Picatura care transforma fondul de ten in alegerea perfecta

by - sâmbătă, mai 07, 2016

Sunt mare fana a produselor de regenerare/acoperire a tenului cu ceea eu as numi o masca de perfectiune. Cremele BB/CC sunt destinate tenurilor fara/cu mici imperfectiuni, dupa parerea mea, iar fondurilor de ten celor ce doresc o acoperire cat mai profunda si perfecta.
Mereu mi-am dorit un produs care sa poata face minuni. Desigur, cea mai mare minune si cea mai perfecta tehnica pentru un ten frumos, o reprezinta ritualul de ingrijire adecvat. Nu va asteptati ca produsele cosmetice sa faca minuni, mai ales daca acestea sunt mai putin cunoscute sau se situeaza la raftul cu ieftinituri.
In ceea ce priveste produsele de ingrijire a tenului si cosmetice ieftine, va recomand produsele Farmec. Sunt la un pret destul de mic si chiar fac o treaba buna. Recent am primit si premiul de la proba Farmec din SuperBlog iar laptele demachiant miroase si se comporta foarte bine.



De asemenea, de ceva vreme am introdus in colectia mea si in uzul personal o noua lotiune tonica. Au un efect splendid asupra mea si aceasta chiar face minuni. Este vorba despre o lotiune tonica cu sulf si salvie de la Pentru Corpul Tau. Are un pret enorm de mic si chiar a facut cateva minuni, peste noapte. O sa va mai povestesc despre ea si intr-o postare separata.


Recunosc, nu-mi permit sa investesc foarte mult in produsele cosmetice, dar in ultima vreme, avand in vedere ca zilnic nu-mi lipseste din rutina o crema nuantatoare sau un fond de ten, am preferat sa am siguranta si certitudinea unui produs de calitate, cu efecte garantate. De aceea am si investit ceva mai mult decat as fi intuit vreodata, insa da, consider ca diferentele sunt vizibile si ca produsele isi fac bine treaba.
Zilele trecute mi-am adaugat si fondul meu de ten preferat in cos si anume Dermablend, un fond de ten care mi-l doream nespus de mult, chiar de multa vreme. Astept cu nerabdare sosirea lui si abia astept sa-l testez la "sange". Happy me!
In prezent folosesc un fond de ten marca Sephora care este destul de bun. Abia astept sa fac comparatiile intre acesta si Dermablend, dar si cu alte fonduri de ten la preturi rezonabile pe care le-am mai incercat.

Ps: Incognito by Oriflame miroase divin, atat cel de dama, cat si cel barbatesc.

Una dintre problemele mele in ceea ce priveste fondurile de ten este faptul ca nu-mi nimeresc mereu culoarea potrivita. Desi imi aleg cea mai deschisa nuanta de fiecare data, de cele mai multe ori culoarea era prea inchisa. Astfel, eram nevoita evident, sa-mi achizitionez un alt fond de ten. Am gasit recent o solutie foarte faina despre care am zis sa va povestesc si voua, de a transforma nuanta fondului de ten astfel incat el sa fie potrivit pentru orice nuanta.


Indiferent ca vorbim despre tenuri cu nuante mai deschise sau mai inchise, The Body Shop vine cu 2 inovatii, doua sticlute minunate care transforma nuanta fondurilor de ten in cea potrivita pentru pielea noastra. Mi se pare o chestie interesanta si formidabila, pentru ca sunt foarte multe persoane care se confrunta cu aceasta problema, chiar si eu.
O picatura este suficienta pentru a deschide culoarea cu jumatate sau chiar o nuanta. Mi se pare genial acest concept si chiar imi doresc sa achizitionez cele doua sticle minunate. Voua cum vi se par? Le-ati incercat?

You May Also Like

3 comments