Final de campanie Secom

by - joi, aprilie 14, 2016

Iata-ne ajunsi in ultimele clipe ale campaniei Secom Romania, desfasurata de catre BuzzStore. Asa cum v-am mai povestit si in acest articol, BuzzStore ne pune frecvent la dispozitie campanii prin intermediul carora publicul sa poata testa noi aparitii in mod gratuit.

      



Secom Romania se afla printre sponsorii de primavara, care ne-au oferit vouchere in valoare de 250 lei pentru achizitia de fito-dermatocosmetice, cu scopul de a le testa si de a ne spune parerea sincera. A venit asadar momentul sa-mi spun parerea.
Sa facem o mica recapitulare.

Mi-am achizitionat de voucher-ul primit un balsam de buze, un spray impotriva tenului predispus la acnee si imperfectiuni, dar si un ulei de tamanu. Acestea au fost insotite de un kit de buzzer alcatuit dn 10 vouchere si 10 cataloage cu produsele Secom, un bol pentru masti (care este decorat handmade extrem de frumos, bonus un martisor), brosura de buzzer, toate aranjate intr-o cutie superba mov.




Am impartit si cele 10 vouchere si cataloage dupa cum reiese si din poze. Am omis sa fac poze la trei fete cucuiete, deoarece ii promisesem unor colege de breasla, bloggerite de fel, ca le voi oferi atat cate un catalog si un voucher, dar eram in graba, in drum catre vama si facultate.

Voucherele i le-am lasat Alexandrei, proaspat mamica, urmand sa le dea mai departe si fetelor, care ulterior au vizitat magazinul Secom. Din pacate n-am reusit sa imortalizez momentul si reactia fetelor deoarece eu am fost plecata din localitate si nu le-am putut insoti, Alexandra ocupandu-se ca fiecare sa aiba brosura ei si catalogul cu produse, inainte de sosirea la Seecom.
 Insa, fetele s-au declarat foarte surprinse de gama de produse Secom si au ramas sa-si stabileasca produsele prioritare, in urma discutiei cu doamna super draguta de la Secom.





Toate fetele care si-au primit voucherele si cataloagele au fost extrem de curioase si fericite. Gandul ca se pot bucura de o lista de fito-dermatocosmetice care sa raspunda cerintelor si nevoilor acestora, la un pret mult mai bun datorita voucher-ului, a reprezentat o adevarata satisfactie.


Parerea mea despre produsele Secom 

Mereu am fost obsedata de un ten perfect, iar aparitia micilor imperfectiuni poate strica totul, asa este? Din pacate nu ma pot abtine sa nu agravez situatia, tragand de cosuri sau spargandu-le. Asadar, alegerile mele s-au axat in principal pe acest aspect. Mereu mi-am dorit un produs minune care sa-mi faca semnele/cosurile sa ispara peste noapte. Cer prea mult? Probabil, dar asa suntem noi fetele.


Haideti sa vedem cum sunt produsele!

  1. Prima alegere a fost uleiul de tamanu. Acest ulei este foarte dens, are un miros patrunzator de plante, fiind esenta pura. Se poate folosi atat pentru par, corp sau ten, insa eu m-am axat pe ten, pornind de la aspectul mentionat anterior. Acesta nu intra foarte usor in piele, nu o pateaza desi are o nuanta verzuie destul de pigmentata si cu adevarat trateaza cosurile/semnele in profunzime. Nu l-am folosit zilnic, ci doar periodic, insa aveam cateva adancituri in piele care au disparut, chiar si o eruptie care in circa 3-4 zile a disparut complet, ameliorandu-se de la o zi la alta. Pielea ramane catifelata si impuritatile sunt indepartate la spalarea pe fata. Eu am aplicat la recomandarea doctoritei, seara, inainte de culcare, lasandu-l sa actioneze pana a doua zi dimineata. 


  1. A doua alegere a fost spray-ul cu argint coloidal. Multe dintre fetele care mi-au vazut acest spray l-au gasit foarte tentant si nu au mai asteptat voucher-ul, asa ca au dat fuga repejor la magazin unde si-au achizitionat roll-on-ul. Spray-ul imi place la nebunie. Are o cantitate destul de generoasa si il aplic dimineata si seara. Contine acid salicilic si argint coloidal, esential in eliminarea bacteriilor si tratamentul imperfectiunilor, respectiv al cosurilor. Imi place pentru ca se poate aplica cu cateva secunde inainte de aplicarea machiajului. Mai am momente in care obisnuiesc sa trag de cojite, fix inainte de a porni catre facultate. Aplicand acest spray direct pe piele, sau pe o discheta si apoi pe fata prin tamponare usoara, impiedic scurgerile de lichid coagulant si totodata se formeaza o coaja fina, care nu este la fel de vizibila si care poate fi acoperita cu usurinta de cosmetice. Am observat dupa o utilizare indelungata locuri in care pielea s-a uscat, asa cum se si mentioneaza pe produs, am luat o pauza de cateva zile si am reutilizat-o. Este un prieten de incredere care mie imi place foarte mutl si care stie sa restabilieasca echilibrul pielii, asigurand o vindecare usoara.

  1. Balsamul de buze este extraordinar! Prima oara cand l-am folosit am avut buzele extrem de moi, mai bine de 10 ore. Am fost cu adevarat surprinsa si vi-l recomand si voua. Are un miros incredibil de mango si totodata previne aparitia herpesului, regenereaza buzele crapate. Este ideal iarna dar si vara, cu atat mai mult in schimbarile de la un sezon la altul, cand corpul trece si el printr-o perioada de schimbare.

In ansamblu, sunt destul de multumita de produsele testate. Imi place conceptul bazat pe ingrediente cat mai naturale, de la mama natura, gasite sub forma unei game extrem de variate. Acestea nu contin parabeni si sunt destinate tuturor problemelor si nevoilor.
Voi ati incercat produsele Secom? Astept comentariile voastre cu parerea referitoare la acestea.

#buzzsecom

You May Also Like

1 comments

  1. Sincer ,ma gandesc la uleiul de tamanu. Nici nu stiam de existenta produselor. O sa ma uit sa mai citesc despre ele si sa vad si pretul lor.

    RăspundețiȘtergere