 lei. O afacere extrem de buna zic eu.

You May Also Like

8 comments

  1. esti superba!! iar tinuta este foarte frumoasa!! si iti vine foarte bine!! s-o porti cu mare drag!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. O geaca neagra din piele este un must have al fiecarei femei.Esti f faina.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coreeect! As purta 1000 daca s-ar putea :)) Imi plac la nebunie, nu doar designerilor :D. Te pup!

      Ștergere
  3. sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA cea mai frumoasa tinuta imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  4. LUNGU FLORENTINA MIHAELA CAM ASA AM SI EU PAPUCEI SUNT FOARTE FRUMOSI

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Lungu Florentina Mihaela ce bn iti sta cu caciulita imi place fff mult

    RăspundețiȘtergere