Activia te trimite la concertele anului!

by - miercuri, iunie 22, 2016

Bogată în aminoacizi și probiotice esențiale organismului și întregului sistem digestiv, Activia de băut premiază fidelitatea cu premii senzaționale. Aceeași băutură ușoară, realizată din combinații delicioase, te trimite la concertele anului.
Activia este o un deliciu care îți dă energie pentru întreaga zi, având grijă ca organismul tău să primească toate proteinele și nutrienții necesari. De asemenea, conform unui studiu la nivel național, peste 90% din populație a remarcat beneficiile acestui iaurt.


Spre deosebire de alte iaurturi existente pe piață, Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți care ajută la reglarea tulburarilor digestive, menținerea și refacerea florei intestinale acolo unde există un regim alimentar și un stil de viață haotic.


Iaurtul este un supliment excelent împotriva balonării și a constipației. Un studiu recent din Spania a demonstrat că un consum regulat de iaurt reduce hipertensiunea arterială și apariția infarctului. O doză de Activia de baut este mai ușor de consumat oriunde, dar este și mai usor asimilată de către organism.


Conform declarației Danone, Activia a apărut în urmă cu peste 25 de ani, ridicându-se la înălțimea tuturor așteptarilor, ceea ce a dus la apariția a peste o treime de consumatori din populația globală.
În anotimpurile călduroase, oamenii au grijă să dețină cel puțin o sticlă cu lichide destinate hidratării. Datorită formei sale și a ambalajului prietenos fata de mediul înconjurător, Activia de băut poate fi transportată cu ușurință oriunde, oferindu-ți un deliciu răcoritor și bogat pentru o funcționare normală a organismului și o viață fără griji. La final, o poți depozita la unul dintre containerele special create pentru o gestionare corectă a deseurilor, respectiv pentru reciclarea acestora.



Activia este și una dintre puținele mărci care asigură satisfacția clienților 100%. De aceea, dacă nu ești mulțumit de efectele sale, Activia îți va returna banii. Până acum nu am auzit de oameni nemulțumiți, chiar și mama mea utilizează cu placere acest produs, o practică devenită acum o obișnuință pentru întreaga familie.

Astăzi Activia ne aduce împreună la cele mai tari concerte ale momentului. Tot ce trebuie să faci este să-ți achiziționezi sortimentul favorit și să înscrii datele personale alături de numarul bonului de cumpărături pe pagina Activia.
Pentru mai multe șanse, lasă-te cuprins de magia sunetelor din jurul tău și transformă-ți imaginația în propria melodie, dă-i share pe Facebook-ul celui mai bun prieten care să te însoțească la concert și pregătește-ți bagajele. Poți fi chiar tu cel care își va implini marele vis de a-și vedea artiștii preferați pe scena de la București.


Cu toate ca nu am fost niciodată la un concert de proporții și m-am limitat doar la playlist-urile artiștilor cunoscuți pe internet, cu siguranță aș alege să particip la concertul Sia, Fallulah, Selah Sue și Oh Land. De ce acesta?

Sia este unul dintre artiștii mei favoriți care a avut parte de o ascensiune rapidă în cariera muzicală. Este atât cântăreață cât și compozitoare, iar melodiile sale au făcut furori în întrega lume prin stilul lor unic și prin mesajul pe care artista îl transmite publicul. Piesele sale au ajuns în top 10 cu ușurință, iar fanii nu au încetat să apară într-un număr cât mai mare.


 Datorită videoclipurilor înzestrate cu dramatism și mister, Sia a reușit cu succes să pună accentul pe calitatea pieselor și pe compoziția modernă diferită. Nu este de mirare că în prezent tot mai mulți artiști adoptă aceleași concepte precum în videoclipurile Siei. Sunt sigură că și concertul va fi ceva inedit și de proporții, așa cum ne obișnuiește Sia cu fiecare album lansat.
 Cu siguranță și biletele se vor vinde rapid, nu mai bine să-l ai deja rezervat pe cel oferit de Activia?

Niciodată nu am fost o persoană dedicată unui anumit gen de muzică, ci pur și simplu m-am lăsat fermecată de sclipirea de moment și de emoțiile pe care o melodie, un videoclip, mi le poate transmite. Sia face parte din seria artiștilor care m-au făcut să-i ascult fiecare piesa pe replay, fără excepție. A devenit primul artist pe care îl caut de fiecare dată când sunt în câutarea unei piese noi. Cu sau fără videoclip, melodiile sale conțin acele note muzicale care-i fac plăcere sufletului meu să le asculte chiar și atunci cand dorm.
Cu siguranță și zgomotul din arene, efectele muzicale și reprezentația live îmi vor oferi o satisfacție enormă și o serie inedită de vibrații pe care nici-o piesă ascultată pe un gadget nu ar face-o. Mi-ar placea să simt adrenalina curgându-mi prin vene, oferindu-mi fiorii de emoție și suspans, asteptând cu sufletul la gură să urce artistul preferat pe scenă și să se dezlănțuie un show incendiar.


La un asemenea eveniment nu poți merge neînsoțit. Vara înseamnă vreme frumoasă, vacanțe și timp liber petrecut alături de cei dragi. Aș lua cu mine toată gașca de prieteni, dar dacă ar fi să aleg o singură persoană, aceea cu siguranță ar fi prietenul meu Bogdan. Nu este blogger, dar este la rândul său un fan Sia. Este o senzație minunată să-ți îndeplinești un astfel de vis și să trăiești un astfel de moment în brațele persoanei iubite, fredonând împreună piesele artistului preferat.

Voi la ce concert veți merge și cu cine?

You May Also Like

3 comments

  1. Nu mi vede corect articolul..nu se vede litera a de la sf cuvintelor.Activia e preferatul meu.La concert as merge cu sotul.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aida la mine functioneaza, nu am gasit nicio problema. :(

      Ștergere