Cu bune si cu rele, 5 ani de Blogal Initiative

by - luni, iunie 20, 2016

   In data de 6 iunie, Blogal Initiative a implinit 5 ani de activitate, 5 ani de cand s-a mai deschis o portita nu pentru scriitorii traditionali de carti, ci pentru cei care alcatuiesc o carte virtuala: bloguri.
Nu pot sa incep fara a le ura traditionalul "La multi ani!" si spor in toate, oamenilor astia faini care au contribuit la realizarea unei noi comunitati. Si-au amintit si ei de mine zilele trecute, fapt care chiar m-a emotionat. Nicand oamenii astia faini nu o sa trimita emailuri automate, spam-uri in toata regula. Sunt oameni frumosi ce aduna de prin tara mai tot ce se poate, oferindu-ne sansa sa descoperim si noi, cei cu grai prin online si pasionati in ceea ce facem, in arta, in scris.
   Memoria nu mai tine pasul cu mine, dar daca imi amintesc bine, tot cam pe atat a facut si blogul meu in martie 5 ani. Ce repede trece timpul...!

   Blogal Initiative a fost un inceput de drum si chiar prima comunitate in care am pasit. Consider ca astfel mi-am imbunatatit unele abilitati, mi-am antrenat pasiunea asta pentru scris, mai cu bune si cu rele, am pornit in cunoasterea unor oameni noi, am progresat, m-am dezvoltat, am castigat. Intreaga calatorie alaturi de Blogal Initiative a fost pentru mine un pas inainte din care am invatat si am castigat cate ceva. nici toate premiile din lume nu m-ar fi ajutat sa cunosc o sumedenie de oameni frumosi daca nu ar fi fost o comunitate unita de bloggeri.

   Provocarea lor este sa-mi imaginez ce strategii as aplica in postura de sef al Blogal Initiative pe urmatorii 3 ani.
   Cu siguranta nu as schimba foarte multe. Cristian este acolo unde trebuie si ar fi un bun indrumator in ceea ce priveste detaliile. Din fiecare campanie cu totii suntem invingatori, insa premiile nu pot fi impartite la toti. De cele mai multe ori cei mai buni castiga, iar multimea voteaza catre campanii cu premii garantate pentru toti. As incerca sa abordez si aceasta tema, cu toate ca nu multi inteleg cat este dificil pentru un sponsor sa aiba bunavointa in locul unui premiu sa trimita treizeci sau cincizeci. Asteptarile sunt mari din partea fiecaruia, atat ca blogger cat si ca sponsori.
  Campaniile de testare mi se par fantastice. Sunt la mare cautare, cu totii au de castigat, iar cititorii sunt tot mai deschisi si receptivi catre parerile sincere, ceea ce trebuie sa fie cu adevarat vocea unui blogger care stie sa spuna lucrurilor pe nume.


  As cauta solutii sa avem un gift shop mai bogat, in produse mai valoroase si mai tentante.
  Cu siguranta nu as ezita si oportunitatea de a mediatiza beneficiile unei astfel de platforme prin organizarea de internshipuri. Poate un sediu mic in care liceenii, viitorii camarazi pot trai pentru cateva zile experienta de blogger si de lider. Cu siguranta inca mai sunt tineri deschisi catre cultura si plini de inspiratie, dornici sa promoveze ceea ce merita promovat.
   O alta idee mi s-ar parea sistemul de a transforma punctele in vouchere de cumparaturi in magazine partenere sau atribuirea unui numar de puncte pentru un anumit produs insa nu prin licitatie (pe metoda cine da mai mult castiga). Astfel, toti bloggeri ar avea de castigat.
 
Care din aceste idei ar fi buna sau cate dintre ele, cred ca Cristian o poate spune cel mai bine. Suntem o comunitate serioasa, in care se respecta in marea majoritate termenele de jurizare si cele de livrare al premiilor, iar asta cu siguranta nu as schimba si m-a facut sa raman alaturi de ei.

   Sunt oameni frumosi si seriosi, care isi dedica tot timpul pentru a ne uni intr-o familie. Felicitari Blogal Initiative!

You May Also Like

0 comments