Acorda timp jucariilor din viata ta!

by - duminică, iunie 26, 2016

Am avut doar o copilarie. Presarata cu bine, cu rele, nu uita sa te joci la timpul potrivit. Nu te gandi ca a fi om mare este o virtute. Omul mare nu mai stie cum sa se bucure de o jucarie. El doar se gandeste cum a trecut timpul ca o furtuna, in timp ce priveste cu tristetea cum vremea jucariilor sale a trecut. Nu mai poate privi in trecut cu fericire, ci se intreaba cand au trecut atatia ani, cand barba i sa incaruntit si ochii i s-au apropiat de orbire.

In timp ce altii se bucura din tehnologie si au mari aspiratii materiale, adevaratii oameni vor avea vesnic suflet de copil. Sta ascuns adanc in suflet, intr-un corp prea mare si cu o povara prea grea.
Dar niciun adult nu poate trece peste copilarie si peste amintirile lui cu jucarii. Papusa Barbie sau masina rosie inca stau intr-un colt expuse ca piese de muzeu. Nu se vor desparti de ele pana in ultima clipa a vietii si isi vor aminti de povestea copilariei lor alaturi de alte generatii.
Acum e vremea ca adultii sa treaca la jocuri de oameni mari, cu sau fara copiii lor. Este o lume moderna fascinanta in care si parintii s-ar juca cu copiii lor. Tot mai frecvent vad parinti cu telecomenzi in mana, avioane si masini care merg pe comanda oriunde le este indicat.

Mereu m-am intrebat cum de isi permit parintii asemenea tehnologie. Nu este o enigma faptul ca atunci cand ai un copil este mult mai greu din punct de vedere financiar. Si cu totii fac imposibilul ca sa-i fie cel mai bine, mult mai bine decat au trait ei la vremea aceea.
Se poate spune ca am desconspirat parintii, caci le-am gasit sursa valoroasa de jucarii.
Este un Depozit-Online plin de lucruri cu de toate pentru toti. Nu doar ca au preturi mici, dar mai ofera si cadouri. Cine nu iubeste cadourile? Cu totii suntem entuziasmati cand vine vorba de ele, de la mic, la mare.

Magazinul online are peste 8 ani de experienta si stie cum sa-si rasfete clientii. Spre exemplu, atunci cand ai casa in constructii esti in cautarea unor materii prime si auxiliare de calitate, in loturi mari, ai nevoie de un loc de achizitie unde stocul sa fie mereu plin iar pretul sa fie cat mai mic si convenabil.

La Depozit-Online gasesti peste 25.000 de produse a caror stocuri sunt pline cu jucarii pentru toti.
Este locul perfect de unde sa adaugi in cos cate o mica atentie pentru copilul tau. Ofera-i copilaria de care are nevoie! Este modul de a-i cladi viitorul in cel mai bun mod posibil.
Joaca-te cu el si cu jucariile sale, adu-ti aminte de copilaria ta si retraieste fiecare amintire. Amintirile copilariei se impart in doi. Cel mai bun ascultator este chiar copilul tau!

You May Also Like

0 comments