Nunta de vis

by - duminică, aprilie 17, 2016

Majoritatea povestilor pe care le citeam atunci cand eram mici se terminau la ”Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, tot in marea lor parte ceremonia nuntii nu era descrisa foarte mult, cu toate acestea fiecare dintre noi si-a inceput propriul vis frumos de la astfel de povesti.
Visand la un print chipes venind pe un cal alb nu am facut decat sa incercam sa ne formam un chip al barbatului perfect pentru noi. Asa cum bine stim nimeni nu este perfect  si de aceea pentru ca o relatie sa fie de succes este nevoie de intelegere din partea ambilor parteneri.

Dupa ce aceste probleme au fost rezolvate doua persoane se pot gandi la posibilitatea de a forma un cuplu, urmeaza desigur fericitul moment in care el o cere de sotie, acesta s-ar putea chiar sa fie unul ca in povesti.
Imediat dupa asta urmeaza lungile drumuri si convorbiri cu privire la nunta si la modul in care toate trebuie sa arate. Cand toate acestea au fost rezolvate mai apare o problema este vorba de organizarea petrecerii de nunta, iar asa cum povestile ne invata aceasta nu poate avea loc fara o formatie nunta.

In povesti aflam ca petrecerile durau 3 zile si 3 nopti, obicei pastrat in unele colturi ale tarii, cu toate acestea din cauza fondurilor in mare parte din cazuri petrecerea tine doar o noapte, tocmai de aceea mirii trebuie sa aiba grija ca totul sa iasa perfect. Angajarea de formatii nunta este unul dintre pasii peste care ei nu pot trece.

O nunta fara o formatie nunta Bucuresti numai este o petrecere de nunta este pur si simplu o petrecere. Pentru ca stiu ca sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti, va propun sa vizitati pagina formatia Bucuresti, aici veti descoperii tot ce aveti nevoie pentru a crea o nunta de succes.


You May Also Like

0 comments