OODT: Charming dress

by - luni, februarie 15, 2016

Astazi am primit vestita rochie de la Romwe. Una dintre cele mai frumoase si mai asteptate zic eu. M-am invatat cu ideea atunci cand vine vorba de Romwe sa adaug doar cuvinte de lauda pentru ca din punctul meu de vedere le merita din plin.

Livrarea a fost ca de obicei una dintre cele cu mai putin griji. Romwe trece mereu o valoare extrem de mica pe colete, mai mica decat 10$ si ultimele 2 colete trimise prin PostNL mi-au ajuns la posta locala, ceea ce este perfect: fara taxe, fara drumuri lungi, fara incurcaturi.

Despre rochia cu flori nu va pot spune prea multe pentru ca este cu adevarat perfecta (sper ca pozele sa reflecte acest lucru).
Am ales marimea cea mai mica, adica S si se potriveste intru tocmai. Croiala este extrem de frumoasa si jucausa.











 Tesatura nu este nici subtire, nici groasa. Chiar daca pretul mic ar da de gandit, nu are nici pe departe un aspect ieftin, aceasta transformandu-se intr-o piesa de nelipsit din garderoba.
La spate se incheie cu un fermoar extrem de usor de manevrat, fata de ultimele rochii pe care le-am probat.

Aceasta rochie mi se pare potrivita atat pentru o ocazie cat si pentru birou/scoala, o plimbare, o iesire cu fetele sau la o cina romantica.
Este o rochie pe care as putea sa o port fara sa ma satur. Lungimea este perfecta, nici scurta nici pana la genunchi. Este minunata, splendida! Abia astept sa vina vara sa o port zile in sir la rand.

Perfecta dar la un pret mic? DA, este o rochie fermecatoare cu un pret extrem de mic. Binenteles, este posibil sa o gasiti si pe alte site-uri, insa foarte mare atentie caci materialul difera de la un magazin online la altul. Ati putea alege ceva si sa vina ceva ce nu va asteptati. Eu v-o recomand pe aceasta de la Romwe care va va incanta.

Eu o ador! Voi ce parere aveti? Sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine!




   





  




    






You May Also Like

14 comments

  1. E super draguta rochia si chiar daca are pret mic nu pare deloc ieftina. Sa o porti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place rochia, cunosc materialul e un fel de jacard, sau ceva de genul, am si eu una asemanatoare. Te prinde acest stil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma pricep la materiale deloc :( As putea zice ca e un fel de..fata de masa dintr-aceea scumpa si luxoasa doar ca mai subtire, intelegi? Ce asocieri fac si eu :)))) Multumesc mult :*

      Ștergere
  3. imi place asa mult cum iti sta e superba rochita buna alegere

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place maxim.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte dragut si in plus nu mi se pare scumpa deloc! Iti sta perfect

    RăspundețiȘtergere
  6. O rochie asbolut superba care parca abia asteapta primavara sa iasa la plimbare

    RăspundețiȘtergere
  7. Este superba si iti sta foarte bine,sa o porti cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt Lungu Florentina vai ce bine iti sta imi place la mult dak aveam si eu siluieta ta cu siguranta imi loam si eu una eu iubesc albastru

    RăspundețiȘtergere