OOTD: Rochia cu dantela (2)

by - vineri, aprilie 29, 2016


 Daca a-ti observat postarea anterioara, in care va povesteam despre prima rochie Shein primita, ei bine, in pachetul anterior au fost de fapt doua, asa cum v-am mai spus.

Cu toate ca a fost dragoste la prima vedere cu acea rochie, m-am regasit enorm de mult in rochia despre care va voi povesti azi.

In primul rand, este una dintre acele rochii care corespunde marimilor europene. Eu am luat S si mi se potriveste manusa.
Este o rochie delicata, partea de sus fiind atent lucrata dintr-o dantela/material tip dantela (nu stiu exact cum sa-i spun), foarte solid, care mie imi place la nebunie. Cu toate ca ma asteptam sa vina cel mult sub genunchi, se pare ca aceasta rochie este midi, sau cel putin asa imi vine mie (am circa 1.68 m).

Fusta este dintr-un material formidabil, gros, moale si de asemenea de o foarte buna calitate. Colegii, indrumatoarea si toata lumea care a surprins-o inainte de a o proba, au fost profund impresionate de catre aceasta.


Rochie/Dress: http://goo.gl/pIu69a
Pantofi/Shoes: http://goo.gl/L3Hmcl


In primul rand aspectul si apoi calitatea materialului. Este pur si simplu o rochie delicata, dar totusi foarte bine lucrata pentru pretul mic pe care aceasta o are.
De asemenea trebuie sa stiti ca este o rochie asimetrica, perfecta pentru ocazii speciale sau pentru o gala. Cred ca nici pozele nu au reusit in totalitate sa surprinda splendoarea acesteia insa va asigur, daca o veti alege, nu veti avea absolut niciun regret!

In acest model nu veti gasi absolut niciun detaliu ieftin sau de prost gust. Probabil este pentru prima oara cand sustin cu vehementa ca am ales rochia perfecta, o rochie care mie personal mi se potriveste.
Inca din momentul in care am aratat un mic preview, aceasta a fost declarata rochia castigatoare despre care cititorii fideli au vrut sa afle tot mai multe lucruri.



Eu am asortat-o cu o pereche de pantofi crem, superbi, cu detalii fantastice, de pe Wild Fashion. De asemenea, intr-un articol anterior, va povesteam si despre Wild Fashion, un magazin online cu enorm de multe produse la preturi super mici. Ma credeti daca spun ca acesti pantofi au costat doar 30 lei?

Saptamanal stocurile la Wild Fashion se actualizeaza si apar noi produse la oferta. Fiti cu ochii pe acolo, nu care cumva sa pierdeti o reducere fabuloasa!

Voua cum vi se pare? Ramane aceasta rochie alegerea voastra favorita sau preferati mai mult rochia cu numarul 1?
Ps: Despre rochia cu numarul 1 va povesteam aici.











          

You May Also Like

6 comments

  1. Vai, ce eleganta esti!
    Imi place rochita...partea de sus e superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar este o rochita frumoasa si iti sta perfect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte frumoasa si rochia asta ti se potriveste perfect.De multa vreme ii tot dau tarcoale acestui model dar parca ceva ma retinea sa o comand. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zise Ramona, in timp ce Soarele ii musca cu o raza din frumusetea pielii sale. Vezi ce-mi faci? :))) <3 :* >:D< .

      Ștergere