Finisări și amenajări interioare marca Diego

by - miercuri, aprilie 06, 2016

Iți place să-ți amenajezi propria locuință? Care sunt cele mai frecvente modificări pe care le aduci locuinței tale?
Dacă proiectele DIY - Do It Yourself îți sunt pe plac, atunci cu siguranță vei gasi valoroase și utile ideile de inspirație pe care ți le voi prezenta azi.



Cu ajutorul Diego, casa noastră poate deveni un colț de rai, pentru că Diego are tot ceea ce ne trebuie pentru amenajări interioare: de la perdele la covoare, de la parchet la fețe de masă, iarbă artificială, etc.



În ansamblul locuinței tale trebuie să se regăsească personalitatea ta. De aceea, utilizând produsele din catalogul/magazinele Diego, în varianta standard, poți adapta fiecare element în funcție de dorințele tale. Design-ul de la final va fi spectaculos și cu siguranță extrem de satisfăcător. Joacă-te cu imaginația! Inoveaz! 

Pentru început trebuie să știi că Diego îți vine în ajutor cu un card de fidelitate ce îți permite accesul la sute de oferte speciale, cu reduceri de până la 50%.  Prin intermediul acestui program, clienții sunt ținuți la curent cu cele mai frecvente promoții, la care pot apela oricând cu încredere, pentru reamenajarea întregii locuințe.



Proiectele de finisare iți asigură o durată îndelungată a aranjamentelor tale, un design unic, tinzând pe tot parcursul renovărilor să-ți explorezi creativitatea și potențialul de creator. 

Proiectele pe care le creezi tu însuți îți oferă în acelaș timp mai multe detalii despre locuința ta: detalii despre rezistența acesteia, despre lucrurile extrem de necesare pentru armonizare/rezistență pe care nu le-ai fi observat în mod obișnuit, modalități prin care poți aduce un plus de confort în căminul tău și totodată afli cum te poți simți mai bine, mai relaxat, după ore întregi petrecute într-un mediu stresant. Poți transforma casa într-un cămin spiritual, într-un colț verde sau mai colorat.

Tu ce tehnici noi ai abordat în materie de finisare și proiecte de tipul DIY?



Orice locuință cuprinde câteva elemente esențiale (pardoseală, parchet, parchet laminat), designul fiind ulterior completat cu elemente complementare (mochete, perdele, tapet).
Îți recomand o pardoseală rezistentă la apă care poate fi transformată într-un proiect de finisare excelent. Această pardoseală este o alegere minunată indiferent de tipul locuinței tale. Nu poți anticipa scurgerile de apă, posibilele inundații, țevi sparte. Este cu adevărat o tragedie cand se întamplă acest lucru, dar te poți feri sau poți preveni daunele majore, așa cum se cuvine, utilizand pardoseala rezistentă la apă.



Poți solicita ajustarea gratuită a produselor sau poți face tu însuți acest lucru. Este valabil și în cazul parchetului laminat care va schimba aerul locuinței tale. Ți-l recomand pe cel cu trafic intens, datorită rezistenței acestuia și a aspectului deosebit, realizat din lemn de cea mai bună calitate.
 Bucațile rămase dupa finalizarea acestui proiect le poți utiliza în crearea de rafturi sau în diferite tipuri de lambriuri, ori pe post de suporturi pentru diferite elemente de decor, sub diferite forme (de exemplu suport pentru ghiveci, vopsit în altă culoare, sub diferite forme).

Cel mai mult îmi place să mă joc cu iarba artificiala. De ce? Poți crea o mulțime de proiecte și să aduci un plus de strălucire și inovație casei tale.
Dacă locuiești la apartament, la ultimul etaj, poți realiza un cadru de vis. Iarba artificială îți asigură acel colț verde și liniștitor pe parcursul întregului an. 
De asemenea o poți integra printre multitudinea de flori din curte și resturile rămase le poți adăuga la ghivece, pe interior sau exterior, lângă florile tale preferate. Iarba artificială nu necesită o îngrijire specială și își menține "prospețimea" o perioadă îndelungată. O poți dimensiona în funcție de necesități și sub diferite forme. 



Îți plac draperiile și perdelele? Fie că alegi culori vii, pigmentate sau naturale, le poți adăuga diferite elemente, precum clești de prindere în diferite forme sau le poți decora cu imprimeuri. Poți monta orice galerie și sină pentru perdea în diferite colțuri ale casei, nu doar la ferestre: în stilul clasic. Încearcă să schimbi aspectul la oglinzilor, foișoarelor, transformă patului imens din dormitor într-o locație cu aer misterios.
De asemenea Diego îți pune la dispoziție procesul de tivire și surfilare, în mod gratuit.





Pe lângă alegerea unei culori vesele pentru pereți, poți opta și pentru tapet. Cei de la Diego îți pot decupa dimensiunea dorită sau poți alege o coală de dimensiuni prestabilite, pe care să o tai și să o așezi pe pereți sub diferite forme. Poți încerca stilul graffiti, poți crea forme geometrice sau peisaje, utilizând diferite modele de tapet.



Un covor clasic sau o traversă? Traversa poate fi un element excelent atât pentru interior cât și pentru exterior. Se poate manipula și depozita cu ușurință, iar întreținerea acesteia este mult mai ușoară față de un covor normal, ale cărui dimensiuni sunt mai mari. În funcție de nevoi, poți alege la fel de bine și o mochetă de mici dimensiuni. 
Și aceasta poate fi ajustata de către cei de la Diego sau poți face chiar tu acest lucru. Treaba nu este atât de complicată pe cât pare. 



Cu puțin efort, pasiune și inspirație, casa ta poate fi reamenajată și modernizată cu ușurință. 

Curios de mai multe informații și idei? Diego te așteaptă să-ți savurezi cafeaua alături de reprezentanții acestora, modalitate prin care poți afla care sunt cele mai potrivite produse pentru amenajarea locuinței tale și ce stiluri noi poți aborda, pentru o amenajare eficientă. La Diego beneficiezi de plata cu numerar sau prin intermediul cardului bancar, parcare gratuită și transport la domiciliu, la un preț extrem de avantajos. Ai un portofoliu variat de servicii și produse, perfect pentru întreaga locuință.

Eu am început finisarea în stil DIY. Tu?



Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

4 comments

  1. Si apartamentului meu i se impune o finisare marca Diego :) .Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut niciodata tapet in apartament si cred ca ar fi timpul sa-mi pun mai intai intr-o camera si daca imi place sa pun si in celalte.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt lungu florentina mihaela vai da ce imi place tapetul anul acesta renovam si va fie cu tapet

    RăspundețiȘtergere