OODT: Primavara pe ulita.

by - vineri, februarie 05, 2016





Am avut parte de cateva zile tare frumoase. Este incredibil ce intorsatura a luat vremea. Cu toate acestea, sperand ca voi radia in ochii soarelui, de data aceasta am avut putin ghionion, vremea rece captivand pamantul in bratele sale.
Nici vantul si nici cerul innourat nu au putut insa sa ma doboare si sa puna capat sedintei foto. Am indurat, am mai facut doi pasi si cat de cat am adunat poze cu referire la cea mai recenta comanda primita.
Orice s-ar intampla mi-am facut o obsesie pentru geci si paltoane. In acelas timp alerg si dupa rochii sau piese elegante.
De data asta am zis sa aleg macar cat de cat in ton cu vremea.

Pentru comanda primita am ales un palton marimea S care se potriveste perfect. Nici larg nici stramt, exact asa cum aveam nevoie. Ciudat nu? Ma asteptam sa fie potrivit de iarna, pentru vremea rece, asa cum se specifica de altfel, insa mi se pare potrivit pentru toamna-primavara, nu pe gerul unei ierni necrutatoare.
Sunt o mare fana a colantilor in special de colantiI blaniti sau vatuiti, care pe sezonul rece izoleaza perfect. Acestea imi sunt cu mult mai accesibili si potriviti. Mereu am avut o problema cu 
marimile in ceea ce privesc blugii si trebuie sa recunosc ca ma tenta de fiecare data sa-mi comand o pereche de pe SheIn, dar am ezitat, pana acum.

          

Daca exista colanti blaniti, de ce nu ar exista blugi? 
Am ales o pereche superba de blugi, vatuiti la interior, marimea S. Imi plac la nebunie, sunt perfect conici din cap pana in picioare si au un albastru destul de pronuntat si frumos. De asemenea acest model au si talie inalta (chiar nu aveam si imi doream o pereche - asa cum va spuneam, ezit sa achizitionez blugi).
Singura problema pe care o am este ca imi sunt mulati, prea mulati as zice eu. Ma pot misca dar nu extrem de lejer. Ma tenteaza sa aleg o marime mai mare, fapt ce vi-l recomand si voua.

        

Alegerea minune si de care nu am absolut nimic ce comenta este esarfa. Extrem de mare si de pufoasa, aceasta izoleaza si mentine caldura chiar si la temperaturi extreme. Mi-am dorit o asemenea esarfa de foarte mult timp iar aceasta este perfecta. O poti strange in jurul gatului oferindu-ti un efect extrem de bufant sau o poti utiliza drept sal. Alegerea este perfecta oricum. Te va incanta la nebunie. E PERFECTA!


Esarfa/Scarve: http://goo.gl/vl66KX
Palton/Coat: goo.gl/rkvbhU
Blugi/Jeans: http://goo.gl/6S47EF
Geanta/Bag: http://goo.gl/IAGRNO




         





     








             


Cum vi se par alegerile mele? Pe care le aveti in garderoba?


You May Also Like

9 comments

  1. Sunt superbe ,imi place rau paltonu, dar si blugi sunt frumosi si ghetele.Arati superb

    RăspundețiȘtergere
  2. Extrem de interesanta si practica esarfa.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac blugii mai ales ca sunt cu talie inalta.O tinuta frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Blugii nu imi par a fi extrem de mulati. In poze se vad frumos si se aseaza bine. Pana acum nu vazusem blugii acestia vatuiti pe site dar ma incanta si pe mine ideea. Esarfa este foarte mare si pufoasa si o poti purta si la toamna in loc de cardigan. Paltonul .... parea mai frumos pe site. Se aseaza ciudat sau cel putin impesia asta mi-a lasat-o mie. Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blugii sunt destul de...mulati :)) Ma strang in anumite zone in rest imi plac la nebunie! Esarfa nu mai zic....problema e ca a cam inceput sa-i cada din ciucuri si lasa puf....asta nu-mi place deloc. Cat despre palton, e ok, bufant usor la umeri si se aseaza clopot. Imi pare rau ca nu e asa de gros pe cat speram. Multumesc frumos Ramo! Abia astept sa vad ce ti-ai mai cumparat si tu :*

      Ștergere
  5. alegerile tale imi plac foarte mult!! blugi sunt foarte frumosi si paltonul!! o tinuta foarte reusita !! sa le porti cu drag ca iti vin foarte bine!! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA o tinuta superba imi plac foarte mult blugi,si chear te-ai asortat foarte bn...

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase toate, dar mie imi place enorm de mult paltonul si esarfa.

    RăspundețiȘtergere