Vinuri pe net: Cadoul perfect pentru Nikola Tesla este o sticla de vin

by - sâmbătă, februarie 20, 2016

Pentru cei ce nu stiu, Nikola Tesla a fost unul din cei mai mari inventatori. De meserie fizician, inginer mecanic si electrician, Tesla a pus bazele unor cunostinte ce au dus la formarea unor creatii extrem de importante in ziua de astazi.
Tot Tesla a fost cel care a inventat curentul alternativ, fara de care se stie prea bine, existenta ne-ar fi foarte grea.
Cine nu si-ar dori sa dea timpul inapoi si sa se intoarca in acea perioada in care i se deschideau orizonturile acestui mare inventator? Cine nu si-ar dori sa invete marile secrete ce l-au facut renumit chiar si pana in zilele noastre?

In prezent circula faptul prin istorioare si filme cunoscute, ca Tesla ar fi un iubitor de vinuri. In vremea sa vinul era cea mai rafinata si cea mai naturala bautura alcoolica.
Se intuieste ca vinul ar fi fost stimulentul sau unic. Creierul este cel mai mare si cel mai performant calculator, avand capacitatea de a retine la o simpla lectura peste 100.000 de cuvinte. Impresionant nu?


In cercetarile sale si de fiecare data cand punea bazele a ceva nou, Tesla consuma un pahar de vin rosu, acesta avand beneficii uimitoare asupra creierului precum combaterea Alzheimerului si a dementei.
 Nu ne este strain faptul ca marile genii au murit din cauza dementei. Pasiunea lor fata de arta, literatura sau fata de marile inventii, i-au determinat in consumul de substante care sa le antreneze capacitatea de a gandi si de a practica. Cel putin asa ar spune zvonurile.

Daca Tesla considera vinul a fi un lucru esential pentru acesta si munca sa, pentru noi de ce nu ar fi?
Pe atunci, vinul era ceva rafinat si foarte scump, realizat din poama diversa si de cea mai buna calitate. Nu se cunostea notiunea de conservanti artificiali, asta inseamna ca produsul final, vinul, avea o autenticitate de 100% natural si sanatos, mult mai intens si aromat.
Cum ar fi daca am putea savura un vin din anul nasterii sale? Cum ar fi daca am oferi cadou unei persoane dragi un vin din anul nasterii sale?


Este un concept deosebit, extrem de rar, de care si noi ne putem bucura.

Amintirea celor mai fine bauturi se regaseste in trecut. Aceste vinuri de colectie din anul nasterii tale vin insotite cu amintiri, cu amprente ale epocii trecute. Pentru un degustator este o adevarata onoare sa priveasca in trecut catre traditie. Pentru tine cum ar fi?

Indiferent de ocazie, aceste vinuri vechi pot fi o surpriza de proportii. Nikola Tesla mi s-a parut cea mai buna si mai potrivita asociere. Pe baza trecutului si a placerilor epocii s-a dezvoltat lumea moderna.
 Trecutul este plin de mister, plin de invataminte si de lucruri surprinzatoare. Asadar studiem trecutul pentru a concepe modernul.

Sortimentele Vinuri pe net fac parte din colectia de aur a Romaniei corespunzatoare anului de referinta 1926.

Inaintand in timp, mai tarziu, a aparut pe lume fiinta care ti-a dat viata si careia nu-i stii cum sa-i multumesti pentru ca te-a adus pe lume. Cum ar fi sa-i oferi sticla de vin corespunzatoare anului de nastere? Sau cum ar fi sa-ti surprinzi parintii cu astfel de colectie de vinuri romanesti ce dateaza din anul casatoriei lor?

Amintirile nu doar ca vor prinde viata ci se vor derula de parca totul ar fi fost ieri. Inimile lor vor incepe sa tresara iar voi o sa culegeti cuvintele si amintirile lor pe care o sa le transmiteti mai departe atunci cand le veti povesti copiilor si nepotilor despre acestia.

Isi vor aminti cu drag prima poteca pe care au calcat impreuna pentru prima oara si intreaga lor poveste de iubire.

Aceste Vinuri pe net sunt un cadou oferit din suflet, un cadou cu traditie si amintiri . O serie de vinuri de colectie pentru intreaga familie, in numele amintirilor si a momentelor frumoase ce s-au cladit datorita acestora.

Eu il voi alege pe cel produs in 1958, un vin de colectie Cabernet Sauvignon, pastrat in conditii speciale din anul nasterii mamei mele.
Acelas parfum al epocii, aceeasi splendoare a plaiuilor romanesti, i-o trimit mamei in dar sa nu uite niciodata meleagurile pe care s-a nascut si a trait odinioara, copilaria plina de momente frumoase si tineretea fara precedent.

Alege un cadou exceptional si unic, autentic si 100% romanesc. Alege Vinuri pe net!

You May Also Like

6 comments

  1. O idee formidabila. Acest cadou trebuie facut numai celor care stiu sa aprecieze un vin vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar expertilor Elena. Oricine poate fi un adevarat expert care sa-i deosebeasca adevarata natura si prospetime unica.

      Ștergere
  2. Pt adevaratii cunoscatori de vinuri. Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA ai mare dreptate Aleksuta Alexa oricine poate fi un adevarat expert,,,

    RăspundețiȘtergere